Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ένταξη έργων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού


Την Παρασκευή 23/12/2011 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής υπέγραψε την ένταξη δύο σημαντικών έργων υποδομής του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας–Θράκης». Τα έργα αυτά είναι :
1.         «Βελτίωση οδού Μικροβάλτου – Λιβαδερού» με προϋπολογισμό 3.020.000 €.
Το έργο αυτό συμβάλει και ολοκληρώνει την οδική επικοινωνία στην περιοχή των Καμβουνίων προσφέροντας ασφάλεια στην κίνηση των οχημάτων και των κατοίκων.

Το έργο μελετήθηκε και θα υλοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.
2.         «Εσωτερικά και εξωτερικά δίκτυα υδρεύσεων οικισμών Καστανιάς, Βαθυλάκκου, Ιμέρων – Αύρας, Ροδίτη, Μεσιανής, Β’ Φάση Σερβίων» με προϋπολογισμό 6.104.000 €.
Το έργο αφορά την κατασκευή 65 χιλιομέτρων δικτύου ύδρευσης και με την υλοποίηση του θα ολοκληρωθεί η ύδρευση των οικισμών αυτών του Δήμου με ένα λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυο. Θα αντικατασταθούν τα παλαιά δίκτυα που ήταν κατασκευασμένα από υλικά αμιάντου και θα εξασφαλισθεί επαρκές και ποιοτικό νερό ύδρευσης για όλους τους κατοίκους.
Το έργο αυτό μελετήθηκε και θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους Δημότες μας ότι ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε, μεθοδικά και συγκροτημένα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τα αρμόδια Υπουργεία και κάθε άλλον φορέα, να προωθούμε και να υλοποιούμε, έργα απαραίτητα για την ανάπτυξη του  Δήμου μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.40 ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΙΚΑ ΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΥΤΟ. Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

και αυτή τη μελέτη ο Κοκολιός την δρομολόγησε και κανόνισε πως θα πληρωθεί. τελικά περνώντας ο καιρός διαπιστώνουν όλοι ότι ο Κοκολιός ήταν κλάσεις ανώτερος από τον Κωνσταντόπουλο που εγκαινιάζι έργα του Κοκολιού του Δισερή και του Στεργίου.

Ανώνυμος είπε...

Κοκολιέ πες αλεύρι

Το Προφίλ μας