Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης των πολιτών του Βελβεντού για τον Καλλικράτη και το Δήμο Βελβεντού.

Η Λαϊκή Συνέλευση των πολιτών του Βελβεντού της 14ης Οκτωβρίου 2011, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της  «Κοινωνίας των Πολιτών»  και της Συντονιστικής Επιτροπής Δημοτών Βελβεντού Ομόφωνα αποφάσισε:
Εκφράζει την καθολική διαμαρτυρία της εξ ονόματος σύσσωμης της παμβελβεντινής κοινωνίας για τον Καλλικράτη που εντελώς αναίτια απένταξε το Δήμο Βελβεντού από τους αυτόνομους Δήμους που το Υπουργικό Συμβούλιο πρότεινε.
  1. Από τις αρχές του έτους αντιμετωπίζουμε τα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα της περιοχής μας μέσα από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ», στην οποία συμμετέχουν και δραστηριοποιούνται εθελοντικά 2500 ενήλικοι δημότες, που δεν αποδέχονται την κατάργηση του Δήμου Βελβεντού, ούτε και τη διοίκησή του από μία Δημοτική Αρχή που έλαβε μόνο 22 ψήφους στο Βελβεντό πολύ δε περισσότερο από ένα  τοπικό συμβούλιο, που ψηφίστηκε από 59 πολίτες σε σύνολο 3.300 ψηφοφόρων.
  2. Ζούμε καθημερινά την υποβάθμιση στην ποιότητα ζωής από την λειτουργία του Καλλικρατικού Δήμου. Η αφαίμαξη των υπαλλήλων του Δήμου Βελβεντού, η μη αξιοποίηση του μηχανολογικού του εξοπλισμού εντός του Βελβεντού και των οικισμών του, η απαράδεκτη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων, η μη επένδυση θεσμοθετημένων εσόδων που μας ανήκουν και οι επικοινωνιακές προκλήσεις προς μια ολόκληρη κοινωνία, με απόλυτη ευθύνη του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής του Καλλικρατικού Δήμου, είναι λίγα μόνο από όσα υποβαθμίζουν καθημερινά την αναπτυξιακή πορεία που είχε το Βελβεντό μέχρι τις 31/12/2010. 
  3. Διεκδικούμε την ανεξάρτητη θέση του Δήμου μας και είμαστε άπαντες ενωμένοι, πέρα από κόμματα και πολιτικές απόψεις και απαιτούμε να ληφθούν υπόψη οι 3040 υπογραφές των δημοτών, τα ψηφίσματα και οι αποφάσεις όλων των Λαϊκών Συνελεύσεων, οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, οι 2500 προσωπικές επιστολές δημοτών και φορέων στον Πρωθυπουργό, οι αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις, η αποχή μας σε ποσοστό 98% από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και τα ακλόνητα επιχειρήματα μιας ολόκληρης και βιώσιμης κοινωνίας, της οποίας η πορεία , αν δεν αλλάξει το καθεστώς προδιαγράφεται απολύτως φθίνουσα.
  4. Διεκδικούμε πολιτική λύση στο πρόβλημά μας και απαιτούμε να δοθεί η λύση αυτή άμεσα από το Υπουργείο Εσωτερικών, την Κυβέρνηση και τη Βουλή.
  5. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και ομόφωνα αποφασίσαμε να τον κλιμακώσουμε, διότι δεν πάει άλλο.
  6. Το ψήφισμα αυτό να σταλεί στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Εσωτερικών, στους βουλευτές του Νομού, στην Περιφέρεια και στα Μ.Μ.Ε. 
«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
& ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://olavelvento.blogspot.com/2011/10/blog-post.html#comments

Ανώνυμος είπε...

klapso...nhdes...

Ανώνυμος είπε...

Τους τσάκωσαν στα πράσα
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011, βράδυ. Για ακόμη μια φορά για ένα περίεργο λόγο το νερό που φτάνει στο Βελβεντό, είναι ελάχιστο. Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κα. Γκαμπράνη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της κ. Σιώμο πηγαίνουν στο νέο υδραγωγείο Βελβεντού και διαπιστώνουν πως οι βάνες του κεντρικού δικτύου είναι για ακόμη μια φορά κλειστές. Παρακάμπτοντας το παλιό υδραγωγείο και για να δώσουν γρήγορα το νερό στο Βελβεντό χρησιμοποιούν απευθείας το νέο δίκτυο. Παρόν και οι δύο υπάλληλοι του Δήμου κ. Κουρνιώτης και κ. Κουκάλης. Σε λίγα λεπτά το Βελβεντό έχει υδροδοτηθεί. Φεύγουν όλοι μαζί από το νέο υδραγωγείο. Να όμως που ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Περίπου μισή ώρα αργότερα η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου ζητά από τον σύζυγό της να την οδηγήσει πάλι στο νέο υδραγωγείο για να βεβαιωθεί πως ΟΛΑ βαίνουν καλώς. Διαβολική σύμπτωση, στον χώρο του υδραγωγείου βρίσκονται οι δύο υπάλληλοι του Δήμου που προαναφέρθηκαν μαζί με τον πρώην Αντιδήμαρχο και νυν μέλος της Συντονιστικής ΜΚΟ, κ. Κουρτέλη Κων/νο, οι βάνες είναι και πάλι κλειστές και το Βελβεντό για ακόμη μια φορά δεν έχει νερό…..!!!!!
Γιατί οι βάνες που ανοίχτηκαν μισή ώρα πριν είναι κα πάλι κλειστές;
Ποιος τι έκλεισε;
Τι γύρευε ο πρώην Αντιδήμαρχος 1:00 τα μεσάνυχτα στο υδραγωγείο;
Ποιος είναι ο ρόλος των υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι έχουν κλειδιά από το υδραγωγείο;
Τα ερωτήματα είναι παρα πολλά, καλo είναι όμως κάποιοι να τα απαντήσουν, οι καθ’ όλα αρμόδιοι δηλαδή.

http://olavelvento.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Βελβεντινοί. Όλα αυτά τα προβλήματα τα δημιουργήσατε εσείς οι ίδιοι σκόπιμα και σηστηματικά για να έρθετε μετά και να πείτε ότι ο καινούργιος δήμος δεν ασχολείται με εσάς. Όσο για τους ψήφους που πήρε στις εκλογές ο καινούργιος δήμος από την πόλι σας αυτό οφείλετε στο σαμποτάρισμα που κάνατε. Είναι καιρός να κατεβείτε από το καλάμι.

Ανώνυμος είπε...

Εδω καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν όπως πολύ σοφά λέει ο λαός..Επιτέλους βγείτε από το μικρόκοσμό σας Κύριοι, υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα εδώ έξω...

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ.
ΑΙΝΤΕ
ΑΙΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 10:33 π.μ.
Ψήφους από τους Βελβεντινούς δεν πήρε ο καινούργιος δήμος, παρά μόνο όσοι ψήφισαν το τοπικό τους συμβούλιο!!..
Αυτοί δεν έλαβαν μέρος στις εκλογές!
Αλλά έκαναν διαφερετική μέρα και πιό μπροστά εκλογές για τον Σύλλογό τους, την ΜΚΟ "πολίτες του Βελβενδού"!!!
Και το έκαναν αυτό για να μή φανούν τα ποσοστά που ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ αν λάμβαναν μέρος όπως όλοι οι πολίτες στις επίσημες εκλογές!!!
και τώρα μας πιπιλίζουν για 90 τόσο τις εκατό ποσοστό , το οποίο ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ εκλογές!!!
Και εδώ ακόμη επικαλούντε ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ στοιχεία!!!!...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ κάτι φίλοι
και σεις διαχειριστές του ΑΪ ΒΡΕΣ???
Ο τίτλος της Ανακοίνωσης... -"..για τον Καλλικράτη και το Δήμο Βελβεντού".-
....το Δήμο Βελβεντού...!!!!
Πόσο μακρυά νυχτωμένοι είναι οι άνθρωποι!!!..
και σύ Αϊ βρες ..Έπρεπε να μην τους επιτρέψεις να αναρτήσουν αυτην την ανακοίνωση!!..εκτός άν προσβλέπεις και σύ σαν τον Κωνσταντόπουλο σε Βελβεντινούς ψήφους!........

Το Προφίλ μας