Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κλείνει η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης;


Πιθανότατα θα τεθεί εκτός λειτουργίας η Παιδιατρική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης εφόσον εγκριθεί από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Υγείας το αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου να λειτουργεί με πρωινή βάρδια ως εξωτερικό ιατρείο η παιδιατρική κλινική, λόγω έλλειψης προσωπικού και κυρίως ιατρών, όπως δήλωσε ο Διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Παναγιώτης Μπογιατζίδης, μιλώντας στο σταθμό μας. Ο κ. Μπογιατζίδης αποδέχτηκε πως υπάρχει από χτες πρόβλημα λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής και πως τα περιστατικά νοσηλείας παραπέμπονται σε άλλα όμορα νοσοκομεία.. ο πρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ και δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης Μανόλης Παφίλης σε παρέμβασή του στο σταθμό μας σημείωσε πως θα ζητήσει από τον Δήμαρχο Κοζάνης και άλλους εκπροσώπους φορέων να λάβουν πρωτοβουλία ώστε να επανδρωθούν όλες οι κλινικές του Νοσοκομείου που αντιμετωπίζουν το φάσμα της αναστολής της λειτουργίας τους.
Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κοζάνης Παναγιώτης Μπογιατζίδης σημείωσε πως τα δύο τελευταία χρόνια προκηρύχτηκαν οι θέσεις παιδιάτρων αλλά είτε δεν υπήρξε ανταπόκριση είτε ακόμα και όταν υπήρξε ανταπόκριση, οι γιατροί παραιτήθηκαν με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η έλλειψη. 
Πηγή: ΕΡΑ

Σχόλιο ai-vreS: Αυτή είναι εξέλιξη! Αφού έφυγε η παιδίατρος από τα Σέρβια και αναγκάζονται οι γονείς να πάνε τα παιδιά τους στην Κοζάνη, ας κλείσει τώρα και η παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου... Για να δούμε πόσα χιλιόμετρα πιο πέρα θα αναζητούμε παιδίατρο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας