Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Περίεργες βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης Βελβεντού

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε το άρθρο μου χωρίς να αλλάξετε το περιεχόμενο.

Ευχαριστώ 

Δολιοφθορά ή τυχαίο γεγονός; Το δίλημμα απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον δήμο Σερβίων Βελβεντού εξαιτίας των πολύ συχνών διακοπών που συμβαίνουν στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης του Βελβεντού, από το καλοκαίρι εως και το περασμένο Σάββατο.

  Καταστροφές μόνο στο Βελβεντό

Οι καταστροφές στο δίκτυο αφορούν κυρίως σπασμένους σωλήνες και εντοπίζονται μόνο στον Βελβεντό. Τι λένε όμως οι άνθρωποι  του Δήμου “Από τότε που αναλάβαμε, αντιμετωπίζουμε συνεχώς προβλήματα με καταστροφές σε κεντρικά δίκτυα ύδρευσης του Βελεντού και συχνές διακοπές. Αυτό το φαινόμενο μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, έχουμε απευθυνθεί και στην προηγούμενη δημοτική αρχή και τους υπαλλήλους αλλά έχουμε εισπράξει την αδιαφορία.

 

Αναρωτιόμαστε, πάντως, γιατί συμβαίνουν αυτού του είδους τα φαινόμενα και μάλιστα μόνο στο Βελβεντό. Επειδή δε ακούγονται πολλά, καλούμε τους κατοίκους του Βελβεντού να είναι σε εγρήγορση και να αναφέρουν ή και να καταγγέλλουν οτιδήποτε περιέλθει στην αντίληψή τους, προκειμένου αυτού του είδους τα φαινόμενα να περιοριστούν ή και να εξαλειφθούν, διότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και συνεπώς η μεταφορά και διανομή του στους πολίτες θα πρέπει να αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Το πρόβλημα θα είχε περιοριστεί ή και ακόμα λυθεί εφόσον η η δημοτική αστυνομία του δήμου με περιπολίες φύλαγε το υδραγωγείο”.

 

Οι συχνές βλάβες, εκτός του ότι έχουν ένα σημαντικό κόστος αποκατάστασης, προκαλούν προβλήματα υδροδότησης στους κατοίκους του Βελβεντού, προκαλούν όμως και σοβαρά προβλήματα σε επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και προβλήματα υγείας στους κατοίκους.
Αλήθεια πως έγιναν οι συμβάσεις για το δίκτυο με ιδιώτη ο οποίος ακόμη διεκδικεί τα χρήματα του, πόσα του καταβλήθηκαν, με ποιον τρόπο, πως παραδόθηκε τελικά το έργο, ποιος το παρέλαβε;

“Με το σχέδιο ‘Καλλικράτης’”, “ο δήμος ενσωματώθηκε στο νέο δήμο Σερβίων-Βελβεντού, ο οποίος από την πρώτη του έτους ανέλαβε τη συντήρηση του δικτύου. Το τελευταίο διάστημα οι βλάβες είναι συχνότερες και αυτό δημιούργησε υποψίες για δολιοφθορά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποδείξεις, εως και το περασμένο Σάββατο.
 
 
Τους τσάκωσαν στα πράσα

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011, βράδυ. Για ακόμη μια φορά για ένα περίεργο λόγο το νερό που φτάνει στο Βελβεντό, είναι ελάχιστο. Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κα. Γκαμπράνη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της κ. Σιώμο πηγαίνουν  στο νέο υδραγωγείο Βελβεντού και διαπιστώνουν πως οι βάνες του κεντρικού δικτύου είναι για ακόμη μια φορά κλειστές. Παρακάμπτοντας το παλιό υδραγωγείο και για να δώσουν γρήγορα το νερό στο Βελβεντό χρησιμοποιούν απευθείας το νέο δίκτυο. Παρόν και οι δύο υπάλληλοι του Δήμου κ. Κουρνιώτης και κ. Κουκάλης. Σε λίγα λεπτά το Βελβεντό έχει υδροδοτηθεί. Φεύγουν όλοι μαζί από το νέο υδραγωγείο. Να όμως που ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Περίπου μισή ώρα αργότερα η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου ζητά από τον σύζυγό της να την οδηγήσει πάλι στο νέο υδραγωγείο για να βεβαιωθεί πως ΟΛΑ βαίνουν καλώς. Διαβολική σύμπτωση, στον χώρο του υδραγωγείου βρίσκονται οι δύο υπάλληλοι του Δήμου που προαναφέρθηκαν μαζί με τον πρώην Αντιδήμαρχο και νυν μέλος της Συντονιστικής  ΜΚΟ, κ. Κουρτέλη Κων/νο, οι βάνες είναι και πάλι κλειστές και το Βελβεντό για ακόμη μια φορά δεν έχει νερό…..!!!!!

Γιατί οι βάνες που ανοίχτηκαν μισή ώρα πριν είναι κα πάλι κλειστές;

Ποιος τι έκλεισε;

Τι γύρευε ο πρώην Αντιδήμαρχος  1:00 τα μεσάνυχτα στο υδραγωγείο;

Ποιος είναι ο ρόλος των υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι έχουν κλειδιά από το υδραγωγείο;

Τα ερωτήματα είναι παρα πολλά, καλo είναι όμως κάποιοι να τα απαντήσουν, οι καθ’ όλα αρμόδιοι δηλαδή.

 

Ευθύνες

Το θέμα δεν πρέπει να μη μείνει εδώ. Ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού κ. Κωσταντόπουλος έχει την ευθύνη απέναντι στους πολίτες του ΟΛΟΥ του Δήμου. Εάν δεν τηρήσει τα αυτονόητα πολύ φοβάμαι πως σύντομα κάτι χειρότερο θα συμβεί και τότε ίσως είναι αργά…τότε ο ίδιος θα είναι συνυπεύθυνος για ΟΛΑ όσα συμβαίνουν στο Βελβεντό.

Μάλιστα, ο ίδιος πρέπει άμεσα να απευθυνθεί προς την αστυνομία και την εισαγγελία της Κοζάνης και να  τους κοινοποιήσει το θέμα, να ζητήσει αυτεπάγγελτα  την πλήρη διαφάνεια της υπόθεσης.

Κανείς όποιος και αν είναι ότι και να εκπροσωπεί, δεν μπορεί να παίζει με την υγεία μας, με την υγεία των παιδιών μας.  

 

olavelvento.blogspot.com

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως λείπει το ονοματεπώνυμο του συντάκτη του κειμένου; Ai-vres, ανώνυμο είναι το κείμενο;

Ανώνυμος είπε...

αι-βρες, μπορούμε νά μάθουμε ποιός υπογράφει τό κείμενο γιά νά κρίνουμε τήν αξιοπιστία του;Γιατί μπορεί νά συμβαίνει ακριβώς τό αντίθετο.Η κ. Γκαμπράνη καί ό σύζυγός της μπορει νά τά αφηγήθηκαν έτσι όπως τούς βολεύει γιά νά στρέψουν τούς Βελβεντινούς εναντίων τών υπαλλήλων καί τού Κουρτέλη.Ειδικά τόν Κουρτέλη στό Βελβεντό τόν γνωρίζουμε καλά καί θεωρούμε απίθανο νά κάνει αυτό πού αφήνουν νά εννοηθεί οί δυό σύζυγοι.

Ανώνυμος είπε...

eisaggeleas den yparxei na toys klisei mesa?kai sy kwnstantopoyle na xairese toys ypalhloys soy!
KSEFTILA!

Ανώνυμος είπε...

Οταν εχουμε αδύναμο δήμαρχο, αυτα θα συμβαίνουν.Δεν αντιδρά δυναμικά, να βάλει στην θεση τους τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Προς 11.30
Οι δύο σύζυγοι δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα όλο αυτόν τον καιρό. Προσπαθούν με τα λίγα μέσα που έχουν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για το χωριό. Χωρίς απειλές, χωρίς εμπάθειες, χωρίς δελτία τύπου, φαξ και δημοσιεύσεις.
Αντίθετα αυτοί που κατηγορούνται εδώ και μήνες μας έχουν ζαλίσει με δελτία τύπου, με καταγγελίες κατά της δημοτικής αρχής, με φωτογραφίες του βρώμικου Βελβεντού, με φωτογραφίες με τα άκοπα χόρτα, με κατηγορίες για τις φωτιές στο βουνό, για τις διακοπές νερού, για τους άπλυτους κάδους και πολλά άλλα.
Με όλα αυτά σου έδιναν την εντύπωση πως χαίρονται με την κατάσταση, πως θέλουν να βλέπουν το Βελβεντό να ρημάζει για να αποδείξουν πως αυτοί είναι οι καλύτεροι όλων για να διοικούν.
Είχαν κάθε κίνητρο λοιπόν να κλείνουν τις βάνες για να δημιουργούν πρόβλημα στο δήμαρχο, να ξεσηκώνουν τους Βελβεντινούς κατά της δημοτικής αρχής και να τους κρατάν σεισπειρωμένους στον δήθεν αγώνα τους και στην τελική να αποδείξουν πως μετά από αυτούς είναι το χάος.
Αλλά είπαμε, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!

ενας βελβεντινος είπε...

προφανως κανενας δεν εχει το θαρρος να υπογραψει το κειμενο. γιατι οποιος υπογραψει αυτα τα ψεματα θα οδηγηθει στη δικαιοσυνη απο τους 3 ανθρωπους και θα πληρωσει ακριβα τα ψεματα αυτα.για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι οι αυτοι οι λιγοι που ειναι εναντιον του αγωνα του βελβεντου κρυβονται στην ανωνυμια.κρυφτειται κυριοι και αραδιαστε οσα ψεματα θελετε.πλεον σας εχουν παρει ολοι χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

1:46 βελβεντινέ δηλαδή κύριε πρώην Δήμαρχε.Εσύ είσαι υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάντια.Εσείς φταίτε που αφήσατε ακέφαλο το Βελβεντό.Τα χειρότερα μάλλον δεν ήρθαν ακόμη και τους μόνους που λυπάμαι είναι τους αγνούς ανθρώπους σαν τον πρώην αντιδήμαρχο.Οπως όμως μας έχεις μάθει όλα αυτά τα χρόνια πάντα εσύ δεν φαίνεσαι πουθενά.Κρίμα για το χωριό κρίμα για τον δρόμο που έχει πάρει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

ενας βελβεντινος είπε...

δεν απαντατε σ'αυτα που λεω.δεν εχω θητευσει σε καποιο αυτοδιοικητικο ποστο.μαλλον με μπερδευεις μ'αλλον.μην παρεκτρεπεις τη συζητηση.το θεμα ειναι σοβαρο.η καταγγελια σκοπιμως ειναι ανυπογραφη.διοτι ειναι ανυποστατη και μπορει να διωχθει νομικα αυτος που θα την υπογραφε.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον και κύριο προς το ΑΙ-ΒΡΕΣ .
Τέτοιο κείμενο με τέτοια καταγγελία, πολύ μεγάλο λάθος που το δημοσιεύσατε χωρίς επώνυμο.
Δεύτερον και η πραγματικότητα για τις συχνές διακοπές τουνερού στο Βελβεντό.
Όταν έγινε η παρέμβαση για να ανοίξει ο δρόμος για το Καταφύγι όλα τα μπάζα (χιλιάδες κυβικά)
πετάχτηκαν στο σημείο που περνάει εναέρια το δύκτιο ύδρευσης,(προφανώς χωρίς να ξέρουν).
Απο τότε με την παραμικρή βροχή σπάει το δίκτυο και ο λόγος είναι κλαθαρά τα μπάζα .
Τότε που ήταν το ζευγάρι του τοπικού και οι υπεύθυνοι του Δήμου για το Βελβεντό, να ρωτήσουν τους ανθρώπους που χρόνια ήταν υπεύθυνοι και ξέρουν σπιθαμή προς σπιθαμή το μέρος και το δίκτυο που ένας απο αυτούς είναι και ο πρώην αντιδήμαρχος.
Αντ΄αυτού προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά και για να διευθετηθεί πρέπει να πάρουν ξανά όλο αυτό τον όγκο απο τα μπάζα απο ένα σημείο που είναι άκρος επικύνδυνο για κατολισθήσεις.
Αυτά όσον αφορά τις διακοπές του νερού για να μην δίνονται εντελώς αντίθετες ερμηνείες.
Τώρα για την καταγγελία που έκαναν προς τον ανώνυμο αρθρογράφο το επώνυμο ζευγάρι και τα ασύστολα ψέματά τους για να θήξουν ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για το ΒΕΛΒΕΝΤΟ νομίζω ότι διέπραξαν το πιο σοβαρό αδίκημα και πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ζητήσουν δημόσια συγγνώμην απο τα πρόσωπα που θίγονται η δημόσια να διαψεύσουν τον άγνωστο (γνωστό γι΄αυτούς συντάκτη του κειμένου).

ai-vreS είπε...

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί αναδημοσίευση (πρώτη φορά από το συγκεκριμένο ιστολόγιο λόγω της σοβαρότητας του θέματος) σχετική με την περιοχή μας. Ίδια μεταχείριση έχουν οι ανακοινώσεις όλων των φορέων που αναφέρονται στην περιοχή.

Ο συντάκτης αναρωτιέται για την συμπτωματική παρουσία ανθρώπων σε κρίσιμο χώρο, χωρίς να επιρρίπτει ευθύνες.

Δεν διακρίνουμε κανένα λάθος από μεριάς μας.

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και ιδια μεταχειριση.στην επωνυνη καταγγελια του προεδρου του ΜΟΒ για τους απληρωτους υπαλληλους παρενεβαινε δικο σου σχολιο αιβρες.υπηρξε σε αλλη αναρτηση τετοια αντιμετωπιση?επειδη αυτη ξεγυμνωνε την ανικανοτητα της δημοτικης αρχης επρεπε να σχολιαστει και να μην μπει αυτουσια?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Προς ΑΙ-ΒΡΕΣ
θέλω να μου πείς την πηγή της αναδημοσίευσης.

ai-vreS είπε...

Υπάρχει Link στο κάτω μέρος της ανάρτησης.

Ανώνυμος είπε...

Προς ΑΙ-ΒΡΕΣ
Το αναδημοσιεύσατε απο ένα ανώνυμο και κουτσομπολίστικο μπλόκ που το μόνο που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι αναρτήσεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά και θέλει να κάνει ζημιά στο Βελβεντό και ευρύτερα στην περιοχή.
Ποτέ δεν έχετε αναδημοσιεύσει κάτι απο εκεί και καλά κάνατε γιατί θα το νομιμοποιούσατε
Το νομοιμοποιείτε πλέον με αυτή σας την αναδημοσίευση και αυτό σας προσβάλει ,γιατί είστε ένα μπλόκ πολύ καλό με καλές αναδημοσιεύσεις και καλή ενημέρωση .
Κρίμα ... και κρίμα γιατί το Θέμα είναι πολύ σοβαρό και έπρεπε πρώτα να το ψάξετε γιατί θήγει ανθρώπους επώνυμα που γι΄αυτό που καταγγέλονται δεν θα βρείτε κανένα στο Βελβεντό που θα πεί ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα έκαναν κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει κάποιος υπρύθυνος απο το Δήμο να βγεί και να πεί δημόσια για να λυθούν οι παρεξηγήσεις εάν οι βλάβες όντως προέρχονται απο την επέμβαση στο δρόμο του Καταφυγίου.

Ανώνυμος είπε...

Αι-βρες, επειδή δέν σέ θεωρώ κουτό (όσο φανατικός καί άν είσαι μέ τόν βλάκα τόν ΓΑΠ), καί ξέρεις τί 'πράμα' είναι τό olavelvento, πιστεύω ότι σκόπιμα τό ανάρτησες.Ξέρεις τόν σκοπό αυτών πού γράφουν στό ola.Θά δείς πού θά ανοίξει πόλεμος μεταξύ τών τριών καί τών δύο συζύγων καί τών οπαδών τους εκατέρωθεν.Αυτός ήταν ό σκοπός τού αρθρογράφου, γι' αυτό καί τό έγραψε ανώνυμα καί στό συγκεκριμένο ιστολόγιο.Μάλλον αι-βρες τόν θές καί σύ αυτόν τόν πόλεμο.Γι΄αυτό βλέπω σκοπιμότητα από μέρους σου,ειδικά όταν λές ότι ''ό συντάκτης αναρωτιέται γιά τήν συμπτωματική παρουσία ανθρώπων σέ κρίσιμο χώρο'', πού σημαίνει τί. Ότι τό θεωρείς δεδομένο σάν γεγονός;Πιστεύεις ότι έτσι έγινε;Καί μόνο τό ότι γράφτηκε στό ola καί μαλιστα ανώνυμα δέν θάπρεπε νά σέ υποψιάσει;

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο λάθος ΑΙ-ΒΡΕΣ που τα εβαλες με τον Κουρτέλη, γιατί Κουρτέλης σημαίνει Βελβεντό...
Σε παρέσυρε μια ψεύτικη ιστορία που την επινόησαν άρρωστα μυαλά. Είσαι συνυπεύθυνος... γιατί δεν αναδημοσίευες κείμενο παρά λιγουρεύτηκες λασπολογία...

Ανώνυμος είπε...

Απλά πράγματα: Επειδή το θέμα έχει λάβει διαστάσεις, από όσο μαθαίνω, βγαίνει ο κ. Κουρτέλης, αλλά και η κυρία Γκαμπράνη και οι δυο υπάλληλοι και ΕΠΩΝΥΜΑ το διαψεύδουν ή το επιβεβαιώνουν. Και μετά ΟΛΟΙ βγάζουμε συμπεράσματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα...

Υ.Γ. Μια τόσο σοβαρή καταγγελία καλό θα είναι να γίνεται επώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΙ-ΒΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το σχολιο των 9.11. Ξέχασα την υπογραφή.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε ΠΠ δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον κύριο Κουρτέλη ή την κυρία Γκαμπράνη να σου πει τι έγινε.Πάλι γαργάρες όπως συνήθως.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως επειδη εχουμε σημερα απεργια;Λεω εγω τωρα...

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Να σημειώσουμε εδώ ότι κάναμε κι εμείς τα τηλέφωνά μας, έτσι; Δεν δημοσιεύουμε ό,τι να' ναι και από όπου να'ναι αβασάνιστα.

Ανώνυμος είπε...

Για σήμερα είσαι δικαιολογημένος.Ελπίζω όταν λήξει η απεργία σας να κάνεις τις ερωτήσεις.Οχι όπως τις άλλες φορές με τα 150.000 του δήμου Βελβεντού κ.τ.λ.Ωρες ώρες γίνεσαι και συ λίγο Κουταβάς.Φαντάζομαι να είδες το νέο άρθρο του που είναι και πάλι χολή για τον Κωνσταντόπουλο.Ούτε εγκαίνια σε νέο κτίριο δεν μπορεί να κάνει ο άνθρωπος.Πρέπει να πάρει άδεια από τον Κουταβά.Ολόκληρος πρόεδρος της Βουλής δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει να μην κλείσει το Ειρηνοδικείο και αυτός ασχολείται με το αν είχε δικαίωμα να εγκαινιάσει το κτίριο.

Ανώνυμος είπε...

Αι-βρες και συ γαργάρα το άρθρο του Κουταβά;

ai-vreS είπε...

http://ai-vres.blogspot.com/2011/10/blog-post_8455.html

Ή εθελοτυφλείς ή έχεις σκοπιμότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

O Koutavas pire tin apantisi apo ton Kirio Vaizoglou Xa! Xa! Xa!
Mpravo Kirie Xenofon

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μερικοί δημοσιογράφοι τηρούν κατά γράμμα τις παροιμίες: Δεν δαγκώνεις ποτέ χέρι που σε τάισε

Ανώνυμος είπε...

ai-vres υπάρχει και άλλο άρθρο του κυρίου Κουταβά την επόμενη μέρα

Ανώνυμος είπε...

1. Για το ai-vres δεν εχω αφησει καμια αιχμη. Και καλως εκαναν τα τηλ. τους.
2. Ποιες 150.000;;;;
3. Εχω ηδη βρει τα τηλεφωνα τους και αυριο ελπιζω να βγει ακρη.
4. Επειδη υπαρχουν και εκπομπες, το Σαββατο στο ΤοΡ ειπα την αποψη μου. Καλώς εγιναν τα εγκαινια, με τη λογικη της δημοτικης αρχης πως "ίσως βγει κάτι στην κατεύθυνση πίεσης να μεινει το Ειρηνοδικειο". Αλλη ένσταση εχω. Μια ζωη κανουμε κτιρια σε αυτη τη χωρα και μετα δεν ξερουμε τι να τα κανουμε...Παντως το 2003 ξεκινησε ε...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Τι να βγει να διαψεύσει βρε ΠΠ ο Κουρτέλης;
Την κάθε λασπολογία του κάθε τυχάρπαστου κουκουλοφούρου των blog? μιλάμε σοβαρά?
Να γράψω κι εγώ ότι ο Κων/πουλος είναι κατ´ ουσίαν πίσω από την σαπίλα και την δυσοδία του olavelvento, και να περιμένω να τον βγάλεις στο ΤΟΡ να το διαψεύσει;
Ε; Τί λες;

ΥΓ: Σοβαρευτείτε εκεί στο ai-vres, κι αν θέλετε ο Κων/πουλος να ασκήσει όπως λέει τα νόμιμα δικαιώματα και τις νόμιμες υποχρεώσεις του σαν δήμαρχος, να εκπρωσωπήσει και το καθολικό αίτημα ενός διαμερίσματος του δήμου του, για αυτοδιοικητική ανεξαρτησία. Α λα καρτ υποχρεώσεις, α λα καρτ δημοκρατία και α λα καρτ εκπροσώπηση, δεν γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω πριν βγούμε στους "αέρες" και λέμε αλλ´ αντ´ αλλα, αντί να βγει και να το διαψεύσει ο Κουρτέλης να βγει αν θέλει και να το επιβεβαίωσει η Γκαμπράνη και ο Σιώμος!
ΑΝ υπάρχει κάτι να επιβεβαιώσουν βέβαια...
Θα έχει, πιο ενδιαφέρον! Τί λέτε;

ενας βελβεντινος είπε...

προς Π.Π
στην επωνυμη καταγγελια του πρεοδρου του μορφωτικου ομιλου βελβεντου ουτε πηρες θεση ουτε σχολιασες.για το συγκεκριμενο θεμα εισαι ενημερος εδω και πολλους μηνες.η ορθοτητα-εγκυροτητα της καταγγελιας δεν αμφισβητηθηκε ποτε.το να βγει η κυρια προεδρος και να διαψευσει τον εαυτο της το θεωρω μαλλον απιθανο.περιμενω απο'σενα σχολια-παρεμβασεις σε ολα τα θεματα,ειτε στυλιτευουν τη δημοτικη αρχη ειτε οχι.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά..βρε παιδιά..
Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα!!!..
Εδώ βλέπουμε τον Λύκο και ψάχνουμε για τον ντορό του???... τί πράγματα είναι αυτά??!!..
Η ανάρτηση-Απορία-Ερώτηση,.. Αναφέρει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ άτομα, ημέρα, ώρα, και "ΕΝΕΡΓΕΙΑ"!!.
..Τώρα με όλα ΑΥΤΑ τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προσπαθείτε εσείς να αποδείξετε ότι..το χωριό δηλ το Βελβενδό, δεν ήταν εκείνη την ώρα στη..θέση του, αλλά πήγε για καφέ στην Κατερίνη και ο "εξαιρε-τέος" κ Κουρτέλης της ΜΚΟ (Μικάς δηλ) το περίμενε παίζοντας τάβλι με τους Κουρνιώτη και Κουκάλη,..κι ότανμ διψούσαν,.Έκλειναν τις βάνες κι έπιναν νερό !!.. Και εκεί ξαφνικά "ψάχνοντας" για το χωριό της η Κα Πρόεδρος του ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, τους βρήκε εκει ΕΚΕΙΝΗ τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ώρα!!!...
Αυτοί Πάγωσαν κυριολεκτικά από...το κρύο!!!..
δικαιολογία τους: -Νά,..ψάχναμε για τέταρτο για μπιρίμπα.. κλπ κλπ..
Και σείς προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τον Κουρτέλη, ο οποίος χρέωσε το χωριό σας με χαλασμένα μηχανήματα και άλλα μπι μπο μπε,.. τάχα μου για τον δήμο παρ'όλο που είναι στα σπίτια τους και έπαιρναν τη χρηματοδότηση και τα "δωράκια" ώς εξυπηρέτηση, και τα μηχανήματα και άλλα ΔΕΝ βρίσκονται πουθενά!!!. Και έπαιζε και θέατρο ότι ίδρωνε και πάσχιζε για το χωριό, και όλα ήταν για το παιχνίδι..
"(€)ευρώπολης(€)"!!..
Υπάρχουν και φωτογραφίες κινητού με τη συγκεκριμένη ημερομηνία!!!...
γι αυτό ΜιΚάδες, βουλώστε τα στόματά σας, και απαιτήστε από αυτούς τους "δοσίλογους" ΜΚΟ να σταματήσουν πλέον τη δράση τους γιατί δεν βγάζει πουθενά!!!..
Μας έφεραν πίσω στα μαύρα χρόνια της κατοχής και της Σπιουνο-χαφιεδοκρατίας!!!
Απελευθερωθείτε από τον Στεργίου και την κλίκα του!!! μην είστε πρόβατα!!!!....
Μπεεεεεεεεεε!!!!....

Ανώνυμος είπε...

Για τους υπαλληλους, εαν αυτο εννοεις, φροντισα και ρωτησα αμεσως τη δημοτικη αρχη. Η απαντηση ηταν πως δεν ηταν οι μονοι απληρωτοι, καθως ειναι γνωστα τα προβληματα. Εαν εννοεις αυτο. Παντως το θεμα δε συγκρινεται. Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι ε...
Οσο για το νερο...υπομονη σε λιγες ωρες. Το θεμα θα βγει στο kozanimedia.gr

Y.Γ. Ευτυχώς ο κ. Κουρτέλης είναι ευγενης και σοβαρός. Σε σχέση με καποιους αλλους εδω μεσα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

11.08, είσαι εμπαθείς και φυσικά δεν είσαι από το Βελβεντό, αλλά εισαγόμενος... "εξουσιαστής".

ενας βελβεντινος είπε...

δεν αμφιβαλω οτι ρωτησες.μου φαινεται περιεργο ομως που δεν το σχολιασες καθολου.ουτε στην εκπομπη σου.θεωρω οτι ειναι αρκετα σοβαρο θεμα ωστε να αξιζει τηλεοπτικο χρονο.οσο για τον κουρτελη,τα λογια περιττευουν.οχι μονο καθαρος ουρανος δε φοβαται,αλλα πιο καθαρο ουρανο δεν προκειται να βρεις.

Ανώνυμος είπε...

@ 12.26 μ.μ.
Εσύ τί πιστεύεις απ'όλα αυτά τα γεγονότα??..
Οτι ο Κουρτέλης , είναι αθώα περιστερά??..
Μήπως είσαι και σύ από τους "πεφτανθρώπους"?..
δηλ.. Πέφτουμε από τα σύννεφα γι αυτόν τον άνθρωπο??..
Μήπως σου χάλασε την εικόνα γι΄αυτόν τον άνθρωπο η "ανάρτηση"??..
Κι έπειτα, τι σχέση έχει αν είμαι απ' την Αθήνα ή Απ' την Θεσ/νίκη, για να σχολιάσω τα γεγονότα ή να πω τι γνώμη μου πρέπει νάμαι απ' το Βελβενδό??..
Έλα συνέλθετε και απομακρυνθείτε από την κλίκα της ΜΚΟ και μετά θα δείτε πραγματικά! τί άνθρωποι είναι αυτοί που σας παρασέρνουν σε όλα αυτά!!......

Ανώνυμος είπε...

http://kozanimedia.gr/archives/32221

Π.Π.

Το Προφίλ μας