Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΣΩΡΡΑΣ: Υβρίδια και ζώα οι ανάπηροι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (ΒΙΝΤΕΟ) Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη από το rizopoulos post

«Υβρίδια, ζώα, καθάρματα» αποκάλεσε ο Αρτέμης Σώρρας τα άτομα με αναπηρία που έχουν το «θράσος» κατά τα λεγόμενα του να διοργανώνουν Παραολυμπιακούς Άγώνες.
Ο άνθρωπος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως σωτήρα της Ελλάδας, πληρώνοντας τα χρέη της, εξαπέλυσε μια ανήκουστη και πρωτοφανή επίθεση στα άτομα με αναπηρία, με αφορμή την διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων.
«Τα υβρίδια, αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει ένας ανάπηρος να κάνει Παραολυμπιακούς» εμφανίζεται να λέει, ενώ διαχώρισε τους ανθρώπους σε «ανάπηρους» και «κανονικούς».
Αλήθεια αφού υπόσχεται να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση γιατί δεν βοηθάει και αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση; Δεν επέλεξαν προφανώς να είναι έτσι.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδη σας έχω κάνει αναφορά και θα σας κάνω και στα κεντρικά της Ε.ΣΥ. ΑΘΗΝΩΝ

ai-vreS είπε...

Πολύ ωραία. Άρα θα κινηθεί και η νομική διαδικασία. Ανυπομονούμε να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο Σώρρας σύμφωνα με το νόμο 4285 του 2014 "για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας" του Ποινικού Κώδικα.

Τα "είδη" που κολλάνε;



Ανώνυμος είπε...

Πόσο πουστάρες της παραπληροφόρησης μπορεί να είστε ρε του ai-vreS γιατί δεν βάζετε όλο το βίντεο εγώ το έχω δει και δεν δίνει αυτό το νόημα που εσείς προσφέρετε. Εδώ είναι το βίντεο αλλά και πάλι λείπουν οι ερωτήσεις. Πάλι είναι μονταρισμένο

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πουστάρες της παραπληροφόρησης μπορεί να είστε ρε του ai-vreS γιατί δεν βάζετε όλο το βίντεο εγώ το έχω δει και δεν δίνει αυτό το νόημα που εσύ προσφέρεις. Εδώ είναι το βίντεο αλλά και πάλι λείπουν οι ερωτήσεις. Πάλι είναι μονταρισμένο https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το βίντεο παίζει σε αυτό το μπλόκ. Και είναι μονταρισμένο γιατί μας έχουν ξεσκίσει στην παραπληροφόρηση. http://ai-vres.blogspot.gr/2016/09/blog-post_9.html
ai-vreS γιατί δεν βάζετε όλο το βίντεο. Εδώ είναι το βίντεο αλλά και πάλι λείπουν οι ερωτήσεις είναι μονταρισμένο https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE

Ανώνυμος είπε...

Είστε αλήτες ai-vres μία φορά αλήτης πάντα αλήτης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε αι βρες γιατί το κατεβάσατε το βίντεο που είναι η παληκαριά σας. (Πολύ ωραία. Άρα θα κινηθεί και η νομική διαδικασία.)ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΣΤΕ ΌΠΩς ΕΊΠΑ ψευτες απατεώνες και στριγκάκιδες.

ai-vreS είπε...

Δείτε λοιπόν ολόκληρο το βίντεο από το site που του πήρε συνέντευξη, στο οποίο φαίνονται καθαρά οι ρατσιστικές απόψεις του.
Κατά τα άλλα απαξιούμε να απαντήσουμε. Τι άλλωστε μπορείς να απαντήσεις σε αμοιβάδες, σε μονοκύτταρους οργανισμούς χωρίς ίχνος εγκεφαλικής λειτουργίας;










Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδοι του σωρρα είναι πολύ απλά ψεκασμενοι χρυσαυγιτες

Ανώνυμος είπε...

Aπό ότι βλέπω αiβρες το γνωρίζεις καλά αυτό το site. Ρώτησέ τους γιατί κόβουν τις ερωτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι ολυμπιακοι κύκλοι είναι πεντε και δεν υπηρχαν στην αρχαιότητα. Οι αγώνες γίνονταν ανα τετραετία και στην αρχαιότητα και αποτελούσαν το μέτρο του χρονου. Οι αγώνες λέγονταν ολυμπιακοι διότι γίνονταν στην Ολυμπία. Εαν γίνονταν στον Όλυμπο θα λέγονταν ολυμπιοι. Εαν δίνετε και λεφτά σε αυτον τον τυπο πρεπει να σας αανακληθει το δικαίωμα ψηφου. Απο την αλλη μην τον κακολογειται γιατί δεν θα ..........,......επενδύσει στον δήμο!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ειδη!!! χαχαχαχα παροτι δεξιος νεοφιλελες εχεις γελιο aivres.

Ανώνυμος είπε...

"«Ψάχνω τρόπο να ανασάνει οικονομικά ο δήμος. Έχω έρθει σε επαφή με πάνω από 50 επενδυτές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Σώρρας», αναφέρει σε παραδοχές του ο Σάκης Κοσματόπουλος και εκπλήσσει".
Αυτά και άλλα πολλά εδώ:
http://www.ksipnistere.com/2016/02/600-video.html

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 6:11 πρέπει να είσαι πολυ Αριστερός !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Η Λέξη και μονο Παραολυμπιακοί αγώνες είναι απο μόνη της ρατσιστική !!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΠΟΤΕ.
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΘΑ ΑΜΕΙΦΤΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αρτέμης Σώρρας στο RizopoulosPost: Ολόκληρη η συνέντευξη δηλαδή η μισή δηλαδή λείπουν και οι ερωτήσεις που προκάλεσε σάλο με την παραπληροφόρηση των καθεστωτικών μέσων παραπληροφόρησης.
https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΑΙΒΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΣΩΡΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην μένετε στις λεπτομέρειες, εδώ μιλάμε για φασιστικό παραλήρημα. Ένας νέος Χίτλερ ανατέλει...

Το Προφίλ μας