Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο

Πέντε συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των Μηχανικών της Δυτικής Μακεδονίας, στις εκλογές που  πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου στο ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας. Οι Μηχανικοί καλούνται να ψηφίσουν σε πέντε κάλπες, για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος, το Πειθαρχικό Συμβούλιο, την Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και για τις Επιστημονικές Επιτροπές. 
Στις εκλογές συμμετέχουν οι συνδυασμοί Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών, οι Ενεργοί Μηχανικοί Δυτικής Μακεδονίας, οι Μηχανικοί της Εκπαίδευσης και η ΠΑΣΚ – Διπλωματούχοι Μηχανικοί -Συνεργαζόμενοι. 
Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Κάθε μέλος ψηφίζει στην έδρα του Νομού που βρίσκεται την ημέρα των εκλογών. Ειδικότερα στη Δυτική Μακεδονία, οι μηχανικοί ψηφίζουν στην Κοζάνη σε τρία εκλογικά τμήματα που βρίσκονται στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος, στα Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα στις έδρες των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΤΕΕ/ΤΔΜ.
Πηγή: ΕΡΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

28 Απριλίου, παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία.

Το Προφίλ μας