Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δήμος Κοζάνης: απομάκρυνση υπέργειων εγκαταστάσεων στο ιστορικό κέντρο

Το προσεχές χρονικό διάστημα, συνεργεία της Δ.Ε.Η. θα εκτελούν εργασίες στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κοζάνης με στόχο την οριστική απομάκρυνση των υπέργειων εγκαταστάσεων και τη λειτουργία του υπόγειου δικτύου. 
Τα τελευταία χρόνια το ιστορικό κέντρο της πόλης της Κοζάνης αναβαθμίστηκε αισθητικά και λειτουργικά με την ολοκλήρωση των εξής έργων του Δήμου Κοζάνης: «Πεζοδρόμηση οδού Μακεδονομάχων και Παρόδων», «Διαπλατύνσεις Μεγ. Αλεξάνδρου, Βενιζέλου, Τράντα και Παρόδων» και «Ανάπλαση περιοχής Τσιμηνάκη – Ερμού – Λιούφη – Πλ. Χαλκιά» συνολικού προϋπολογισμού 1.923.000,00 Ευρώ. 

Στα πλαίσια αυτής της αισθητικής αναβάθμισης, ολοκληρώθηκε η κατασκευή των υποσταθμών της Δ.Ε.Η. στην Πλατεία Λασσάνη και στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου (παλαιά ΚΤΕΛ). Το προσεχές χρονικό διάστημα, συνεργεία της Δ.Ε.Η. θα εκτελούν εργασίες στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κοζάνης με στόχο την οριστική απομάκρυνση των υπέργειων εγκαταστάσεων και τη λειτουργία του υπόγειου δικτύου. Το έργο αυτό εντασσόταν στον αρχικό σχεδιασμό του έργου των παρεμβάσεων στο ευρύτερο κέντρο, από όπου είχε καλυφθεί και η σχετική δαπάνη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

vre paidia pernetai pou pernetai themata , ta kanete pou ta kanete plhrh antigrafi,toulaxiston valte kai thn phgh , kako den einai.

ai-vreS είπε...

Το παρόν είναι δελτίο τύπου του Δήμου Κοζάνης, βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Κοζάνης και μας εστάλει με e-mail.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να δείξουν τα ΕΡΓΑ οι του Δήμου Κοζάνης ????

Εκλογές πλησιάζουν.....
Εργα δεν είναι???

«Πεζοδρόμηση οδού Μακεδονομάχων και Παρόδων», «Διαπλατύνσεις Μεγ. Αλεξάνδρου, Βενιζέλου, Τράντα και Παρόδων» και «Ανάπλαση περιοχής Τσιμηνάκη – Ερμού – Λιούφη – Πλ. Χαλκιά» συνολικού προϋπολογισμού 1.923.000,00 Ευρώ.

ή

ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥ ΕΡΓΑ?????

Το Προφίλ μας