Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Πρόστιμα του ΕΣΡ

από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Τέλος στο “Call for cash” Το αμαρτωλό τηλεπαιχνίδι “Call for cash” μπορεί να απέφερε κάποια έσοδα στα περιφερειακά και τοπικά κανάλια που το προβάλλουν, όμως στοίχιζε περισσότερα και έτσι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έδωσε εντολή σε πέντε κανάλια να διακόψουν οριστικά τη μετάδοσή του. Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ απαγορεύει εφεξής την αναμετάδοση του τηλεπαιχνιδιού από τα Πανόραμα TV και Time Channel της Θεσσαλονίκης, Θράκη ΝΕΤ του Έβρου, Channel 1 της Καβάλας και TV10 του νομού Τρικάλων. Επιπλέον, το Top Channel της Κοζάνης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για παράλειψη υποβολής στοιχείων για το ίδιο πρόγραμμα.
Πρόστιμα σε Τατιάνα, Αννίτα Τα “Παρατράγουδα” της Αννίτας Πάνια και η Τατιάνα Στεφανίδου είχαν για μια ακόμη φορά την τιμητική τους στη χθεσινή συνεδρίαση του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου. Το όργανο επέβαλε πρόστιμο 40.000 ευρώ στην εκπομπή του Alter για δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων, ενώ 20.000 ευρώ καλείται για μια ακόμη φορά να πληρώσει ο ΑΝΤ1 για την παρουσίαση δεκαεξάχρονης εγκύου στο “Αξίζει να το δεις”.

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! στο Δημήτρη το Γκόγκο. Ήταν πραγματικός πανηγυρικός. Μπορούσε να είναι λίγο μικρότερη.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΤΟΡ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΟΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε, το κανάλι ΤΟΡ είναι τοπικό στο οποίο εργάζεται ο...φερόμενος δημοσιογράφος ΠΠ.Δεν αντελήφθει οτι το κανάλι του, είχε μια εκπομπή, που κορόιδευε τους τηλεθεατές.
Να σημειωθεί οτι η μεταμεσονύχτια ζώνη όλων των τοπικων καναλιων είναι 902.900.ΧΧΧΧ....
Flash,west,top εχουν απο τις 01.00 - 6.00 το...902.χχχχχ και τον τίτλο...Παρε με!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ο άνθρωπος είναι ψώνιο! Τον κοροιδευει ολη η Ελλάδα και αυτος το θεωρεί Μαγκιά!!! Πιο γρΑφικός και από τον Ψωμιάδη κατάντησε. Όσο για το ΤΟΡ καιρός να κλείνει γιατι και που υπάρχει ζημιά κάνει. Υποβιβαζει τη νοημοσύνη μας! Ακου το ΚΚΕ κάνει μόνο επί ΠΑΣΟΚ κινητοποιήσεις για τα διόδια! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά από κακία μερικοί σκίζουν! Εδώ μπερδεύει ο σχολιαστής το κανάλι, το ΚΚΕ, με εκπομπές 902ΧΧΧ και βγάζει τα εσώψυχα για τον δημοσιογράφο.
Μάλλον δεν μπορεί να χωνέψει να παίζει ο ΠΠ σε πανελλαδικά κανάλια!
Τόση ζήλεια;

Ανώνυμος είπε...

Παίζει πανελλαδικά; Νομίζεις 1113 οτι τον τιμά να βγαίνει στο ράδιοαρβύλα; Οι γραφικοί βγαινουν εκει! ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

DEN NOMIZO OTI TIMA TON PP H EK8ESI TOY SE TETOIOY EIDOUS EKPOMPES. AN THELI NA LEGETAI SOBAROS DIMOSIOGRAFOS...

Ανώνυμος είπε...

Ζησακο, πάλι το δικηγόρο παριστάνεις παιδί μου...

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα μας πεις ότι μόνο 902 TV πρέπει να παρακολουθούμε. Κοίτα 902TV ή 902ΧΧΧ!!!
Οιχαρακτηρισμοί "φερόμενος", "ψώνιο", "γρΑφικός" για το δημοσιογράφο ΠΠ προδίδουν κακία, φθόνο, ζήλεια και φανερή σκοπιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΚουΚουέδες βγάζετε πάλι το άχτι σας βλέπω.
Δηλαδή οι μόνοι σωστοί δημοσιογράφοι είναι αυτοί που δουλεύουν στο Ριζοσπάστη;
Δε ντρέπεστε λιγάκι ρε;
Τι σχέση έχει ο κάθε δημοσιογράφος με αυτό που παίζει μεταμεσονύχτια ο σταθμός.
Ή μήπως ξεχάσατε τι είχε ο 902 προ καιρού;
Ντροπή σας. Η φασίστικη νοοτροπία σας δεν έχει όρια.
Και δε σας έτσουξε η ιστορία με τα διόδια. Τα πήρατε με το αποτέλεσμα των εκλογών και με αφορμή την ταινία του Βούλγαρη μας τα έχετε πρήξει κανονικά.
Και σας φταίει ο κάθε δημοσιογράφος που κάνει τη δουλεία του.
Άντε από εκεί βραδιάτικα!!!!!!!!!!!!
Άντε να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και τις μπίζνες του κομματός σας...

Ανώνυμος είπε...

11:50 ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΚ, ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Π.Π ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Μ..@.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ.
Π.Π ΣΥΝΕΧΙΣΕ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος που ενημερώνει τον κόσμο πρέπει να έχει και κάποια στεγανα και να μην τα ισοπεδώνει όλα για χαρη του χαβαλε και να μας βλέπουν τα γκομενάκια. Ε, όχι και να ζηλεύουμε κάποιον που δεν σέβεται τον εαυτό του, το λειτούργημα του και το κοινωνικο ρόλο!Και όταν μας κρίνουν το ρίχνουμε σε... σκοπιμότητες!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΠ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το αν είναι σοβαρός αφήστε το να το κρίνει ο καθένας μας.
Και δε νομίζω ότι ένας δημοσιογράφος μη σοβαρός θα ήταν επί χρόνια από τους καλύτερους.
Οι εκπομπές του όλοι γνωρίζουμε ότι έχουν πολύ μεγάλη ακροαματικότητα.
Και όλοι οι τοπικοί έχουν περάσει από τις εκπομπές του. Λέτε δηλαδή να θέλουν όλοι να πάνε σε ένα χαβαλέ δημοσιογράφο;
Πως το βλέπετε;

Ανώνυμος είπε...

12:07
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Π.Π ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ;
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ Π.Π ΠΟΣΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΕΡΙΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ;

ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΝΙΤΙΣΑ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

1215 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ!!! ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΛΕΕΙ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, ειναι ωρα να γραψω κι εγω κατι. Σας παρακαλω, μη συνεχιζετε, γιατί θα με στειλουν στα γκουλαγκ...Και καλη η Φλώρινα και τα χιονια, αλλα η Σιβηρια ειναι αλλιως...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΑΤΣΙΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΑΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ.

ΑΥΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Εκκλησία είναι το ΚΚΕ και οποιαδήποτε αναφορά σε γκουλάγκ είναι βλασφημία;

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να γραψετε ο,τι θελετε αγαπητε, αλλα εγω δεν ανακαλω τιποτε. Αλήθεια, έχω γράψει κάτι για το ΚΚΕ εδώ;;;;;;;;;; Αν έχετε τη μυγα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε εξορισε κανένας, Παναγιώτη! Απλά πρέπει να λέγονται κάποιες αλήθειες. Και πιστεύω πως είναι για το καλό σου...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες αλήθειες να λέγονται. Όντως. Συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι κάποιοι αμφισβητούν ακόμη και το δικαίωμα στην κριτική όμως. Για το θέμα με τα διόδια έχω απαντήσει.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ! ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ ΣΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βότκα πίνω πάντως...Θα έχω άφεση αμαρτιών;;;;;

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΠ πρέπει να λέει την άποψη του, απλά λόγω ιδιοτητας πρέπει να είναι πιο προσεκτικος και ολιγολογοσ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 103. ΡΕ ΠΠ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΘΑΒΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΚΕ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ, ΦΩΤΙΑΔΟΥ, ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να διαφωνώ, αλλά την κριτική του τελευταίου φίλου να τη δεχτώ. Και του προ-τελευταίου. Είναι η αποψή τους, τη λενε και είναι σεβαστή. Χωρίς προσωπική χολή κτλ...Δεκτές οι παρατηρήσεις και η σκληρή κριτική.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσείς εκεί στο ΚΚΕ τα λέτε και τα χώνετε σε κάποιους αλλά για τις δικές σας αμαρτίες κουβέντα βλέπω. Ούτε μύγα στο σπαθί σας και ας έχετε τη φωλιά σας τόσο λερωμένη.
Διάβασα παραπάνω για το αν κάποιος πίνει μαζί με ΔΑΠΙΤΕΣ κτλ. Δηλαδή εσείς εκεί στο ΚΚΕ δεν έχετε φίλους άλλων κομμάτων; Μόνο ομοιδεάτες βγαίνετε και πίνετε; Θα μας τρελάνετε τελείως.
Ξυπνήστε επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστοί οι υβριστές του φόρουμ. Μήπως Πλιάτσιο είναι συνάδελφοί σου;
Τέτοια χολή ούτε στις εκλογές δε βγήκε.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ. ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
Η΄ ΡΙΣΟΣΠΑΣΤΗΣ Η΄ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ. ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Όπα άρχισαν και οι απειλές; Μιχαλάκη όχι στα βαθειά παιδί μου.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν περί ΚΚΕ, παραθέτω μερικά μόνο σχόλια, μόνο από το 2009, που γράφτηκαν από τον υπογράφοντα και «συκοφάντη» του ΚΚΕ!!!!!!


Μέρος Α’
21-10-2009


«Βιάστηκε η ΔΑΚΕ…»
Ιδιαίτερα καυστικός κατά της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης, στο δελτίο ειδήσεων του Flash, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και στέλεχος του ΚΚΕ Ευάγγελος Δεληολάνης. Και μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τη συμφωνία μεταξύ των δυο παρατάξεων, για «μοιρασιά» της θητείας του προέδρου. Πάντως, σε κάποια αποστροφή του, ο κ. Δεληολάνης σημείωσε πως «μάλλον βιάστηκε η ΔΑΚΕ, καθώς ακούγαμε πως η ΠΑΣΚ απλά ζήτησε μια μικρή αναβολή και είχαν γίνει συζητήσεις. Και ακούγαμε πως πρόθεσή της ΠΑΣΚΕ ήταν να τηρήσει τη συμφωνία…». Σημαντική η άποψή του πολύπειρου συνδικαλιστή του ΚΚΕ…

ΠΑΝ.



16-4-2009
Συνασπισμός και ΚΚΕ….
Όπως και να το κάνουμε, έστω και αν και πάλι…ακούσουμε παράπονα, είναι η αλήθεια: Μόνο το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός φιλοτιμήθηκαν να στείλουν μια ανακοίνωση για το νέο εργατικό θανατηφόρο δυστύχημα στον ΑΗΣ Καρδιάς, που βύθισε στη θλίψη τη μεγάλη οικογένεια της ΔΕΗ στην περιοχή μας. Τα υπόλοιπα κόμματα και ειδικά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν ενδιαφέρονται ή δεν κρίνουν πως χρειάζεται κάποια παρέμβαση. Ή, πάλι, τώρα κάνουν…διακοπές, ένεκα των πασχαλινών ημερών…

ΠΑΝ.


30-6-2009
Άμεσα αντανακλαστικά, αλλά…
Ό,τι και να πει κανείς, ό,τι και να γράψει, είναι αλήθεια πως το ΚΚΕ είναι το κόμμα με τα περισσότερο…άμεσα αντανακλαστικά σε πολλά κοινωνικά και άλλα ζητήματα. Και το απέδειξε για μια ακόμη φορά με την κατάθεση, στη Βουλή, επίκαιρης ερώτησης σχετικά με τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσε στο Βελβεντό η πρόσφατη χαλαζόπτωση. Και καλά έκανε το ΚΚΕ και οι βουλευτές του. Όμως, να θυμίσουμε πως ήδη υπάρχει άμεση παρέμβαση και της πολιτείας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του ΕΛΓΑ και της Νομαρχίας. Και πως, από εδώ και πέρα, απομένει να δούμε εάν, όντως, θα τηρηθούν όλα τα υπεσχημένα. Καλά, λοιπόν, τα άμεσα αντανακλαστικά του ΚΚΕ, αλλά να μην ξεχνάμε και τις εξελίξεις ε…

ΠΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

16-7-2009
Μόνο το ΚΚΕ…
Για μια ακόμη φορά το τοπικό ΚΚΕ απέδειξε ότι διαθέτει αντανακλαστικά σε θέματα της τοπικής επικαιρότητας και κοινωνίας: Μόνο αυτό έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ αναλυτική ανακοίνωση για τα ζητήματα των μετεγκαταστάσεων, αλλά και των ΜΑΒΕ! Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε θερινή ραστώνη…Και θα πρέπει να το επισημάνουμε, γιατί ο ρόλος των κομμάτων σε μια τοπική κοινωνία είναι και να ασχολούνται με τοπικά ζητήματα. Μετά τις ευρωεκλογές δεν το βλέπουμε…

ΠΑΝ.

Η Αλέκα και η…Μπαρτσελόνα!
Το προχθεσινό Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης βρίσκεται σε εξέλιξη και το λόγο έχει ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Γιάννης Μητσιάκος, που αναπτύσσει τις θέσεις του για τον Τοπικό Πόρο, στη λογική του ΚΚΕ. Μόλις, λοιπόν, τελειώνει, χαριτολογώντας, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και γνωστός για το καλό και εύστοχο χιούμορ του Παναγιώτης Πλακεντάς ακούγεται να λέει «μα, κύριε Μητσιάκο, πάλι στην ίδια λογική; Ακόμη και η Αλέκα Παπαρήγα έχει αλλάξει και δεν είναι πια…Δυναμό Μόσχας, αλλά Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε πριν λίγες ημέρες»! «Όχι κύριε πρόεδρε, η κυρία Παπαρήγα είπε πως είναι Παναθηναϊκός», απάντησε ο κ. Μητσιάκος! Όμως η αλήθεια είναι πως στην εν λόγω δήλωσή της η γραμματέας του ΚΚΕ είπε πως είναι και Μπαρτσελόνα! Τώρα εάν εξακολουθεί και είναι και…Δυναμό Μόσχας θα σας γελάσουμε…

ΠΑΝ.


8-10-2009
Πρώτη στο ΚΚΕ….
Έδωσαν και εκείνοι έναν σκληρό και δύσκολο αγώνα και προσωπικό, αλλά και για το κόμμα τους. Και δεν θα πρέπει να τους ξεχνάμε. Μιλάμε για τους υποψήφιους βουλευτές και των άλλων, εκτός ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κομμάτων, οι σταυροί προτίμησης των οποίων έχουν και τη δική τους σημασία. Έτσι, λοιπόν, στο ΚΚΕ, πάντα στο Νομό Κοζάνης, την πρώτη θέση κατέλαβε η Ευθυμία Τσίγκα με 1933 ψήφους, ακολουθούμενη από τον Νώντα Στολτίδη, ο οποίος συγκέντρωσε 1442 ψήφους. Και οι δυο μάλλον πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, σε ένα ψηφοδέλτιο με μεγάλη ανανέωση, που κατάφερε να αυξήσει, μάλιστα, το ποσοστό του ΚΚΕ στο Νομό Κοζάνης, την ώρα που πανελλαδικά είχαμε μείωση…

ΠΑΝ.


10-9-2009

Δεν θα είναι υποψήφιος…
Ρητά και κατηγορηματικά, ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας και πολύπειρο στέλεχος του ΚΚΕ Γιάννης Μητσιάκος μας τόνισε πως αυτή τη φορά δεν θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Κοζάνης. «Είναι ώρα και για νεότερους», λέει ο κ. Μητσιάκος, ο οποίος φαίνεται πως πράττει εκείνο που δεν θέλουν πολλοί άλλοι στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ…

ΠΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

22-9-2009
Το Debate των έξι
Μερικά σχόλια για το Debate των πολιτικών αρχηγών, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας:
1. Το πλέον ενδιαφέρον σημείο ήταν οι απευθείας ερωτήσεις των πολιτικών αρχηγών και, φυσικά, των Καραμανλή-Παπανδρέου. Ο τελευταίος εδώ μάλλον ατύχησε, καθώς δεν διατύπωσε συγκεκριμένα αλλά και γενικόλογα ερωτήματα και έχασε την ευκαιρία να «στριμώξει» τον πρωθυπουργό.
2. Είναι πολύ θετικό που δέχθηκε η κυβέρνηση και οι υπόλοιποι αρχηγοί την πρόταση που πρώτο είχε διατυπώσει το ΠΑΣΟΚ για τις απευθείας ερωτήσεις.
3. Το Debate των έξι είναι μεγάλο σε διάρκεια και θα πρέπει να βελτιωθούν και άλλο οι όροι διεξαγωγής του.
4. Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί δεν απαντούσαν και πάλι στις ερωτήσεις, αλλά επιχειρούσαν αφενός μεν να «ξεφύγουν», αφετέρου δε να αξιοποιήσουν το χρόνο για να πουν όσα ήθελαν να «παίξουν» οι ίδιοι! Παράδειγμα, η ερώτηση Τσίπρα σε Καραμανλή για τα stage, με τον πρωθυπουργό να απαντά για το…πανεπιστημιακό άσυλο!
5. Σχεδόν όλοι ήταν αμήχανοι και αγχωμένοι, ειδικά στις μεταξύ τους ερωτήσεις.
6. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν, ίσως, ο μοναδικός ουσιαστικά κερδισμένος, καθώς εμφανίστηκε ακόμη καλύτερος του Αλέκου Αλαβάνου.
7. Η Αλέκα Παπαρήγα ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά, αλλά στα «ασφυκτικά», μονολιθικά πλαίσια του ΚΚΕ
8. Αναμενόμενος, επικοινωνιακός και πιο άνετος από όλους, αλλά και με κλείσιμο έμπλεο λαϊκισμού ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
9. Ο επικεφαλής των Οικολόγων-Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος, για πρώτη φορά, δεν τα πήγε και άσχημα, αλλά έδειξε πως το κόμμα του ουσιαστικά, πέρα από τα ζητήματα περιβάλλοντος, έχει θολές και αμήχανες θέσεις για όλα τα υπόλοιπα…
10. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ήταν πιο επικοινωνιακός στις κινήσεις, περισσότερο ήρεμος από το 2007 και απάντησε καλά στις ερωτήσεις των πολιτικών αρχηγών. Έχει μεγάλο πρόβλημα με το χρόνο και τη σύνταξη σον προφορικό λόγο και αυτό ήταν μειονέκτημα.
11. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και για πρώτη φορά δεν απάντησε στις περισσότερες ερωτήσεις. Επιθετικός, έκανε, όμως, συγκεκριμένες ερωτήσεις στον Γιώργο Παπανδρέου και έδειξε τη γνωστή του ευφράδεια.

Υ.Γ. Αύριο τα…χθεσινοβραδινά!!!


24-9-2009
Και ΚΚΕ και Ολυμπιακός…
Όλος…χαμόγελα ήταν χθες το μεσημέρι ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Γιάννης Μητσιάκος, ο οποίος εμφανίστηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο με μια κόκκινη μπλούζα. Και μας έλεγε με καμάρι πως «Είμαι και ΚΚΕ και…Ολυμπιακός! Και τα δυο στο…κόκκινο»! Ας μην ήταν ο διαιτητής κύριε Μητσιάκο και δύσκολα θα κερδίζατε την ΑΕΚ! Αλλά, τι να πει και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, που ήταν…σκασμένος χθες από το λάθος του διαιτητή στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, με την λανθασμένη ακύρωση του γκολ του «Δικέφαλου»! Εκ διαμέτρου…αντίθετα τα συναισθήματα των δυο…

ΠΑΝ.


8-9-2009
Έτοιμοι αμέσως…

Ποιο ήταν το πρώτο κόμμα που ήταν…έτοιμο, σε τοπικό πάντα επίπεδο, να στείλει στην Αθήνα και στα κεντρικά γραφεία, τη λίστα με τους υποψηφίους των βουλευτικών εκλογών; Το ΚΚΕ, φυσικά! Την περασμένη Δευτέρα έστειλαν από τη Νομαρχιακή Κοζάνης τα ονόματα στον Περισσό, για έγκριση! Πάντα έτοιμοι στο ΚΚΕ, την ώρα που οι άλλοι τρέχουν…
Π.Π.


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΕ, ΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΟΥΣ ΕΙΝΙ ΚΚΕ. ΕΙΝΙ ΠΑΛΙΚΑΡ.ΕΙΝΙ ΜΑΓΚΑΣ.ΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΟΥΣ ΟΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟΥ.
ΛΕΕΙ ΟΛΟΥ ΤΙΝ ΑΛΙΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:42 δεν κάνεις καμία άλλη δουλειά απο το να σχολιάζεις τον κ.Πλιάτσο; Η ανάρτηση είναι ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΣΡ, και εσύ όπως και άλλοι γράφετε αρες μάρες κουκουνάρες. Είστε εκτός θέματος και εκτός εαυτού. Τόσο πολύ σας ενόχλησε το προχθεσινό ρεπορτάζ του Πλιάτσου στον ALPHA;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο 556 ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΤΟΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΔΩ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 200 ΕΥΡΩ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ

Ανώνυμος είπε...

H NUFI EINAI TO RITAKI???

Ανώνυμος είπε...

kalhmera ston omorfo kosmo

Το Προφίλ μας