Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Στη συμβολή των οδών Αγίας Κυριακής και Κωνσταντίνου Κάρπου υπάρχει επικίνδυνη καθίζηση του οδοστρώματος. Ανώνυμη καταγγελία αναγνώστη ! (Φωτογραφίες)

Στη συμβολή των οδών Αγίας Κυριακής και Κωνσταντίνου Κάρπου, στο κέντρο της πόλης των Σερβίων, περισσότερο από 5 μήνες υπάρχει επικίνδυνη καθίζηση του οδοστρώματος ενώ παράλληλα στο συγκεκριμένο σημείο αναδύετε έντονη μυρωδιά υπονόμου.

Αν και η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει ενημερωθεί πάμπολλες φορές τόσο από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων όσο και από τους διερχόμενους πολίτες, για την συγκεκριμένη λακκούβα, εξακολουθεί να αδιαφορεί για την αποκατάσταση της βάζοντας καθημερινά σε κίνδυνο την σωματική ασφάλεια των διερχόμενων πολιτών.

Σας επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες




 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδιαφορία πλήρης,νάτανε μόνο αυτό!!!!Μπορείτε και χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Με αρέσει που λέγανε ότι μία αντιδήμαρχος ξεβρόμισε την πόλη μέσα, η οποία πόλη μυρίζει υπόνομο, ο Θεός να φυλάξει μην συμβεί κανένα κακό.

Ανώνυμος είπε...

Μπαλώματα Ελευθερίου.Τέτοια αλφαδιά δεν ξανάδα,αεροδρόμιο.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε παρουσίαζαν σαν αεροδρόμιο και τον δρόμο που είχαν ασφαλτοστρώσει στην ευθεία του στρατοπέδου. Μετά απο μία εβδομάδα τον ξανα έσκαψαν στον ύψος της διασταύρωσης του γηπέδου και τον παράτησαν έτσι σχεδόν 2 χρόνια τώρα.
Αλλά θα πούνε για τους δρόμους φταίει η νομαρχία.
Εργα βγαίνουν και λένε μετά και όλοι απορούν που είναι αυτά τα έργα που ακούν και δεν βλέπουν.
Αλλα ναί, τα ανεβάζει ο δήμαρχος στην αγαπημένη του σελίδα το fb. βάψιμο σε κάγκελα, ανακαινίσεις ιατρίων που δεν έχουν γιατρούς και εξοπλισμό και νέα πλακάκια στις τουαλέτες σχολείου.
Καλά και αυτά τα μικρά πασαλείματα, αλλά μόνο για μέχρι εκεί είστε/ήσασταν.

Ανώνυμος είπε...

Σαν αεροδρόμιο παρουσίαζαν και άλλον δρόμο και μετά έπεσε μέσα ένα φορτηγό! Από τα λόγια στις πράξεις ένα "γινετε ναι γινετε" δρόμος

Το Προφίλ μας