Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Υπογραφή σύμβασης για την ανακατασκευή του παλαιού γηπέδου ποδοσφαίρου στην Αιανή

Υπογράφηκε, μεταξύ του Δημάρχου Αιανής Γεωργίου Τζέλλου και της Τεχνικής Εταιρείας Αλκ. Σπανός και ΣΙΑ ΕΤΕ, η σύμβαση που αφορά στον τρόπο εκτέλεσης του έργου με τίτλο «ανακατασκευή του παλαιού γηπέδου ποδοσφαίρου στην Αιανή» προϋπολογισμού 203.631,80 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Αιανής και ιδιαίτερα των νέων, αλλά και μια διαρκή προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δώσει στην νεολαία αξιοπρεπείς χώρους άθλησης. Οι εργασίες που θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές του Πάσχα περιλαμβάνουν γενικές εκσκαφές στο χώρο, αποστραγγιστικό δίκτυο, υπόβαση και τελική επικάλυψη με φυσικό χλοοτάπητα. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Θησέας» και το Ε.Α.Π. και αναμένεται να δοθεί σε χρήση τον Σεπτέμβριο του 2010 λύνοντας έτσι πολλά απο τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αλιάκμων» Αιανής και αφορούσαν κυρίως στις προπονήσεις και στις συνεχείς μετακινήσεις. 
Γραφείο Τύπου Δήμου Αιανής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόπε και το κάνει. Εστω και με κάποια καθυστέρηση για την οποία την ευθύνη έχουν άλλοι. Η Αιανή μετά απο πολλά χρόνια θα έχει γήπεδο ποδοσφαίρου!!
Δώστε χρόνο στο Τζέλλο για να λύσει όλα τα προβλήματα του Δήμου Αιανής. Θέλει, ξέρει και μπορεί. Η Ν.Δ. δεν τον βοήθησε, ο Δακής τον αδίκησε και τον αδικεί ακόμα με τη στάση του και το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς δεν έχει λεφτά να τον βοηθήσει. Κρίμα !
Χρόνο και συμπαράσταση χρειάζεται.
Τα άλλα θα τα βρεί.
Πάντως εμείς Αιαναίοι τον στηρίζουμε και τον θέλουμε στο Δήμο.
Τα περι περιφέρειας δεν μας βρίσκουν σύμφωνους. Οι τοπικοί σχολιαστές της T.V. και του Ερμιονίου να τον αφήσουν ήσυχο.

Χρονια πολλά σε όλους.

Το Προφίλ μας