Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ανεξάρτητος ο Κιλτίδης

Την ανεξαρτητοποίησή του από την ΝΔ ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κιλτίδης. Με επιστολή του ενημέρωσε ήδη τον πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- δυσαρεστημένος από τη μη στήριξή του από τη ΝΔ σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση Βατοπεδίου. 
Στην Ολομέλεια το πόρισμα για το Βατοπέδι 
Το απόγευμα της Δευτέρας θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου. Το πόρισμα απαρτίζεται από τις πέντε εκθέσεις των κομμάτων, ωστόσο, δεν θα ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία για το εάν θα συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή και για το ποιοι θα παραπεμφθούν. Τα κόμματα δεν συμφώνησαν στη σύνταξη κοινού πορίσματος ούτε και στην έκδοση κοινών «πορισματικών θέσεων» για την έναρξη, πορεία και τεκμηρίωση του 
Πηγή: SKAI

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κώστίκα πάρε τηλέφωνο σε παρακαλώ σε Παυλόπουλους,Μαρκόπουλους κτλ(προς το παρών) και βάλτους ιδέες..
Δεν είναι κατάσταση αυτή να φεύγετε όλα τα βαρίδια ένα-ένα(για να μην γράψω εκφράσεις που λέει ο μέσος Νεοδημοκράτης στο πεζοδρόμιο),άιντε καμιά 30αριά να σώνουμε με σας..
Σαμαρά ξήλωνε κι εσύ αφού βλέπεις δεν ξεπατώνονται να φύγουν εύκολα..

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεσαι φίλε μου, και να γίνει η παραπομπή τους, και να βγουν κατηγορούμενοι.......με 50-60 χιλιαρικα προστιμο, θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια! Θα την γλυτώσουν ΦΘΗΝΑ, σε σύγκριση μ' αυτά που έφαγαν!!!

ΤΣΙΠΑ δεν εχουν πάνω τους!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ καθόλου που κατηγορουνται για κλοπη, απο τους Ελληνες πολίτες.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΓΑΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ....ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ......ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ.....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι κλέφτες και οι λωποδύτες φίλε 12:16 είναι και στα 2 κόμματα εξουσίας,το θέμα είναι αν υπάρχει θέληση να καθαρίσουν τα κόμματα από δαυτους.
Έχω την εντύπωση πως ο λαός της ΝΔ τους έδειξε με την καταδίκη της οικογένειας του Βεελζεβούλ πως δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλους τέτοιους τύπους και υπόγειες συμπεριφορές στο κόμμα,θέλει να φύγει η σαβούρα ΤΩΡΑ.
Επίσης έχω την εντύπωση πως η νέα ηγεσία υπό τον Σαμαρά έχει πιάσει τον παλμό του κόσμου..

Το Προφίλ μας