Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Τα αποτελέσματα των εσωτερικών εκλογών

Με καταμετρημένο το 98,32% του συνόλου, ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει το 45,04% και 64.411 ψήφους και η Έφη Αχτσιόγλου το 36,21% και 51.780 ψήφους.

Στα 528 τμήματα από τα 537, υπολείπονται μόνο 9 τμήματα

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει το 45,04% και 64.411 ψήφους
    Η Εφη Αχτσιόγλου συγκεντρώνει το 36,21% και 51.780 ψήφους.
    Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συγκεντρώνει 8,78% και 12.537 ψήφους
    Ο Νίκος Παππάς συγκεντρώνει 8,7% με 12.441 ψήφους
    Ο Στέφανος Τζουμάκας 1,29% με 1.845 ψήφους

O ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει τον αρχηγό του στον επόμενο γύρο την ερχόμενη Κυριακή 24/9.

6 σχόλια:

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Ψιτ, μάγκες

μη δαιμονοποιήσετε ξανά τις επιλογές των άλλων και βρίζετε το 41τακατό!
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.

Ψηφίσατε Κασσελάκη! Βγει, δε βγει, το κακό έγινε, δημιουργήσατε τετελεσμένο.

Γίνατε οι ίδιοι το τέρας, το οποίο αγωνιστήκατε (δήθεν) να διώξετε και κάποιοι, δεν το πήρατε καν χαμπάρι.

Όχι, δεν είχατε αυταπάτες τελικά, μεταστοιχειωθήκατε. Εκμαυλιστήκατε σύντροφοι. Σας βίασαν τις συνειδήσεις παρά φύσιν και αρχίσατε να το απολαμβάνατε. Ερωτευθήκατε τον βιαστή σας.

Α, και που'στε, σύντροφοι, μην ξανακούσω για ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, αμερικανικά συμφέροντα και "φονιάδες των λαών" κοκ. Νομιμοποιήσατε με την ψήφο σας, το "ιστορικά κατοχυρωμένο" δικαίωμα ελέγχου της Ελλάδας από τις ΗΠΑ. Φοβού τους Δαναούς... τίποτα δε μάθατε. Πιο πολύ με θυμώνει που αγόρασαν το κόμμα σας τόσο φθηνά. Διότι αυτό συνέβη, το αγόρασαν, με διαπραγματευτή πώλησης των μετοχών τον ίδιο τον Τσίπρα.

Η "σύγχρονη αριστερά", δηλαδή η μετααριστερά, θα εξαντληθεί τώρα στον δικαιωματισμό και τα εικονικά δικαιώματα. Σε τίποτα άλλο δε θα διαφέρει από τους πολιτικούς σας αντιπάλους.

Σας προειδοποίησα: Οι αγώνες με σημαίες και με ταμπούρλα θα γίνουν τώρα αγώνες με φτερούδες και πολύχρωμα φτερά εξωτικών πουλιών.

Αποδείξατε τελικά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απλώς η πιο χρονοβόρα και κοστοβόρα παράκαμψη στον δρόμο από τη δεξιά... στη δεξιά. Τζάμπα η ταλαιπωρία, αλλά...

επιτέλους φτάσατε!

Συγχαρητήρια.

Α. Τσιφτσιάν








Ευαγγελος Αγορου είπε...

Η πρωτη πραξη ελαβε χωρα στις 17/9/23..η αυλαια θα πεσει την επομενη Κυριακη.Εχα την βεβαιοτητα οτι θα προσελθουν στις καλπες λιγο πανω απο τις 100.000..η τελικη συμμετοχη ομως μας εξεπληξε ολους ευχαριστα..το να τρεχεις ωστοσο να τυπωσεις και να βρεις ψηφοδελτια τελευταια στιγμη.ειναι ενα ακομα δειγμα της γειωσης καποιων με το γιγνεσθαι και την κοινωνια.Αν και διαφωνουσα παντα με το ειδα φως και μπηκα..συμμετειχα.θεωρω ομως οτι σε ενα κομμα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ οι πολιτες που θα καθοριζουν την ηγεσια πρεπει να ειναι μονο τα ενεργα και ταμειακως ενταξει Μελη που δρουν και προσφερουν..οχι τα Μελη των 2 ευρω και της ακαπνης προσελευσης..μετα απο 45 χρονια στην ερημο πρωτιστως και στις λιγοστες οασεις της πορειας στο χωρο..τελευταια ανηκω κι εγω στη δευτερη κατηγορια.Εδω και καιρο ειχα ταχθει υπερ της ΕΦΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ..μια αξιολογη-καθαρη και ικανη Γυναικα Μακεδονισα.Δεν θα την εκθειασω..αλλα αποψη μου ειναι οτι αυτη πρεπει να φορεσει την κοκκινη χλαμυδα και ακανθινο στεφανι του Προεδρου του Συριζα και να διαδεχθει επαξια οσο δυναται τον Αλεξη Τσιπρα.Ως προς το αποτελεσμα..σεβαστη η υποψηφιοτητα Κασελακη..νεος ανθρωπος.πετυχημενος στη ζωη του..αλλα ως εκει και μη παρεκει.Προεκυψε στο χωρο μεσω γνωστου του Αλεξη..Λακοπουλος ονοματι..πριν ενα χρονο αρθρογραφουσε και εκθειαζε τον Μητσοτακη..ως κομητης σε καλοστημενη μπιζνα καταθετει υποψηφιοτητα..δικαιωμα του..καλοδεχουμενος..μα συστηνεται μοναχα ως ο Μαστορας που θα ριξει αυτον που εγλυφε..ως η αποθεωση ενος golden boy που με μια αιτηση δεν παιρνει μονο καραβια αλλα φευ και ωσαν μια βαλιτσα αποσκευων την ηγεσια ενος κομματος και δη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.Αντεγραψε τον Τραμπ στην επικοινωνια αριστα..μπερδεψε το LONG AILAND με τη Μαρτυρικη ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ..απο θεσεις-αρχες-ιδεολογια ΤΙΠΟΤΑ..κουβεντα κι αυτη η υποψηφιοτητα ακομα και στη Κοζανη ηρθε πρωτη..πλην Σερβιων και Αιανης ευτυχως.Αληθεια τα κριτηρια των Κρητικων ποια ηταν και του δωσαν 90%..τα κριτηρια της συντοπιτισας της ΕΦΗΣ..Τζαγκρη της Αυγερη ποια ηταν ? πολιτικα ?η δρουν ως Νυφιτσες..θα δειξει.Τον πλαισιωσαν ο βαρυμαγκας Πολακης..μερικοι μονιμως <>στο Νομο και μη εκλεγεντες βουλευτες αλλου..μη μπαινω σε λεπτομερειες.Σεβαστη η ετυμηγορια της μεχρι τα τωρα ελπιζω πλειοψηφιας ..αλλα πρεπει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ να ανασκουμπωθει και να νικησει..αλλιως θα μας γλεντανε αγρια..ηδη καποιες ανοστες πεννες το κανουν.Τα παμπολλα καροτσια που εσερνε στα σουπερ-Μαρκετ στην πανδημια ο επιφανης Ευρωβουλευτης του Συριζα μαλλον πηραν την εκδικηση τους..αυτο ναι να το δεχτω..αλλα ο Μεγας Ντινος Χριστιανοπουλος μας καλει και μας προτρεπει με τον στιχο..Οι μεν της Καταστασεως..οι δε της Αντιστασεως..οι προθεσεις διαφερουν..λιγο πριν η Ζωη μας..γινει Παρελθον.ΟΨΟΜΕΘΑ !

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Εντος των <> ειναι η λεξη Κομμενοι.

Ανώνυμος είπε...

όταν αγνοείς ότι ο Κασσελάκης δεν είναι μόνο επιλογή του κόσμου, αλλά είναι επιλογή Τσίπρα, βαλτός του Τσίπρα, φερμένος από τον Τσίπρα, προωθημένος από τον Τσίπρα, τότε αγνοείς την βασική πολιτική παράμετρο και άσε την πολιτική ανάλυση για άλλους που την μπορούν καλύτερα ή ψάξε το φταίξιμο στον Τσίπρα ή σεβάσου την επιλογή Τσίπρα και ψήφισε κι εσύ αυτόν που σας επιβάλει ο χαπακομένος με το χαζοχαρούμενο χαμόγελο. Αλλιώς είσαι ενάντια στον Τσίπρα. Το ΠΑΣΟΚ μονόδρομος πια. Τέλος τα πειράματα. Τέλος η αχαριστία. Επιστροφή στην γνήσια σοσιαλδημοκρατία. Ξέρεις τι έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Προς 20+11 19-9 Οταν καποιος καταθετει την αποψη του επωνυμα,εσυ καλο και πρεπον ειναι να απαντας με το ονομα σου.Απο το παραληρημα σου φωτογραφιζεσαι καπως,να μη πω πολυ.Εισαι αναξιος απαντησης και η βασικη παραμετρος της υποθεσης ειναι οτι μαλλον διαγεις μονιμα με χαπακωμενη αντιληψη.Γνωστοι οι ιδεολογικοι σου προγονοι,φωναζουν κι απορουν για την μασκα του σοσιαλιστη που εχεις βαλει,κατι σαν εσενα διελυσαν το ΠΑΣΟΚ.Οσο για τον Τσιπρα ολα τα κατακαθια τα ιδια διαδιδουν,καποιους που αρμεγαν το ΠΑΣΟΚ απλα τους τσουζει λιγο παραπανω,τους πηρε την αγελαδα,τι να κανουμε τωρα και υποφερουν.

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάντως ήξερα ότικάποιος άνθρωπος ακούσει γνώμες, απόψεις, ιδέες και αρχές και προσανατολίζεται σε ένα κόμμα. όταν πειστεί κιόλας γίνεται μέλος και σιγά σιγά εάν το θέλει και μπορεί ανεβαίνει στην κομματική ιεραρχία
τώρα πρώτη φορά κάποιος κατεβαίνει για πρόεδρος κόμματος αγνοώντας τις αρχές του ΄κόμματος που θέλει να προεδρεύσει. ο ίδιος τα είπε στον Χαρίτο. Θα μάθει λέει και θα απαντήσει!!!!!
στο μεταξύ τον λένε "πετυχημένο" ρε παιδιά και ο Κοκλώνης είναι "πετυχημένος", αυτοδημιούργητος, νέος και ομοφυλόφυλος. κάνει για πρόεδρος του συριζα;

Το Προφίλ μας