Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Κατέθεσε υποψηφιότητα ο Παναγιώτης Αποστολίδης

του Θωμά Δημητριάδη
Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτης Αποστολίδης κατέθσε όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Κοζάνης ηλεκτρονικά την επιθυμία του να στηριχτεί από το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, τονίζοντας πως ο ίδιος αναλαμβάνει μόνο όσα μπορεί να φέρει σε πέρας και στηρίζεται πάντα σε εκλεκτούς συνεργάτες, τόσο στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας όσο και στο Βαλκανικό Επιχειρηματικό Κέντρο. 
Πηγή: ΕΡΑ

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιντε να παίξεις με τα εγγόνια σου και να πιείς κανένα τσάι.
Αχόρταγε με την εξουσία

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:26 π.μ
Ο "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΉς -ΣΩΤΉΡΑΣ", εξαγγέλει ότι στηρίζεται σε ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες απο την Συνεταιρεστική τράπεζα Κοζάνης και το Βαλκανικό Επιχειρηματικό Κέντρο.......

Δεν στηρίζεται σε άνεργους, δημόσιους υπαλλήλους, κ.λ.π......δηλαδή ""ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ" του ΠΑΣΟΚ

Στηρίζεται σε ""ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ" του ΠΑΣΟΚ........

kozanitika.gr είπε...

αρχομανία < άρχω (=εξουσιάζω) + μανία. Δηλαδή αυτός που έχει μανία να κυριαρχεί, να εξουσιάζει.

“Αυτοί που διψάνε για εξουσία είναι ψυχικά ασθενείς άνθρωποι. Αυτοί πάσχουν από σύμπλεγμα κατωτερότητας: έχουν μια βαθιά πληγή μέσα τους. Θέλουν ν’ αποκτήσουν εξουσία για να πείσουν τον εαυτό τους πως είναι κάτι και να πείσουν και τους γύρω ότι δεν πρέπει να τους βλέπουν σαν απλούς ανθρώπους, ενώ σαν εξαίρετους ανθρώπους ” Όσσο

Ανώνυμος είπε...

ELEOS RE PAIDIA DEN TO PHRAN XAMPARI NA KATSOYN STA AYGA TOYS KATI KOYKOYLOPOYLOI LOTIDIDES K.L.P FTANEI TOYS EIDAME KAI TI EKANAN TOSA XRONIA STHN PERIOXH MAS . MAS EKANAN TO DROMO ANAPTYXAN THN LIMNH? ALLA DEN FTAINE AYTOI EMEIS POY OTAN MAS TA XANAEXAGEILOYN AYTA TA ERGA THA TOYS XEIROKROTAME.

Ανώνυμος είπε...

ara xreiazonte psyxiatro kai oxi yposhfiothta . As to dei o giorgakis ayto kai na mhn vazei se theseis kleidia oloys toys apotyximenoys voyleytes

Ανώνυμος είπε...

Ai στου σπιτ παναγιωτ σε βαρέθκαμι μια ζωή

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πλέον ΟΛΟΙ τους, ψάχνουν τρόπους ΟΧΙ για να υπηρετήσουν τον τόπο μας, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ φανε Δημόσιο Χρήμα (τα λεφτά μας!).......προτείνω να βαθμολογούμε τον κάθε υποψήφιο, απο το 1="κάκιστος πολιτικός" εώς το 10="άξιος πολιτικός"!!!

Να το κάνουμε όμως, με ταυτόχρονη αιτιολόγηση της άποψής μας, (π.χ. μέσω του οικογενειακού/επαγγελματικού τους υπόβαθρου), για να μην πετάει ο καθένας ό,τι θέλει!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αιώνιος πρόεδρος τώρα και δημαρχος; Κάνε τόπο στα νειάτα, αλλαξαν οι εποχές Παναέτι. Εισαι καλός σε πολλά δε λέω, αλλά το δημαρχιλίκι δεν θέλει μπαρουφολόγο,...α και πούσαι που πάς χωρίς ιστιοσελίδα ρε Παναέτι;

Ανώνυμος είπε...

Mε την υποψηφιότητα Αποστολίδη και μια επισήμανση . Το ΤΟΠ εδώ και ένα μήνα δεν το βλέπουμε σε Βελβεντό και ακούστηκε εδώ οτι για να το δούμε ξανά πρέπει να φύγει οριστικά ο ΠΛΙΆΤΣΟΣ. Προς τα υπόψη Κ. ΚΙΚΗ,

Ανώνυμος είπε...

den asxolite kanis me to belbendo file 1.35

Βάγια Σ. είπε...

Τη μια μας παροτρύνετε να ψηφίσουμε για να μην ξαναβγει ο Κοκολιός, την άλλη μας λέτε ότι όλοι γελάν μαζί μας, τώρα λέτε ότι δεν ασχολείται κανείς μαζί μας. Συντονιστείτε βρε παιδιά! Όχι ότι μας απασχολεί αλλά για μην εκτίθεστε!

Ανώνυμος είπε...

Den einai ora na asxoli8oun me to Belbendo tora. H katalili stigmi einai metaksy protis kai defteris kyriakis stis ekloges to Noemvri. Otan kanenas den 8a sygkentronei pliopsifia. oTan 8a leipei apo to nikiti miso tis ekato. Tote 8a mas parakalane gia 100 stavrous. Alla emeis den tsimpame. Prota to Dimo aneksartito kai meta blepume.
Ante mas kurasate oloi sas. Den prokeitai na psifisume.

Ανώνυμος είπε...

mhn to les ayto prin mia evdomada enas ypopshfios epine ton kafe sto platani sas sto velvento me thn synodeia stelexoys apo goyles den xerw isws ton kanete kalo ton kafe sto velvento gia na erxonte

Ανώνυμος είπε...

kalo ton kanume. exei o kairos gyrismata.

Ανώνυμος είπε...

mono o pliatsos kai too top epaizan synexeia oles tis kinhtopoihseis mas.den mas ekfrazei o kyrios pou grafei gia to top.

Ανώνυμος είπε...

vagia kokolios kai xero psomi katalaveto'

Ανώνυμος είπε...

Βάγια μας καλημέρᴨ Ο μικρός ΛΆΚΗΣ το έφαγε σήμερα όοοοολο το φαγητό και στο τέλος του γεύματος ήπιε και δυο λίτρα γάλα. ΞΈΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕΥΤHΚΕ. Με τις τελευταίες ζέστες δυσκολεύεται αλλα ανοίγουμε το μεσημέρι τον κλιματισμό. Σε φιλώ. Να τρως και συ.

Βάγια Σ. είπε...

Οι απόψεις σου για τον Καλλικράτη 9:52 με έχουν αποστομώσει! Έχεις αντικρούσει όλα μου τα επιχειρήματα!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια Βαγια μας και ξέχασα να σου πω ότι ο μικρός χτες το απόγευμα πήγε στο άλλο το παλιόπαιδο που έχει στέκι και έφαγε δεκαέξι κεφτέδες, καθώς και πολλά γιαπράκια' Πές του κάτι, στου τέλους θα σκάσει.

Βάγια Σ. είπε...

Εγώ σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Την επόμενη αφόδευση θα σου τη στείλω πακέτο για να πάψεις να ανησυχείς για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού του.

Ανώνυμος είπε...

Βάγια μας , δεν ξέρω αλλα κάπου περνά απο το μυαλό μου οτι το ενδιαφέρον που δείχνω για το μικρό Λάκη και σένα προσοπικά το έχεις παρεξηγήσει. ΕΓΏ ευτό που κάνω το ενδιαφέρον δηλαδή το κάνω με σκοπό το καλό και των δυό σας Πρώτα για το μικρό Λάλη που δεν μπορεί ακόμα να σταθεί και να προστατέψει τον εαυτό του και δεύτερο εσένα την ίδια, που κάνεις μια μικρή απόδραση απο την μονοτονία της μεγάλης πόλης. Αν πάλι νομίζεις οτι σε ενλοχλώ, πες το μου, και σταματώ τώρα αμέσως . Ο μικρός πάλι τα δικά του στου Παπαγόρα πάλι για κεφτέδες τον έχω απέναντι αυτή τη στιγμή, πάρτον τηλέφωνο στο κινητό και ψάλτου τα. Σε φιλώ και σε νοιάζομαι.

Βάγια Σ. είπε...

Εμένα να ενοχλείς? Γιατί στο σβέρκο μου κάθεσαι?
Εγώ έχω να σου πω ότι είσαι εκτός θέματος και μόνο για χαζολόγημα μπαίνεις εδώ μέσα.
Α και μιλάς με λάθος Βάγια!
κατά τα άλλα... ποιός θα σου ρίξει τη χριστοπαναγία δεν ξέρω που αχολείσαι με κάποιον που δε σε έχει βλάψει στο παραμικρό και ειρωνεύεσαι για τη σωματική του διάπλαση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μας ζάλισες....δεν είναι η Βάγια που νομίζεις!!!

Και επιτέλους κόφτο το βιολάκι...άλλο είναι το θέμα!

Στο ξαναείπα δεν είναι τα προσωπικά σου το θέμα και το ξαναλέω: σταματήστε να γαμπρίζετε, υποβαθμίζετε το θέμα.

Καγκουρίζεις επικίνδυνα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 3:56, ασε τη Βάγια και τον "ΛΑΚΗ" και πρόσεχε στην "ιππασία" μή σου χαλάση το "μουστάκι".
Υ.Γ. Δέν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα τραβούσες τέτοιο ζόρι, φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν γράφεις προσωπικά, απαξιωτικά, ειρωνικά και κοροϊδευτικά σχόλια για συγκεκριμένα άτομα τότε 3:56 ή 10:21 ή 9:52 ή όπως αλλιώς... η ιστορία σε έχει κλείσει ήδη στο χρονοντούλαπο μαζί με τους κεφτέδες.
Κι αν δεν ενδιαφέρεσαι για την όποια ανώνυμη υστεροφημία σου, μπορείς να το κάνεις αυτό και χωρίς την συμμετοχή του οποιουδήποτε "Λάκη".

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΗΜΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Το Προφίλ μας