Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Γνωστά ονόματα αλλά και….εκπλήξεις!

του Παν. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Τα….γνωστά ονόματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητες τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και αρκετές…εκπλήξεις περιελάμβανε η λίστα των επίδοξων υποψήφιων δημάρχων και αιρετών περιφερειαρχών στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την ανεπίσημη ενημέρωση που είχε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης από την Ιπποκράτους. Έτσι, καθώς δεν είχε αποσταλεί επισήμως η σχετική λίστα, η Νομαρχιακή συνεδρίασε για μια πρώτη συζήτηση και, όπως ανέφερε χθες το πρωί, μιλώντας στον «Πρωινό Λόγο», ο γραμματέας της Ρούσης Αλεξανδρής, αναμενόταν να συνεδριάσει εκ νέου, είτε χθες το βράδυ, είτε σήμερα, προκειμένου να προχωρήσει σε μια πρώτη αξιολόγηση των ονομάτων που είτε προτάθηκαν από τρίτους, είτε (στην πλειοψηφία τους) κατέθεσαν οι ίδιοι πρόταση. 

Μεγάλο, φυσικά, είναι το ενδιαφέρον για την Περιφέρεια, την ώρα που από τη λίστα απουσιάζουν τα…φαβορί, που είναι οι βουλευτές Πάρις Κουκουλόπουλος και Αλέκος Αθανασιάδης, αλλά και ο πρώην νομάρχης Πασχάλης Μητλιάγκας. Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιλογή των υποψηφίων αιρετών περιφερειαρχών θα γίνει από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Στις λίστες για τους υποψήφιους δημάρχους υπάρχουν τα ονόματα του νυν δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, αλλά και του νυν δημάρχου Τσοτυλίου Μανώλη Γκάση για το Δήμο Βοϊου, για τον οποίο κατάθεσε αίτηση και ο νυν πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου Γιώργος Καρούτας. Επίσης υπάρχουν ονόματα-αίνιγμα, όπως αυτό της Αργυρής Αναστασοπούλου για το Δήμο Κοζάνης, για την οποία ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ρούσης Αλεξανδρής μας είπε πως δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι υποψηφιότητες για την Εορδαία του πρώην βουλευτή Λάζαρου Λωτίδη και για το Δήμο Σερβίων του υποψήφιου βουλευτή Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Τέλος, έκπληξη ήταν η ετεροπρόταση, στο Δήμο Κοζάνης, για τον νομαρχιακό σύμβουλο Γιάννη Παπαϊορδανίδη. Συνοπτικά, η ανεπίσημη λίστα έχει ως εξής:
Δήμος Κοζάνης:
Λάζαρος Μαλούτας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Κυριάκος, Σημαδόπουλος Κώστας, Μαργαρίτης Αγγελής Τριαντάφυλλος, Αργυρή Αναστασοπούλου, Ιωάννης Παπαιορδανίδης (ετεροπρόταση)
Δήμος Βοΐου: Μανώλης Γκάσης, Γιώργος, Καρούτας, Νίκος Κατσαούνης, Ευάγγελος Σημανδράκος (ετεροπρόταση)
Δήμος Eορδαίας: Λάζαρος Λωτίδης, Αντώνης Μαυρίδης, Σταύρος Φραγκουλίδης, Θέμης Απατζίδης, Ιορδάνης Ανδρεάδης (ετεροπρόταση), Βέτα Σπόντη(ετεροπρόταση),
Δήμος Σερβίων - Βελβεντού: Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος.
Για περιφερειάρχες κατέθεσαν αίτηση οι: Ρούλης Κοκελίδης, Νίκος Σαμαράς (ιατρός από Φλώρινα, νομαρχιακός σύμβουλος), Λευτέρης Τζιόλας (πρώην βουλευτής Γρεβενών-ετερόπροταση), Γιάννης Στρατάκης (πρώην νομάρχης Φλώρινας- ετεροπρόταση).

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Βελβεντινοί είναι αποφασισμένοι για τα μεγάλα΄"ΟΧΙ" σε υποψηφίους Δημάρχους, είτε είναι ο Κωνσταντόπουλος ή ο Παπαδόπουλος απ' τη μια, είτε ο Ζυγούρης ή ο Τάσιος απ' την άλλη, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με κάποιον ως άτομο. Ως αιτία για την άρνηση θα παραπέμπουμε όλοι σε ένα πρόσωπο, τον κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ που μας "κατανοώ αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, γι' αυτό θέλω να πάτε να τρ...τε στην ανηφόρα το Δήμο". Όσο για τον κ. Κοκκολιό ας δώσει πρώτα τις απαντήσεις που χρωστά στους απλούς πολίτες του Βελβεντού και μετά ίσως τον ακούσουμε.

Υ.Γ. Τουλάχιστον ο Υπουργός αναγνωρίζει τον ανηφορικό δρόμο. Οι υποψήφιοι έχουν γνώση της κλίσης της ανηφόρας;

Ζ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Z.M MAS EXETE PRIKSI TELIKA EAN THA PSIFISETE I OXI DEN TO KATALABES TELIKA OTI EINAI TO MONO PRAGMA POY DEN MAS ENDIAFERI AN KAI STO TELOS THA SIMBI TO ANTITHETO KAI THA PSIFISETE.
NAKIS

Ανώνυμος είπε...

Νεοελληνική παρακμή. Αρνητική ψήφος στα συγκεριμένα πολιτικά ανθρωπάρια όχι γιατί είναι ανίκανοι, μέτριοι, λαμόγια,αμμόρφωτοι, απαράδεκτοι αλλά γιατί δεν στήριξαν την αυτονομία του Βελβεντού!!!!!! Με τέτοια μυαλά δεν πάμε πουθενά.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΣΤΤΤΤΤΤΤ ΑΝΕΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον παραπάνω 6:04

Διπλωμάτης είναι αυτός που όταν σου λέει "άι στο διαβ@λο", σου το λέει με τέτοιο τρόπο ώστε να ανυπομονείς να ξεκινήσεις τον ταξίδι. Το ταξίδι εμείς δεν θα το ξεκινήσουμε, οπότε μάλλον η διπλωματία δεν πέτυχε και ήτο περισσότερο εμπαιγμός.

Τώρα, για το ότι δεν ψηφίζουμε, επικεντρώνουμε την μή-ψήφο μας στα τοπικά επειδή αυτά συζητιούνται εδώ μέσα. Και οι λόγοι είναι πολλοί, συν τον εμπαιγμό για την αυτονομία μας.

ΥΓ1: Παρακμή δεν είναι να αντιδράς σε κάτι με επιχειρήματα.

ΥΓ2: Τα μυαλά αυτά (τα ίδια) εδώ και κάποιες δεκαετίες πήγαν το Βελβεντό εκεί που είναι τώρα, και τώρα καλούνται να σε διαψεύσουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

ΜΗ - ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2.500 ΚΑΙ 3000 ΧΙΛ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ; ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΑΛΑΡΩΣΕ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΗ- ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΙΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΦΟΡΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΠ έχει χαθεί από τα σχόλια του blog. Έχει ρίξει το βάρος αλλού (δήμος Κοζάνης), ή δεν θέλει να εκφράσει άποψη για όσα ακούγονται για το νέο δήμο Σερβίων-Βελβεντού; Ενδιαφέρον θα είχε η άποψή του για την ονοματολογία.

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολες εποχές για...σχόλια! Επώνυμα τουλαχιστον...Εχει Μουντιαλ αυτες της μερες, παντως. Λοιπον, ακομη αναμενουμε να δουμε την επισημη λιστα με τις υποψηφιοτητες στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και εδώ είμαστε...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα πάντως με δημοσιευμένο άρθρο σήμερα στο kozan.gr θα έχουμε στροφή(;) του κ. Σόκουτη προς τη διεκδίκηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Να δούμε τώρα τι θα κάνουν οι μελλοντικοί συνδημότες μας απ' το "Γαλατικό χωριό".

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα υπάρξουν τελικά δύο υποψήφιοι από τη ΝΔ και γίνει μύλος στις εκλογές; Τι γίνεται με το ανεξάρτητο ισχυρό ψηφοδέλτιο που μας έλεγαν τις προηγούμενες μέρες;

ΜΗ- ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

KAI GIATI PANE STON TSARTSONH KAI STON KASAPIDH NA DOYN AN EINAI OMORFOI; EXOYN YPOXREWSEIS OI AYLIKOI . O AGWNAS IWRA EXALARWSE .ATIMA SYMFERONTA. 8A DOYME STO TELOS POIOS EXEI DIKIO

Ανώνυμος είπε...

Dikio exoun mono oi belbentinoi. Agonizontai kai kala kanoun. Mono kapoioi eksypnoi prospathoun na tous diaspasoun me diafores eklogikes protovoulies. Alla o kosmos exei krisi. Tha ton broun mprosta.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται να βάλει ο Σόκουτης αν βάλει ο κοκολιός.
Δεν τον κόβει ότι θα φάει τα μούτρα του εσείς τι λέτε ? Είναι έξυπνος και δεν θα πέσει σε τέτοια λούμπα.
Αυτά που λέγονται είναι νάχαμε να λέγαμε,να έχουν δουλειά τα πουλημένα τομάρια , μπαρούφες ,λόγια που τα λεν στο καφενείο.
Μόνο και μόνο για αποπροσανατολισμό του στόχου μας.
Μην ακούτε κανέναν ο αγώνας συνεχίζεται.
Βελβεντό Δυνατό Ανεξάρτητο

Ανώνυμος είπε...

o pp opos katalavate exi poli pio sovara pragmata na asxoliui apo to an psifisi to velvendo i oxi poy sto telos xeroyme oti ta psifisi akoyses vagia . nakis

Βάγια Σ. Μ. είπε...

νάκη... φάε ένα περγαμόντο!

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Βάγια καλέ νάκη?
Έγραψε τίποτα η Βάγια σε αυτό το πεδίο ή απλώς "ανακατώθκες"?
Έχεις καμιά πληροφορία ότι στο τέλος οι Βελβεντινοί θα ψηφίσουμε? Είσαι και σίγουρος τρομάρα σ'!
Μάλλον εσύ "την άκουσες"!
Άκουσες νάκηηηηηηη!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

BLACK BLOG είπε...

Ελπίζω να μήν είσαι ο γνωστός "νάκης" που είναι δημότης ΒΕΛΒΕΝΤΟΎ αλλά μένει χρόνια στην κοζάνη,
ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ, ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!!!
BLACK BLOG

Ανώνυμος είπε...

vagia nase kala pira to dinamotikomoy oso gia to filo 3,54 den anakatohika opos les aplos ti vagia thelo na ti diavazo sinexos.oso gia tin kiriaki ton eklogon ke afoy ptifisis na exis ti dinami na fonajis nakiiiiiiiii nakis

Ανώνυμος είπε...

4,08 se jero ke me jeris .ase lipon tis apiles giati mono kako kanoyn. katalaves.

Ανώνυμος είπε...

Όπα sorry όχι το κείμενο του Νίκου, αλλά τα ονόματα των υποψηφίων, το ποιός και αν θα ψηφίσει και το μέλλον του Βελβεντού.
Όπως και να έχει όμως τα υπόλοιπα τα εννοώ.
Τελικά ανακατώθκα εγώ.

κατάλαβες νάκη? (από 3:36)

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΦΙΛΕ 4.08 ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΗΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ

BLACK BLOG είπε...

<>

Οι γνωστές απειλές, των ίδιων ανθρώπων που επι χρόνια "ρήμαξαν" τα πάντα. Μάλλον εσύ 4:39 δεν κατάλαβες οτι τα πάντα έχουν αλλάξει και την πλάκα θα την πάθετε όλοι εσείς οι παρατρεχάμενοι και τα τσιράκια,
όσο για σένα 4:24 μάλλον δεν ΜΑΣ ξέρεις, αλλά να είσαι σίγουρος οτι θα μας μάθετε
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ
BLACK BLOG

Ανώνυμος είπε...

Ας τα αφησουμε για λιγο αυτα γιατι μαθαινω πως ειχατε μεγαλες καταστροφες απο χαλαζι στο Βελβεντο. Κριμα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ο Στεργίου να πάει στη Μπατζελή να ζητήσει την αποζημίωση...αλλά μάλλον θα τα βάλει και αυτά στην αυτο-οργάνωση....είδες Δήμαρχε ότι δεν είναι όλα όπως τα υπολογίζουμε...όλοι έχουμε ανάγκη τελικά ένα οργανωμένο κράτος όσο και να το παίζουμε αυτόνομοι! και το Βελβεντό ειδικά το ξέρει πολύ καλά αυτό - το εκμεταλεύτηκε πάμπολες φορές!

Ανώνυμος είπε...

18 Ιουνίου 2010 7:16 μ.μ.

kai s ayto oi velventinoi einai nykokoirides einai apo toys ligoys mhn pw apo toys monadikoys poy kathe dekemrio plhrwnoyn eisfora ston ELGA opote tipote den toys xarizetai BELBENTO DYNATO ANEXARTHTO

Ανώνυμος είπε...

axxaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxa....αφού μόνο αυτοί ζητάν αποζημιώσεις...άντε μια χαρά σας έκατσε το χαλάζι...αραλίκι τώρα και τέντα τα ποδάρια!

Ανώνυμος είπε...

RE DEN NTREPESTE LIGO, POU 8A MILHSETE GIA TO BELBENTO. AN DEN HTAN OI AGROTES DEN 8A YPHRXE YPOYRGEIO GEORGIAS. KAI AN DEN YPHRXE YPOURGEIO GEORGIAS DEN KSERO SE POIA KAREKLA 8A KA8OTAN H KYRIA MPATZELH. ANTE POU BRHKATE NA KOROIDEPSETE THN PIO TALEPORH TAKSH TON AGROTON.
OSO GIA TO XALAZI TI NA KATASTREPSEI STA SERBIA? TA KAFENEIA? H TA GAIDOYRAGKA8A TON XORAFION SAS?

Ανώνυμος είπε...

Προς 18 Ιουνίου 2010 7:16 μ.μ.

Από τα γραφόμενα σου κρίνω ότι είσαι πολύ κακός άνθρωπος και μάλλον κάποιος από τους βολεμένους καρεκλοκένταυρους για να γράφεις τέτοιες ώρες τέτοια πράγματα.
Να σου απαντήσω εγώ που είμαι αγρότης και όχι ο Στεργίου που είναι και από τους λίγους που ενδιαφέρεται , και ας μην είναι αγρότης αλλά μεγάλωσε σε αγροτική οικογένεια και ξέρει από πόνο τέτοιες στιγμές.
Γι αυτό άσε τα κηρύγματα για οργανωμένο κράτος και κουραφέξαλα.
Εμείς ήμασταν πρώτοι εδώ και πολλά χρόνια που έχουμε πει να ασφαλίζουμε μόνοι μας την παραγωγή μας για να αποζημιωνόμαστε τις τόσο κρίσιμες στιγμές για την αγροτιά ,γιατί όταν ένας αγρότης καταστρέφεται είναι και δική σου καταστροφή γιατί είναι παραγωγή πρωτογενούς προϊόντος άρα και εισροή συναλλάγματος για τη χώρα μας, πόσο μάλλον του τόπου που εμείς ζούμε.
Για ποιο οργανωμένο κράτος μου μιλάς όταν ήμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε κάθε χρόνο τον ΕΛΓΑ? γιατί τον πληρώνουμε?
Για να μας αποδίδει κάθε φορά που έχουμε υποστεί ζημιά και να αναπληρώνουμε το κόστος κουραστικής και με ιδρώτα εργασίας μας.
Είναι υποχρεωμένος ο ΕΛΓΑ να μας αποζημιώσει αφού δεν μας αφήνει με τα νομικά τερτίπια το οργάνωμένο κράτος σου να ασφαλίσουμε την παραγωγή μας , με τον τρόπο που εμείς νομίζουμε ότι είναι πιο ορθός.(ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ)
Και επίσης δεν εκμεταλλευόμαστε κανέναν !!! διεκδικούμε διεκδικούμε διεκδικούμε εμπέδωσε το.

Γι αυτό άσε τις ειρωνείες κακέ άνθρωπε των 7.16

ΥΓ:στην δικιά μου περιοχή που έχω τα χωράφια δεν με πήρε πολύ χαλάζι, αλλά συμπονώ τους συγχωριανούς μου και θα βοηθήσω από όποια σκοπιά μου ζητηθεί έστω και με προσωπική εργασία και αν δημιουργηθεί κάποιος λογαριασμός για στήριξη των παθόντων θα βοηθήσω με όλη μου την ψυχή.

Κακέ ε κακέ των 7.16 στάζεις αίμα και χολή !!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Π.Π. αυτή η Αναστασοπούλου που ενδιαφέρετε για τι Δήμο Κοζάνης ποια είναι? Έχει συμμετάσχει σε κανένα συλλογικό όργανο?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πονηρός θέλει να συνδέσει τη χαλαζοπτωση με τους υπεύθυνους για τον Καλλικράτη? Σιγά μην τους ζητήσουμε και χάρη. Μας χρωστούν όλοι αυτοί που κάθονται στις καρέκλες. Μας χρωστούν, δεν τους χρωστάμε. Και ειδικά το Βελβεντό.

ΜΗ - ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ ΕΝΩ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΛΒΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Η ΣΕΡΒΙΑ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΦΥΤΟ . ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ... ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ

ai-vreS είπε...

Αν μας επιτρέπετε, χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, η Αργυρή Αναστασοπούλου νομίζουμε ότι συμμετέχει στο τοπικο συμβούλιο Αγ. Παρασκευής (του παλιού Δήμου Αιαναής)

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Απλά ρώτησα διότι δεν είναι ευρέως γνωστή εν αντιθέσει με τ άλλα ονόματα...Πάντως από το τοπικό συμβούλιο ενός χωριού κατευθείαν για το Δημαρχείο μεγάλης πολής,μάλλον μου φαίνεται αστεία η περίπτωση.Έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένη η υποψηφιότητα Μαλούτα, οπότε και οι άλλες πάνω στον κάδο

ai-vreS είπε...

Καλά κρατήστε τα ονόματα των υποψηφίων για υποψήφιοι.... από όλους τους Δήμους. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.
Μας περιμένουν εκπλήξεις...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας είπε οτι κλείνει το Λύκειο Βελβεντού; Έτσι σας βολεύει ε; Για να μας βάλετε να καλέσουμε τους βουλευτές μας και το Νομάρχη να μας βοηθήσουν στην νέα απειλή με αντάλλαγμα την ψήφο μας.
Δεν καταλάβατε καλά, κύριοι, που θα μας κάνετε να κατεβούμε στις κάλπες για να περισώσετε εσείς τις σχέσεις σας, τις φιλιες σας και μπορεί και τις κουμπαριές σας.
Εδώ κρίνεται η τύχη του Βελβεντού.
Οποιος αναγνωρίσει τον μεγάλο Δήμο για να τον σώσει (ξέρουμε, ξέρουμε...) θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά πρωτα.
Όσο για τους βουλευτές τους Νομαρχαίους τους παρανομαρχαίους και τους λοιπούς παρατρεχάμενους ας μας κάνουν τη χάρη να μας αφήσουν ήσυχους. Μπορούμε και χωρίς αυτούς.
ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

MH - PATRIOTH AN ASY DEN AGAPAS TON TOPO SOY KAI PIGES SE MEGALYTERO XWRIO AP AYTO POY GENNITHIKES DIKAIWMASOY . EMEIS PANTA SE MEGALO XWRIO EIMASTAN KAI THA EIMASTE KAI AXIOPREPEIS GIATI PSIFIZOYME AYTON POU THELOUME KI OXI AYTON POU MAS YPODIKNIEI H KOMATIKH ORGANOSH

Το Προφίλ μας