Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσκληση για την εκδήλωση για τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ έτους 2011


Τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ ακαδημαϊκού έτους 2011 - 2012 θα τιμήσουν σε ειδική  εκδήλωση ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και η ΜΚΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» .
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012, ώρα  7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού.
 Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωσή μας.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
                    Με τιμή    Το Δ.Σ.                                                          Το Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ                                Της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
     & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                                           ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ
         ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, τα καημένα τα παιδιά θα πάρουν μαϊμού επαίνους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΜΚΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

ενας βελβεντινος είπε...

τα παιδια του βελβεντου θα βραβευθουν απ'αυτους που νοιαζονται και παλευουν για το μελλον τους.απο κανεναν ορισμενο απ'το κρατος αυτοδιοικητικο. τα παιδια δεν προσκυνουν κανεναν.εχουν την ικανοτητα να αντιλαμβανονται τα πραγματα οπως ειναι.οχι οπως παλευουν μερικοι να τους τα παρουσιασουν.

Ανώνυμος είπε...

Η Μ Κ Ο νομιζει οτι και κατι κανει.Νομιζει ακομα.Αλοιμονο στους Βελβενδινους που θα τους φτασει.Η μαλλον που τους εφτασε.Οσο για την νεολαια τρις αλλοιμονο.Τους χειραγωγει,και τα παιδια νομιζουν οτι αυτα αποφασιζουν,Οταν θα το καταλαβουν δυστυχως θα ειναι και ειναι πολυ αργα.Και μονο ενας διεστρ εγκεφαλος μπορει να τα κανει.Αλλα μηδενα προ του τελους μακαριζε.Εδω θα ειμαστε..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τα βραβεία στη θέση του Δημάρχου θα έχει την ΜΚΟ;
Και αυτά θα τα δείχνουν στους συμφοιτητές τους έξω από το Βελβεντό;
ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδια του βελβεντου θαβραβευτουν απο αυτους που νοιαζονται για την τσεπη τους και παλευουν να ξαναβολευτουν γιατι ξεβολευτηκαν και γιατι τι να πουν οτι αφησανχρεος στο βελβεντο περισσοτερο απο το χρεος των Σερβιων συμφωνα με τους κατοικους και συνφωνα με τα επισημα στοιχεια ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.Δηλαδη μηπως αισθανονται και ηρωες;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Δλδ στείλατε πρόσκληση στον Δήμαρχο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού που ανήκει το Βελβεντό; Να βγει τώρα ένας από το Δημαρχείο να μας πει αν είναι αλήθεια ή ψέματα όπως πάντα.

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια εκδηλωση. μπραβο στο συλλογο γονεων και κηδεμονων!

Το Προφίλ μας