Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Πρόσκληση σε συνεδρίαση για την εκλογή Προεδρείου του Δ.Σ. του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

ΘΕΜΑ: "Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής."
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα της έδρας του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στις 02/01/2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν.3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο Προεδρεύων Σύμβουλος
Γεώργιος Μπάκανος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχισαν τα οργανα ....................................................................................................................................................................................................................................................................................... να δουμε τα παλληκαρια τα καινουργια πως ψηριζουν την μαιμου .

Ανώνυμος είπε...

η οικονομική επιτροπή και η επιτροπή ποιότητας ζωής θα πρέπει να συνεδριάζουν ανοιχτά στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπως επίμονα ζητούσε η νυν συμπολίτευση όταν ήταν αντιπολίτευση και τα θέματα να αναρτώνται στο διαδίκτυο. όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά! άι να δούμε τώρα που έχετε και το καρπούζι και το μαχαίρι τι θα κάνετε..

Ανώνυμος είπε...

12.07
ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΦΕΤΑ Η ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ρε δημοκρατες σοσιαλληστες γιατι δεν βαζετε ολα τα σχολια π ο σ ο δημοκρατες ειστε εχει ραμματα η γουνα σας περιμενετε θα τα βλεπουν ολα τα σχολια απο αλλο BLOG

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Το Προφίλ μας