Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σ’ ενάμιση μήνα οι προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Κοζάνης, σύντομα η ΜΕΘ.

Σε ενάμιση μήνα περίπου αναμένεται να στελεχωθούν οι κλινικές του Νοσοκομείου Κοζάνης με ιατρικό προσωπικό αφού ολοκληρώνονται οι διαδικασίες των προσλήψεων καθώς ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 14 κρίσεις και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τις θέσεις των 31 γιατρών στο Νοσοκομείο Κοζάνης όπως υποστήριξε μιλώντας στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας κ.Νικόλαος Κίτσιος. 

Ο κ. Κίτσιος επεσήμανε ότι ζητήθηκε κατά προτεραιότητα και κατ εξαίρεση η άμεση πρόσληψη παιδιάτρου και καρδιολόγου. Ο κ. Κίτσιος υπογράμμισε ακόμα ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα για κλείσιμο της καρδιολογικής μονάδας καθώς υπάρχουν δυο καρδιολόγοι στην εν λόγω κλινική, τις ημέρες των εφημεριών, ενώ εάν υπάρξει πρόβλημα τα περιστατικά θα διακομιστούν στις κλινικές των Νοσοκομείων Πτολεμαΐδας και Γρεβενών, ωστόσο έχει προκηρυχθεί και τρίτη θέση όπου ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόληψης ενός μόνιμου και ενός επικουρικού γιατρού. 
Ο κ. Κίτσιος υπογράμμισε ακόμα ότι σύντομα θα λειτουργήσει η ΜΕΘ με 3-4 κλίνες από τις 7 που διαθέτει η κλινική, καθώς την περασμένη Παρασκευή υπεγράφη η σύμβαση και με τον επικουρικό γιατρό που με τους μόνιμους γιατρούς οι οποίοι προσλήφθηκαν πριν από 2 χρόνια μαζί με τους 19 εκπαιδευμένους νοσηλευτές θα αναλάβουν την κλινική. 
Πηγή: ΕΡΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που τους ειδε τους δυο καρδιολογους???
ο ενας παραιτηθηκε πριν 10 ημερες,αυτος δεν το εμαθε?ή το αποκρυπτει επιτηδες απο τον κοσμο?????

Ανώνυμος είπε...

εσεις τον πιστεύετε? να του δώσουμε δυό μήνες πίστωση χρόνου για ολα αυτά που εξήγγειλε? όχι παχιά λόγια γιατί μετά θα περάσουμε στην αντεπίθεση. Που είναι οι βουλευτές μας? μόλις προέκυψε το θέμα με την παιδιατρική όλοι το παίξαν ευεσθητοποιημένοι. Ας μας πούν για τις παρεμβάσεις που κάνανε και σε ποιο δρόμο βρίσκεται η επίλυση του προβλήματος?

κοματόσκυλο είπε...

με κοματόσκυλα δεν διοικούνται νοσοκομεία πάρτε το χαμπάρι

Το Προφίλ μας