Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας απαντά σε επιστολή

ΠΡΟΣ
Την εφημερίδα Εορδαικός Παλμός
Αγαπητέ συμπολίτη μας κύριε Χαρ. Κωνσταντινίδη τα όσα με αιχμηρό τρόπο προσπαθείτε να καταλογίσετε στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας δια μέσω της επιστολής σας στην εφημερίδα Εορδαικός Παλμός ουσιαστικά δεν την αφορούν, και αυτό γιατί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που αναφέρεστε (επί δημαρχίας Φραγκουλίδη) απλά ο σύλλογος μας δεν υφίστατο, πράγμα που οφείλατε να γνωρίζετε μιας και δηλώνετε ενημερωμένος πολίτης. 

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας δεν θα γίνει ποτέ φερέφωνο κανενός, θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα, να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών, να αγωνίζεται για την βελτίωση της εικόνας της πόλης μας ώστε να γίνει επιτέλους ανθρώπινη και ανταγωνιστική. Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας με την αντικειμενικότητα, την ειλικρίνεια, την αλήθεια και την καθαρότητα που την χαρακτηρίζουν έχει κερδίσει την θέση που της αξίζει στις καρδιές των συμπολιτών μας, γι’αυτό και έχει καθιερωθεί ως η φωνή του απλού πολίτη της Εορδαίας.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να ζητάει ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές αλλά και να προτείνει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα της πόλης μας και όχι μόνον. Και αυτό ακριβώς κάνει από την ίδρυση της η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΛΙΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας