Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

2η Συνάντηση Σχολής Γονέων «Εξάρτηση από τη νικοτίνη & αντιμετώπισή της»

Η Ενορία της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης πραγματοποιεί τη δεύτερη εκδήλωση στα πλαίσια του κύκλου μηνιαίων συναντήσεων που διοργανώνει για ζητήματα σχετικά με την οικογένεια.
Στις συναντήσεις αυτές ειδικοί επιστήμονες αναπτύσσουν θέματα κοινωνικού, ιατρικού, φιλοσοφικού και θεολογικού χαρακτήρα, τα οποία αφορούν στις σχέσεις των μελών της σύγχρονης οικογένειας, στην ανατροφή των παιδιών και στα προβλήματα που παρουσιάζονται. Μετά την ανάπτυξη του θέματος ακολουθεί συζήτηση, όπου ο καθένας μπορεί να καταθέτει τον προβληματισμό του.
Οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων είναι μηνιαίες και πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης (ισόγειο). Το κεντρικό θέμα του φετινού κύκλου είναι «Εθισμός και Εξάρτηση» και η δεύτερη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα. Ομιλητής θα είναι ο κ. Ηλίας Μακρής, Ιατρός, Συνεργάτης του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το θέμα της ομιλίας θα είναι «Εξάρτηση από τη νικοτίνη και τρόποι αντιμετώπισης».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά η Γεωργία Αμπατζίδου από τα Σέρβια, τερμάτισε πρώτη από τις Ελληνίδες αθλήτριες στον 27ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 8 Νοεμβρίου 2009 !!!
Γ.Μ. www.mikrovalto.gr

ai-vreS είπε...

Μπήκε, Ευχαριστούμε Γ.Μ.

Το Προφίλ μας