Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ντουλάπες σε… κρίση

Είμαστε σε μια mid σεζόν, που σημαίνει πως το μάλλινο ζακετάκι σας που τα βράδια ρίχνετε στους ώμους σας κάνει παρέα με την τουνίκ που φοράτε το πρωί στην παραλία. Αφού λοιπόν δεν έχετε την walking wardrobe της Carrie από το Sex & the City ώστε να κρατάτε όλα σας τα ρούχα, ήρθε η ώρα να καταστρώσετε το σχέδιο ανασύνταξης της ντουλάπας σας και έτσι η επιχείρηση «οργάνωση ντουλάπας» θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Στόχος 1: Απόδραση από την ντουλάπα

Βγάλτε όλα σας τα ρούχα έξω, καθαρίστε καλά το εσωτερικό της ντουλάπας από άμμο και σκόνη και ρίξτε μέσα μερικά αρωματικά πουγκιά. Μαζέψτε τα πολύ καλοκαιρινά σας ρούχα, όμως κρατήστε υφάσματα όπως το μετάξι, αφού φέτος το χειμώνα συνδυάζονται άψογα με τα μάλλινα σας.
Στόχος 2: Ο πόλεμος των χρωμάτων
Χωρίστε τα ρούχα σας ανά χρώμα και ανά κατηγορία. Έτσι θα βρίσκετε εύκολα ότι ψάχνετε. Επίσης προσωρινά κρατήστε και ανά σεζόν για να μην μπερδεύεστε.
Στόχος 3: Με σημαία σας ένα φουλάρι
Κάντε ανακωχή με την έλλειψη χώρου και κρεμάστε τα φουλάρια και τις πασμίνες σας σε μια κρεμάστρα που έχει πολλαπλές θέσεις.
Στόχος 4: Μπλούζες σε θέση μάχης
Τα διάφορα μπλουζάκια κα t-shirt ξεχειλίζουν συνήθως από κάθε συρτάρι ή ράφι ενώ αρνούνται να σταθούν προσοχή. Ο καλύτερος τρόπος για να τα διπλώσετε και να μείνουν στην θέση τους είναι όπως στα καταστήματα ρούχων. Κάντε το λοιπόν όπως το H&M ή το ΖΑRA. Απλά διπλώστε τα στη μέση.
Στόχος 5: Κωδικός shoe in a box
Τα διάφανα κουτιά εδώ μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος σας. Τοποθετήστε στο κάτω μέρος της ντουλάπας και τοποθετήστε εκεί τα ζευγάρια παπουτσιών που φοράτε πιο συχνά. τα υπόλοιπα μπορείτε να τα κρατήσετε μέσα σε πάνινες θήκες και ποτέ πλαστικές σακούλες γιατί δεν αναπνέουν και θα χαλάσει το δέρμα.
Στόχος 6: Κρυφά όπλα
Αυτά μπορεί να είναι οι κρεμαστές θήκες που μπορούν να κρεμαστούν από την ράγα της ντουλάπας ώστε να βάλετε ρούχα, αξεσουάρ, ή παπούτσια. Επίσης μερικοί γάντζοι στο εσωτερικό της ντουλάπας μπορούν να φιλοξενήσουν τα καπέλα, τις ζώνες σας η τα πολύ μακριά κολιέ σας που δεν ξέρετε που να τα βάλετε για να μην μπλεχτούν. Εάν έχει ύψος η ντουλάπα σας και το αφήνετε ανεκμετάλλευτο, τοποθετήστε μια ράγα με μηχανισμό και έτσι διπλασιαζετε τον χώρο αποθήκευσης σας.

jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας