Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Δήμος Αιανής: Χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2010

Προς : τους καταστηματάρχες του Δήμου Αιανής 
Αγαπητέ Δημότη, 
Προκειμένου στα πλαίσια άσκησης της επιχείρησης σας και του επαγγέλματος σας, να μπορείτε νόμιμα για το έτος 2010 να χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο χώρο πεζοδρόμιου, έχετε υποχρέωση να ζητήσετε να σας χορηγηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου αντίστοιχη άδεια. Σύμφωνα με την υπ αρ. 224/21-12-2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η εμπρόθεσμη αίτηση έπρεπε να υποβληθεί ως τις 30 Απριλίου 2010. 
Μέχρι σήμερα δεν έχει υποβληθεί τέτοιο αίτημα. Παρά το γεγονός αυτό, θα θεωρήσουμε εμπρόθεσμη κάθε αίτηση που θα υποβληθεί ως τις 30 Ιουνίου 2010. Για το σκοπό αυτό πρέπει να υποβάλλετε αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου , στην οποία θα δηλώνετε τα τετραγωνικά μέτρα των πεζοδρομίων που καταλαμβάνετε για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων - ψυγείων - υλικών κλπ του καταστήματός σας . Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ώστε να σας χορηγηθεί η άδεια χρήσεως κοινόχρηστου χώρου πεζοδρομίου είναι:
* 1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία ) 
* 2. Ύπαρξη άδειας λειτουργίας καταστήματος 
* 3. Καταβολή του 50% του ποσού κατά την παραλαβή της άδειας και το υπόλοιπο 50% μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010. 
Πρόσθετη προϋπόθεση για την χορήγηση άδειας είναι να εξοφληθούν τα οφειλόμενα παρελθόντων ετών ως την ημέρα χορήγησης της άδειας.
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Ν. Τζέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας