Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

1η Ποδηλατική Συνάντηση στα Σέρβια Κοζάνης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
ΘΥΡΑ 9
Τ.Κ. 546 36 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ. 2310 200-160, FAX 2310 200-159
Αρ. Πρωτ. - 240 - Θεσσαλονίκη, 19-4-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή το πρωί (18 Απριλίου), κλιμάκιο της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης αποτελούμενο από τον πρόεδρο της κ. Θ.Τιμαμόπουλο. τον υπεύθυνο προβολής & επικοινωνίας κ. Κ. Σιμάκο και το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης & Διάδοσης και παλιό πρωταθλητή ποδηλασίας κ. Β.Λιάκο επισκέφθηκε την περιοχή των Σερβίων Κοζάνης. 
Με αφορμή τη δημιουργία του νέου Ποδηλατικού Εκδρομικού Ομίλου ΣΕΡΒΙΩΝ η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου και οι αθλητές – γονείς αυτών στο νέο ξεκίνημά τους για τα μυστικά του ποδηλάτου και γενικότερα της αγωνιστικής ποδηλασίας. Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου κ. Ι. Βέκιος και 30 περίπου νέοι αθλητές που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση γνώσεων στο άθλημα. 
Αφού έγινε ενημέρωση από τον παλιό πρωταθλητή και απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ κ. Β.Λιάκο στα παιδιά ακολούθησε και η πρώτη προπόνησή τους στην περιοχή. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι με ιδιαίτερη αγάπη και προσήλωση παρακολούθησαν όλοι οι συμμετέχοντες το ενημερωτικό πρόγραμμα με πολλές ερωτήσεις προς τους ομιλητές. Ο κ. Λιάκος υποσχέθηκε ότι η νέα ομάδα στα πρώτα βήματά της θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή του στο προπονητικό και αναπτυξιακό κομμάτι. Επίσης συζητήθηκαν από τον πρόεδρο κ. Θ. Τιμαμόπουλο και τον υπεύθυνο προβολής & επικοινωνίας κ. Κ. Σιμάκο επιμέρους θέματα που αφορούν την οργάνωση του καθιερωμένου αγώνα της λίμνης του Πολυφύτου για 13 Ιουνίου 2010 για την καλύτερη διεξαγωγή και επιτυχία του αγώνα. 
Από το γραφείο της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας