Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Οι μισθοί περιφερειαρχών- δημάρχων- αντιπεριφερειαρχών- αντιδημάρχων

Στις 4.000 ευρώ θα ανέρχεται ο μισθός του περιφερειάρχη και του δημάρχου άνω των εκατό χιλιάδων κατοίκων, στο 80% του παραπάνω ποσού είναι οι μισθός του δημάρχου δήμου 20- 100.000 κατοίκους και το 60% των 4.000 ευρώ, σε περίπτωση που ο δήμος έχει λιγότερους από 20.000 κατοίκους σύμφωνα με την επίσημη απογραφή.
Οι αντιδήμαρχοι λαμβάνουν το 50% της αντιμισθίας που αναλογεί στο δήμαρχο, ενώ οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν το 40% αυτής
Σε γενικές γραμμές, άμεση σύνδεση με το μισθό του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου (6.500 ευρώ μεικτά και περί τα 4.000 καθαρά), έχει ο μισθός του περιφερειάρχη και του δημάρχου σύμφωνα με το προσχέδιο που απέστειλε στην ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ το υπουργείο Εσωτερικών και θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο..
- Η αντιμισθία του περιφερειάρχη είναι ισόποση με τις κάθε είδους αποδοχές, τα έξοδα παράστασης ή προσαυξήσεις του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου
Στον αντιπεριφερειάρχη και στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου καταβάλλεται αντιμισθία ίση με το 75% της αντιμισθίας του περιφερειάρχη.
www.eklogika.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν ένας Δήμαρχος ή συμβουλος δεν ήταν άνεργος μπάινει μεσα με αυτούς τους μισθούς!

Ανώνυμος είπε...

Οι πρόεδροι των τοπικών παίρνουν 480 ¨η 840

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιοι υπαλληλοι παιρνουν και τους δυο μισθους η κανουν επιλογη?

Ανώνυμος είπε...

Επιλέγουν έναν από τουσ δύο. Οι μίζες όμως...μίζες

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ 740 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ.ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΠΗΓΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.

Το Προφίλ μας