Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αεροπορική εκστρατεία Καραμανλικών για τον..."εθνάρχη"

Μεγάλη κινητοποίηση Καραμανλικών ετοιμάζει ο αδερφός του ιδρυτή της ΝΔ, Αχιλλέας Καραμανλής, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ναυλώσει ακόμα και αεροπλάνο (το οποίο θα πληρωθεί με χρήματα του ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλή) προκειμένου να μεταφέρει την Δευτέρα όσο το δυνατόν περισσότερους προσκεκλημένους για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Όπως μεταδίδει το real.gr με αυτό τον τρόπο ο Αχιλλέας Καραμανλής θέλει να απαντήσει στις έντονες ενστάσεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα κυρίως από τον νέο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος διαφώνησε για το σημείο στο οποίο τοποθετήθηκε ο ανδριάντας του ιδρυτή της ΝΔ.


Ο πρώην Πρωθυπουργός θα ταξιδέψει με την πτήση της γραμμής καθώς θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από την Κυριακή πιθανότατα οικογενειακώς.

Στόχος είναι «να μην λείψει κανείς» από αυτή την εκδήλωση και ήδη ανάλογη κινητοποίηση καραμανλικών βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Θεσσαλονίκη στην οποία πρωτοστατεί ο νέος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης αλλά και ο πρώην δήμαρχος της πόλης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Παρόν στα αποκαλυπτήρια και ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα συναντηθεί και πάλι με τον Κώστα Καραμανλή στην ίδια πόλη μετά από περίπου πέντε μήνες, καθώς η τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην ΔΕΘ.
Εκτός όμως από τον Πρόεδρο της ΝΔ, ο πρώην Πρωθυπουργός θα συναντήσει μετά από πολύ καιρό και τον ξάδερφό του Μιχάλη Λιάπη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ...
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...
Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Το Προφίλ μας