Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Συνέλευση κοινωνίας των πολιτών Βελβεντού

Η  «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» πραγματοποιούν Τακτική Γενική Συνέλευση, σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στις 8 το βράδυ , στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, με  θέματα:  Απολογισμός δράσης Μαρτίου 2016-Σεπτεμβρίου 2016,. Οικονομικός απολογισμός Μαρτίου 2016-Σεπτεμβρίου 2016, Προϋπ/σμός νέας διαχειριστικής περιόδου, Σχεδιασμός δράσεων επόμενου 6μήνου. Όπως τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος της Κοινωνίας των Πολιτών κ. Μανώλης Στεργίου
η γενική συνέλευση πέρα από την ενημέρωση έχει στόχο να αναδείξει και τα προβλήματα που απασχολούν το Βελβενδό με το νερό, τα αδέσποτα και θέματα καθημερινότητας αναφέροντας ως παράδειγμα την ανάγκη επισκευής εδώ και τέσσερις μήνες της μεγαφωνικής εγκατάστασης του Βελβενδού με την οποία ενημερώνονται οι κάτοικοι. Κατηγόρησε την δημοτική αρχή πως η ανάπτυξη και η ανάδειξη της περιοχής του Βελβενδού  δεν γίνεται με επικλήσεις στον Διά αλλά εμπρακτα με παρεμβάσεις και έργα τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν δρομολογηθεί πριν το Καλλικράτη.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης      

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήσουν σωστός κύριεΜανώλη έπρεπε τόσα χρόνια να είχες λάβει μέρος στα κοινά ,όχι μόνο σαν δήμαρχος και να δούλευες για τον τόπο σου και όχι να απέχεις και να αντιστέκεσαι ζητώντας τάχα το καλο του τόπου δια της ανεξαρτησίας με τίμημα τόσο καιρό να υποφέρουν όλοι και να υπάρχουν προβλήματα στο βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήσουν καλος κύριε ανωνυμε θα εβαζες το ονομα σου μια και κατονομαζεις καποιον πολίτη. Ο Στεργίου κάνει τον αγωνα του και καλά κανει.
Αναρωτηθηκατε ποτε τι κανουμε εμεις στα άλλα δημοτικα διαμερισματα με αυτους που εχουμε μπλεξει;

Ανώνυμος είπε...

10:46 μ.μ. βάλε εσυ πρώτα το όνομά σου και μετα λες για τους άλλους.όσο για τον Στεργίου άσε να έχουμε και εμείς την δική μας γνώμη και δεν μπλέξαμε μόνοι μας μαυτούς που λες ,μας μπλέξανε άλλοι άραγε ποιοι?αφου η πλειοψηφία των συμβούλων ήταν απο Βελβεντό?

Το Προφίλ μας