Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Συνεργασία για να βγει από τα αδιέξοδα ο δήμος Σερβίων - Βελβεντού

του Χρήστου Βήττα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Παρουσίασε χτες τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου
Με τη συναίνεση και με τη σύγκλιση όλων των δυνάμεων του νέου δήμου Σερβίων Βελβεντού, αυτός ο τόπος θα βγει από το αδιέξοδο και την απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει, θα μπει σε αναπτυξιακή τροχιά και θα αλλάξει σελίδα.Το παραπάνω αισιόδοξο μήνυμα έδωσαν χτες στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη Τύπου, ο νέος δήμαρχος Βασίλης Κωσνταντόπουλος, οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. «Υπάρχει μία μεγάλη υστέρηση στην περιοχή, αλλά εμείς ως νέα δημοτική αρχή θα επιδιώξουμε την συναίνεση και συγκλίσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά και να πετύχουμε, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν», σημείωσε ο δήμαρχος, ο οποίος πλαισιωνόταν από τους αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη, Γιώργο Μπάκανο, Γιώργο Παναγιωτούλα και Γιάννη Τσιτσόπουλο, καθώς και από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χρήστο Ελευθερίου

Ο Β. Κωνσταντόπουλος παρουσίασε έναν προς έναν τους συνεργάτες του, υπογραμμίζοντας ότι «πρόκειται για καταξιωμένα κοινωνικά στελέχη, με όρεξη για δουλειά». Είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι πρόσωπα τζάμι», θέλοντας να δείξει ότι «δεν κουβαλάνε βαρίδια από το παρελθόν».
Αναφερόμενος στις διαδικασίες εκλογής των νέων προσώπων που θα διοικήσουν τον ενιαίο δήμο Σερβίων-Βελβεντού, στην ορκωμοσία και στον ορισμό των αντιδημάρχων, ο δήμαρχος σημείωσε ότι «με την επιλογή των προσώπων και τις αρμοδιότητες που δώσαμε, καλύπτουμε όλους τους τομείς και τις γεωγραφικές ενότητες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Με βάση την απόφασή του ο δήμαρχος, ορίζει αντιδήμαρχους και μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:
Τον Γιώργο Μπάκανο, αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, με αρμοδιότητες: τις Διοικητικές και Οικονομικές Υπηρεσίες και τη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού.
Θα είναι αρμόδιος για τα ανακύπτοντα προβλήματα στις τοπικές κοινότητες Βαθυλάκκου, Μεσιανής, Ροδίτη, Λευκάρων, Νεράιδας και Ιμέρων, συνεργαζόμενος με τους άλλους αντιδημάρχους και τα αντίστοιχα τοπικά συμβούλια.
Τον Νίκο Λαζαριώτη, αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες την εποπτεία των υπηρεσιών Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, τις υπηρεσίες τεχνολογίας, πληροφορικής, επικοινωνιών, διαφάνειας, αγροτικής ανάπτυξης.
Θα είναι αρμόδιος για όλα τα ανακύπτοντα προβλήματα στη δημοτική ενότητα Βελβεντού, συνεργαζόμενος με τους άλλους αντιδημάρχους και τα αντίστοιχα τοπικά συμβούλια.
Τον Γιώργο Παναγιωτούλα, αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, ο οποίος θα εποπτεύει τις τεχνικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες Πολεοδομίας, καθώς και τις υπηρεσίες Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.
Θα είναι αρμόδιος για όλα τα ανακύπτοντα προβλήματα στις τοπικές κοινότητες Πολυράχου, Αυλών, Γουλών, Κρανιδίων, Καστανιάς, Λάβας και Πλατανορρεύματος, καθώς και της έδρας του δήμου, τα Σέρβια, συνεργαζόμενος με τους άλλους αντιδημάρχους και τα αντίστοιχα τοπικά συμβούλια.
Τον Γιάννη Τσιτσόπουλο, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, με αρμοδιότητες εποπτείας στις υπηρεσίες θεμάτων Κοινωνικής Πολιτικής (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΑΠΗ κ.λ.π.), στις υπηρεσίες για θέματα Ισότητας των δύο φύλλων, Παιδείας, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.
Θα είναι αρμόδιος για τα ανακύπτοντα προβλήματα στις τοπικές κοινότητες Λιβαδερού, Μεταξά, Τριγωνικού, Μικροβάλτου, Τρανοβάλτου και Ελάτης, συνεργαζόμενος με τους άλλους αντιδημάρχους και τα αντίστοιχα τοπικά συμβούλια.
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος ενός εκ των αντιδημάρχων, τις θεματικές αρμοδιότητες ασκεί ο δήμαρχος.
Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να τα ασκεί ο αντιδήμαρχος Γ. Μπάκανος, που αναπληρώνει τον δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του δημάρχου θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο Ν. Λαζαριώτη.
Ο Β. Κωνσταντόπουλος, σημείωσε ότι έγινε από τη νέα δημοτική αρχή η παραλαβή των οικονομικών του δήμου και κάθε δημοτικής ενότητας, όπως προβλέπει ο νόμος. Δήλωσε ότι σε δύο μήνες «θα έχουμε ακριβή εικόνα για το υπάρχον διαθέσιμο υπόλοιπο», αφού συνεχιστούν οι έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα. Προσδιόρισε πάντως τα χρέη του δήμου περίπου σε 4.500.000 έως 5.000.000, εκ των οποίων 1.8 εκ. είναι δάνεια, 300.000 οφειλές σε Ασφαλιστικά Ταμεία και 2,8 εκ. υποχρεώσεις σε τρίτους.
Αξιοσημείωτο είναι ένα συμβάν το οποίο κατήγγειλε σε έντονο ύφος ο δήμαρχος: είπε ότι «κάποιοι λίγο πριν αναλάβουμε, την περασμένη Κυριακή, έκλεψαν τις μπαταρίες ενός απορριμματοφόρου, το οποίο ακινητοποιήθηκε». Σημείωσε ότι «υπάρχουν υπόνοιες για δολιοφθορά, υποβάλλαμε μήνυση, ζητώντας την τιμωρία των ενόχων», προσθέτοντας ότι ορισμένοι θέλουν να παρεμβάλλουν προσκόμματα για να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε, όμως δεν θα τα καταφέρουν».
Ακόμη ανακοίνωσε ότι φέτος ο καθαγιασμός των υδάτων τα Θεοφάνεια, θα πραγματοποιηθεί στην πλωτή εξέδρα της Ν.Α. στον Ναυτικό Όμιλο και όχι στην Γέφυρα Σερβίων. Αυτό γίνεται για λόγους ασφάλειας, αλλά και για να μην ταλαιπωρούμε τους πολίτες, καθώς ο συνωστισμός πλήθους κόσμου πάνω στη γέφυρα δημιουργεί πρόβλημα ασφάλειας, αλλά και η διακοπή της κυκλοφορίας για αρκετή ώρα προκαλεί ταλαιπωρία, καθυστερήσεις και εκνευρισμό στους διερχομένους.
Όλοι οι συνεργάτες του δημάρχου τον ευχαρίστησαν για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα πρόσωπά τους και δήλωσαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχει στους στόχους της η νέα δημοτική αρχή και να βγει η περιοχή από τα αδιέξοδα.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο αδιέξοδο ρε παιδιά ???
Ο Δήμος Βελβεντού δεν ηταν ποτέ σε αδιέξοδο.
Προσέξτε λίγο τους χαρακτηρισμού σας .

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο αδιέξοδο των Βελβεντινών είναι ότι δεν ξέρουν ποιοι πραγματικά είναι.

Ανώνυμος είπε...

Βελβεντινοί, εκεί που σας καμαρώναμε τόσα χρόνια τώρα αρχίζουμε και σας λυπόμαστε. σπάστε το καθρεφτάκι του ναρκισσισμού και δείτε την πραγματικότητα, έλεος πια.

Ανώνυμος είπε...

Οι μέρες περνούν και ο νέος δήμαρχος ακόμα να βάλει σε οργάνωση κάποια πράγματα...Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η προχειρότητα και ανοργανωσιά του site του δήμου Σερβίων απο το γραφείο του νέου δημάρχου.Ακόμα το σάιτ παραμένει ανημέρωτο με το χριστουγεννιάτικο μήνυμα Κοκολιού.
Εγιναν εκτοτε τόσα γεγονότα, ορκομωσία νέου δημαρχου, συνεδριαση νέου δημοτικού συμβουλίου, συνέντευξη δημάρχου και κανένα απο αυτά τα γεγονότα δεν καταγράφηκε στο σαιτ του δήμου Σερβίων.
Η προχειρότητα στην μη ενημέρωση του σαιτ δημου σερβίων με αυτά τα γεγονότα είναι απαράδεκτη για το επιτελείο συνεργατών του νέου δημάρχου και στην ανοργανωσιά που υπάρχει.
Απλά, τωρα που είναι η σκληρή πραγματικότητα, για διοίκηση, ο νέος δήμαρχος καταλαβαίνει οτι το ονειρο της εκλογής τελείωσε και οτι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, απο οσο πίστευε για την διοικηση και την ασκηση εξουσίας....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ.ΑΚΟΥ ΤΟ SITE....

Ανώνυμος είπε...

Γιά νά δούμε τά οικονομικά μυαλά πού υπάρχουν στό Δήμο Σερβίων πού θά τοποθετηθούν γιατι ακούγετε οτι ολοι θά ξηλωθούν από κάτω μεριά. Καλά ειναι και στό ληξιαρχείο γιά νά ξεκουρασθούν μετά από τόσες ωρες υπερωριών πού επερναν ολα αυτά τά χρόνια .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7.22 γιά πόσες ωρες μιλάμε γιά χιλιάδες .

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε τόν κ Κοκολιό νά σας ενημερώση εάν υπέγραφε πάνω από 4.000 ωρες τό χρόνο υπερωριακή απάσχόληση στήν οικονομική υπηρεσια γιά νά εξασκούντε στήν πασέντζα

ενας βελβεντινος είπε...

εγω παλι δε με λυπαμαι καθολου επεοδη δε σκυβω το κεφαλι.βελβεντο-δυνατο-ενωμενο-ανεξαρτητο

Ανώνυμος είπε...

Όταν ψήφιζε ο...πρώην δήμαρχός σου, υπέρ του "καλλικράτη".. Δεν έλεγε βελβεντό δυνατό ανεξάρτητο, αλλά νόμιζε ότι θα "έπεφταν" στα πόδια του η υπόλοιπη περιοχή!!!
τώρα βάλε το σκασμό!!
κι ανεξάρτητο αν το θέλεις, να βάλεις συρματόπλεγμα, και να αλλάξεις σημαία και νόμισμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι βελβεντινοί ξέρουν ποιοι είναι εδώ και πολλά χρόνια γι'αυτό και είμαστε 20 χρονια μπροστά με με μελέτες, έργα και σωστή οικονομική διαχείρηση.
Έχετε καμιά μελέτη έτοιμη???
Μήπως έχετε καποίο έργο ολοκληρωμένο ???
Το Βελβεντό έχει φτάσει σε σημείο να κάνει και αγροτική οδοποιία!!
Για εσάς κατι τέτοιο ΟΝΕΙΡΟ!!!
Τι έχετε λοιπόν ??? Κατασχέσεις και ενα σορό κόσμο - προμηθευτές απλύρωτο
Αυτο το ΔΗΜΟ να τον χέρεστε !!!!
Τέτοιο γείτονα ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ δεν τον θέλει κανένας
(Οσο αναφορα το 2ο σχόλιο )
ΠΟια ειναι η πραγματικότητα δηλαδή???
(Οσο αναφορα το 3ο σχόλιο).
Οτι θέλετε να πατε το Βελβεντο 20 χρονια πίσω ???
Οχι! δεν το δεχόμαστε αυτό.
Το Βελβεντο ειναι μπροστα γι'αυτο και μας καμαρώνατε κυριε-α δηθεν.
Τώρα τι ???? Απολυτο χαος !!!!
Το Βελβεντο πρέπει να μείνει ανεξάρτητο .
Η Ευρωπαική Ενωση έβγαλε το Βελβεντό ως 1 απο τους 3 Δήμους πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.
Γιατι άραγε???? Τυχαίο ??? Δεν νομίζω !!!
Λοιπον "κυριοι" που έχετε το θράσσος να μιλάτε κιόλας αναλογηστήτε τι συμβαίνει γύρω σας.

Ανώνυμος είπε...

MIA DIORTHOSI FILE 10.18
TO VELVENTO DEN EXEI APLA FTASEI STO SIMIO NA KANEI KAI AGROTIKI ODOPOIIA. KONTEVEI NA TIN TELIOSEI AFOU EXOUN ASFALTOSTROTHEI 63 XILIOMETRA KAI MENOUN ALLA 29. POLITELIA TO EIPAI O NEOS TSAROS TIS TOPIKIS AFTODIOIKISIS KAI DIKAIO EIXE O ANTHROPOS AN LAVOUME YPOPSIN OTI I"POLI" TWN SERVIWN EXEI AKOMA XWMATODROMOUS I STIN KALITERI PERIPTOSI DROMOUS ME KSILOMENA PALIA TSIMENTA. MAKARI OI AGAPITOI MAS GEITONES NA FTASOUN SE ENA ANALOGO EPIPEDO KAI META NA KANOUME 10 SYNENOSEIS. GIA TIN WRA OMOS EINAI DYSKOLO KAI ANTI GIA GEITONES KALOUS THA MAS EXETE AGATHIA STIN PROODO SAS.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΑΥΤΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

10:35 kai 10:18 den mas les omws an tha exeis pleon ta mesa giati poli eixes kalomathei ola ayta ta xronia eis varos olwn twn allwn. pleon o katsika einai edw sta servia epitelous prepei na ginei dikaii katanomi kondiliwn kai ergwn. SERVIWTIKH APANTHSH GIA VELVENTO : malon zeite ektos topou kai xronou, eiste poli mprosta lete poses trapezes,dimosies ipiresies,kai kai kai kai ...exoun eipwthei xilades fores apo polous edw mesa dithetete etsi wste na thewriste ena anexartito xwrio? to poioi eiste kai poioi eimaste istorika to xeroume poli kala, oi paralirismoi aytoi pou exeoun oi 10:35 kai 10:18 mou thimizoun logous paralirimatos kai sto katw katw emas san servia den mas kegaite karfi gia to ti nomizete oti eiste. den perasan oute 5 meres kai vlepw paralirima kai aganaktisi ( gia skeftite ta servia pou einai enas megalos dimos edw kai kati 10eties to poso kala kratane enwmenes me opoies diskolies toses koinwnies?) giati otan eimaste ektos xwrou polla leme otan mpoume omws sto xwro allazoune ta pragmata.

Ανώνυμος είπε...

10:18 και 10:35,
Συγχαρητήρια. Ειλικρινά. Και εις ανώτερα επίσης. Οποιαδήποτε πρόοδος όμως δε σας δίνει κανένα δικαίωμα να ειρωνεύεστε κοινωνίες που υστερούν και οι πολίτες τους δε φταίνε σ'αυτό. Επίσης μην απαξιώνετε την προσπάθειά τους να προοδεύσουν (εκτός αν αυτό σας πειράζει, κατι που δε θα ήθελα να πιστέψω).

5:37
Φίλε, εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ασχολείσαι με την ενημέρωση του site. Δε χρειάζεται να σχολιάσω και εγώ την κατάσταση στην οποία παρέδωσε ο Κοκολιός το δήμο. Το site είναι λεπτομέρεια στην οποία απ'ότι φαίνεται θέλεις επιλεκτικά να επικεντρωθείς μπας και καταφέρεις ελάχιστη δυσφήμηση. Κάηκε μήπως και καμιά δημοτική λάμπα που δεν αλλάχθηκε στις 5 ημέρες που πέρασαν απο την 1η Ιανουαρίου; Βγες στο δρόμο να ψάξεις σε παρακαλώ, για να αποκαλύψουμε και αυτή τη μέγιστη παράλειψη της νέας αρχής.

Ανώνυμος είπε...

@10:18
Πάλι βαυκαλίζεστε; Άλλα σας λένε και άλλα καταλάβετε. Σας το λέμε τελευταία φορά. Ούτε ο πρώην Δήμος Βελβεντού ούτε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας (η χωματερή της Αττικής) ούτε ο Δήμος Ρεθύμνου επιλέχτηκαν ως οι καλύτεροι της Ελλάδας. Απλά μπήκατε σε ένα πρόγραμμα να για να σας μάθουν πως πρέπει να πετάτε τα σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ALITHIA VELVINOI, PISTEYETE OTI EISTE POLITISMENOI??
TO REMA, META TO SKEPASMENO, PEFTEI STH LIMNH.
TI SKOYPIDIA RIXNEI MESA SE AYTH??..
POY TA RIXNETE TA SKOYPIDIA SAS??..
H LIMNH SERVION VROMA APO TA SKOYPIDIA SAS!!!!..

Ανώνυμος είπε...

@ 6 Ιανουαρίου 2011 2:30 π.μ. (και ΜΟΝΟΝ σε αυτόν)

Προφανώς και είσαι το άτομο που δημιούργησε το βίντεο-έκτρωμα στο youtube, προφανώς εσύ είσαι ο παραληρηματικός, προφανώς και ξέχασες να πεις στο λογίδριό σου των 2:30 το τελευταίο σκέλος του βίντεο αυτού, προφανώς και ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον τόπο του εφόσον δεν προσβάλει άλλους, προφανώς ο καθένας μας έχει δικαίωμα να εκφέρει την γνώμη του και να ονειρεύεται και να αγωνίζεται!

ΥΓ: Αν εσύ είσαι εντός τόπου και χρόνου ΠΡΟΦΑΝΩΣ χαίρομαι που είμαι εκτός τόπου και χρόνου!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

2:02 eimai o 6 Ιανουαρίου 2011 2:30 π.μ . den exw kamia sxesi me to video pou anaferese an kai simfwno apolitws me to periexomeno tou. gia sena mporei na einai ektroma gia mena leei polles alithies opws kai to sinolo tis koinwnias twn serviwn pisteuw kai sigxairo to atomo pou to anevase.pantos emena me kaliptei isws exei kai kapoies eleipseis se sxesi me ayta pou xerw oti pezontai ola ayta ta xronia.

Ανώνυμος είπε...

ti dixnei ayto to video?mporeite na dwsete to link na to doyme?

Ανώνυμος είπε...

DIXNEI TIN PAPARA TIS PAPARAS..........O PAPARA!!!

Ανώνυμος είπε...

oso anafora (6 Ιανουαρίου 2011 8:47 π.μ. )

katarxas diabase kalitera kai mathe gia poies polis milame kai meta ela na sou mathoun autes oi 3 perioxes pos prepei na petas ta skoupidia !!!!
(Mias kai mia zoi ta skoupidia sas epnigan)

http://rethemnos.gr/sto-panevropaiko-diktio-poleon-gia-ti-viosimi-astiki-anaptixi-velvento-rethimno-ke-samothraki/

Ανώνυμος είπε...

vilvinoi apo mbrosta to paizetai omorfoi kai katharoi(p.x. katha mera oi noikokires tou velvedou xalan tn fusiko agatho to nero dl kai katharizoun tous dromous)alla apo pisw allo oiste.......!!! 1) afou pigenodas sta duo topika diamerismata tou topous sas AGIA KURGIAKI kai POLIFITO paratiroume ena soro skoupidia na peftoun apo ton dromo kai na kataligoun se ena riaki to opoio ftanei stin limni polifitou kai etsi vromizei i limni mas,2)oi agrotes sas tn epoxi tou radismatos afou pan na valoun ta faraka sta vitia tous petan ston paralilo dromo (tis limnis)ta skoupidia apo ta farmaka 3)twra ma tn kai nourgio kalikratiko dimo exetai tin apetisei apo tin kainourgia dimotiki arxi na kanei oti kanate kai esus sto velvendo d.l. na vgenei o avtidimarxos na mazeuei ma tin skoupa ta skoupidia apo to xwrio sas kai exetai twra esis oi vilvinoi tn apetisi na to kanei afto kai o kainourgios antidimarxos!!> E dn eimaste kala!!!!

Ανώνυμος είπε...

to kainourgio sinthima apo tous adipalous tou velvedou hrthe twra i wra na vgei sti fora:VELVENTO DINATO ANE3ARTITO XAAAAZZZZZWWWWWW!!!!!!!xaxaxaxa na min mas theorite xazous tous kozanites dl emena

Το Προφίλ μας