Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Μια υπέροχη μουσική βραδιά χάρισε η Ελένη Τσαλιγοπούλου στα Σέρβια - Λίμνη πολυφύτου 2021

Μια υπέροχη Αυγουστιάτικη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 στην Λίμνη Πολυφύτου στα Σέρβια. Η δημοφιλής και διακεκριμένη ερμηνεύτρια   Ελένη Τσαλιγοπούλου, παρουσίασε τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία, όσο και από άλλων καλλιτεχνών και ειδών μουσικής.

    Την κ. Τσαλιγοπούλου συνόδευαν μουσικά οι εξής εξαίρετοι μουσικοί:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου / κιθάρες , μπαγλαμάς.

Άκης Κατσουπάκης             /  πιάνο  , πλήκτρα.

Τζώρτζης  Μαυροειδής       /  μπάσο , τρομπέτα

Και ο δικός μας  Γιάννης Παπαγεωργίου / κιθάρα , φωνή  (με καταγωγή από το γειτονικό Καταφύγι).

     Ο εκπληκτικής ομορφιάς  χώρος που πραγματοποιήθηκε η συναυλία (η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ εκεί) , όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Χρήστος Ελευθερίου προσφέρετε για αντίστοιχες και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Ο κ. Ελευθερίου πρότεινε μάλιστα στην κ. Τσαλιγοπούλου να ανοίξει αυτή το φεστιβάλ των Σερβίων που θα γίνει στο χώρο του χρόνου.  

     Να θυμίσουμε ότι η κ. Τσαλιγοπούλου είναι η δεύτερη φορά που δίνει συναυλία στα Σέρβια με πρώτη αυτήν  στις 22 Αυγούστου 2013 στον χώρο του Γηπέδου των Σερβίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ 28-08-2021.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΈΦΕΡΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ. ΑΛΛΆ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ..... ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΙΣΕ

Το Προφίλ μας