Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

«Το ΚΙΝΑΛ αντιπολιτεύεται με ορθό και τεκμηριωμένο λόγο» – Άρθρο του γραμματέα της Ν.Ε. Θεόδωρου Θεοδωρίδη στο «Καρφί του Σαββατοκύριακου»

Οι δύο τελευταίες κυβερνήσεις κατά σειρά, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, έδειξαν με εμφατικό τρόπο την απουσία κυβερνητικής πολιτικής με άξονα και πολιτικά χαρακτηριστικά όπου στο κέντρο θα είναι ο άνθρωπος,ο πολίτης.

Για τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις οικοδομήθηκε όλη η οικονομική και κοινωνική πολιτική, αποτέλεσμα της οποίας ήταν όλες οι ασθενέστερες οικονομικές τάξεις   οι μη έχοντες,οι εργάτες οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι 

οι έμποροι,οι βιοτεχνίες να ανέβουν οικονομικά και να ξαναβρούν την χαμένη τους αξιοπρέπεια. 

Η κυβέρνηση Σύριζα ανέβηκε στην εξουσία εκμεταλλευόμενη την οικονομική κρίση, τους αγανακτισμένους στις άνω και κάτω πλατείες και χρεώνοντας τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ.Ακόμα και σήμερα δεν τολμούν να παραδεχτούν ,ότι τα χρέη της χώρας διπλασιάστηκαν επί κυβέρνησης Καραμανλή και η χώρα οδηγήθηκε στα μνημόνια μη έχοντας άλλη λύση.Και γιατί να το ομολογήσει, αφού η κυβέρνηση στηρίχθηκε μέχρι το τέλος από την καραμανλική δεξιά και τους ΑΝΕΛ.Μια συμμαχία ετερόκλητη με μόνο στόχο την εξουσία.

Ήρθαν στην εξουσία υφαρπάζοντας την ψήφο του λαού,υποσχόμενοι ότι θα σκίσουν τα μνημόνια με ένα νόμο ένα άρθρο,καλύτερες ημέρες για τις ασθενέστερες τάξεις και ως καθαρτές της διεφθαρμένης εξουσίας.  Και βέβαια έπραξαν τα εντελώς αντίθετα. 

Έφεραν ένα τρίτο και δυσμενέστερο μνημόνιο, έκλεισαν τις τράπεζες, αλλοίωσαν σε μια νύχτα δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού, εξαφάνισαν την μεσαία τάξη,υπερφορολόγησαν τους πολίτες και υπουργοί του πρωταγωνιστής αν σε σκάνδαλα και δωροδοκίες.

  Το χειρότερο όμως δεν ήταν αυτό.Δίχασαν την Ελληνική κοινωνία διαχωρίζεται τους πολίτες.Όποιος δεν ήταν μαζί τους,ήταν απέναντι τους.

Λογικά λοιπόν στις εκλογές έχασαν την εξουσία. Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού πρώτα φρόντισε να φορέσει τον μανδύας κέντρου. Είναι αυτοί οι ψήφοι που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, χωρίς όμως να σηματοδοτούν και στροφή στην πολιτική σε όφελος των πολλών.

Η Νέα Δημοκρατία η οποία αποτελεί και τον πολιτικό-ιδεολογικό μας αντίπαλο,είναι η ίδια όπως την ξέραμε και την γνωρίσαμε. Η πολιτική που είχε είναι μια και δεναλλάζει.

Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, όσες αποχρώσεις του γκρι να έχει ο κεντρώος μανδύας,όσο και ο πρωθυπουργός προσπαθεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, όσες τακτικές και να χρησιμοποιήσει,η ιστορική και πολιτική διαδρομή της δεξιάς ,ως προς την άσκηση εξουσίας παραμένει απελπιστικά η ίδια.

Μέσα στην δίνη της υγειονομικής κρίσης,νομοθετεί χωρίς αντιδράσεις, αφού απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις,εργαλειοποιώντας την ίδια την πανδημία.

Από την άλλη λίστα Πέτσα  κάνει σωστά την δουλειά της.Τα μεγάλα κανάλια λιβανίζουν διαρκώς την κυβέρνηση ,με την αντιπολίτευση να εμφανίζεται στις οθόνες κάθε δίμηνο. Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει προτάσεις και τεκμηριωμένες θέσεις δια στόματος της προέδρου ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ σε οποιαδήποτε θέμα έχει προκύψει.Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/ΠΑΣΟΚ πιστό στις αρχές ,τις αξίες και τις θέσεις του αντιπολιτεύεται με ορθό και τεκμηριωμένο λόγο.

Καλούμε όλους τους πολίτες που για τους δικούς λόγους που  δεν μας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ,να γυρίσουν και πάλι στο σπίτι τους,στον πολιτικό τους χώρο.Οι πόρτες του κινήματος είναι ανοιχτές. 

Θα ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους γιατί είμαστε το μόνο κόμμα που έχει τον άνθρωπο  στο κέντρο της πολιτικής του.

Η αυτόνομη πορεία όποτε και αν γίνουν εκλογές είναι δεδομένη και χιλιοειπωμένη.

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ.

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

 

Θεόδωρος Θεοδωρίδης 

Γραμματέας Νομαρχιακής επιτροπής 

Νόμου Κοζάνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας