Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης καλεί το δήμαρχο Σερβίων κ. Χρ. Ελευθερίου να κατεβάσει φωτογραφίες από το facebook όπως ορίζει ο νόμος

Μέτωπο και με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης άνοιξε ο δήμαρχος Σερβίων κ. Χρ. Ελευθερίου. Σε χθεσινή ανάρτησή του στο facebook δημοσιοποίησε φωτογραφίες που δείχνουν αρχαιολογικά ευρήματα, γεγονός που δεν είναι σύμφωνα με το νόμο, όπως επισημαίνει με σχόλιό της η Προϊσταμένη της Εφορείας Δρ. Αρετή Χονδρογιάννη. 

Δείτε τις αναρτήσεις: 



 

 Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Σερβίων, χωρίς τις επίμαχες φωτογραφίες, όπως ορίζει ο νόμος. 


 

Και η απάντηση του δημάρχου Σερβίων στην επισήμανση της κ. Χονδρογιάννη



31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται πως πρέπει να συνεχιστούν οι εργασίες στο κάστρο Σερβίων.
Τι τους πείραξε? Εδώ εκεί πάει όποιος θέλει. Οι φωτογραφίες τους πείραξαν...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι Δήμαρχος και θα πρέπει να συμπεριφέρεται ως Δήμαρχος.
Ας του το πεί κάποιος. Καλό θα του κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος ανέδειξε το μεγάλο ζήτημα και καλώς έπραξε. Αν αυτό το έκανε ένας οποιοσδήποτε επισκέπτης, θα προκαλούσε ανάλογη αντίδραση. Όχι βέβαια. Αλλά επειδή το έκανε ο δήμαρχος, απλά αντιδρούν κάποιοι. Ο δήμαρχος ξέρει να κάνει πολύ καλά την δουλειά του και δεν έχει ανάγκη κανένα. Αγωνίζεται όλο το 24ωρο για την προκοπή του Δήμου. Ακούραστος συνεχίζει το δημιουργικό του έργο...

Ανώνυμος είπε...

Η συμπεριφορά του δημάρχου είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Η Εφορία αρχαιοτήτων είναι ανεξάρτητη υπηρεσία και έχει ως καθήκον να διαφυλάσσει την πολιτιστική και αρχαιολογική κληρονομιά. Και τι θα συμβεί αν κάποιος αρχαιοκάπηλος βλέποντας την ανάρτηση του δημάρχου πάει και αφαιρέσει τα αρχαιολογικά ευρήματα; Ποιος θα έχει τότε την ευθύνη.
Γι αυτό λέμε η συμπεριφορά του δημάρχου πρέπει να είναι υπεύθυνη και μετρημένη. Αλλά απ' ότι φαίνεται το μέτρο έχει χαθεί από τον δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Ότι λέει ο νόμος,ο Ελευθεριου και η παρέα του είναι πάνω από τον νόμο;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε, όταν κάνει κάτι καλό κι εμείς μαζί του. Αλλά όταν έχει καταφέρει να μαλώσει με τους πάντες, αυτή δεν είναι συμπεριφορά δημάρχου. Κάθε τόσο τα Σέρβια είναι στα ΜΜΕ πάντα για αρνητικό λόγο. Ξαφνικά δηλαδή όλοι τα έβαλαν με τα Σέρβια; Μια τους φταίνε οι επιστήμονες, μια οι καλλιτέχνες, μια οι εκπαιδευτικοί, μια οι αρχαιολόγοι, μια οι δημοσιογράφοι και θα γράφω μέχρι αύριο. Μήπως φταίει κάπου και ο ίδιος;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος που ασκεί εξουσία μέσα από το Facebook και γράφει στην έφορο της αρχαιολογίας ότι η δημοτική αρχή σπάει αυγά! Επειδή του είπε ότι δεν είναι νόμιμο να ανεβάζει φωτογραφίες με αρχαιολογικά ευρήματα!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Δήμαρχος δεν έχει ιδέα από διοίκηση. Η κ. Χονδρογιαννη γράφει ευγενικά και ως Εφορεία αρχαιοτήτων Κοζάνης. Δεν απαντάς Δήμαρχε μ αυτόν τον τρόπο σε μια δημόσια υπηρεσία.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΔΡΑ ΩΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
ΟΥΤΕ ΤΟ facebook ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΥΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΆ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ "ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ"
ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ; ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ (!!!!) ΧΩΡΙΣ ΕΔΕ; Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (!!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ;
ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ "ΜΑΓΚΑΣ" ΚΑΙ "ΣΠΑΣ ΑΥΓΑ" ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΙ ΤΣΕΠΗ ΕΧΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ;
ΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

12:25 δυστυχώς ούτε για τον Σεφερλή δεν κάνεις. Χρειάζεσαι βελτιωση

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ! ΑΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΜΕΣΩ FACEBOOK! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΓΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΔΕ!

Ανώνυμος είπε...

Εάν νιώθει μάγκας λεει ότι σπάει αυγά τότε εάν φάει μυνηση να την πληρώσει από την τσέπη του και όχι από τον δήμο.οπως ελπίζω και το εξοδικό στους δημοσιογράφους να το πληρωσε από την τσέπη του που αμφιβάλω δηλαδή. Γιατί με τα λεφτά του δήμου δηλαδή τα δικά μας όλοι μάγκες είναι και όταν καλύπτονται πίσω από την ετικέτα του δημαρχου

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που την είδες την διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς. Πλάκα μας κάνεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος διαφυλάσσει την πολιτιστική κληρονομιά μας. Συνεχίζει την παράδοση κοσματοπουλου. Μόνο που ο γιατρός δεν μοίραζε μασκαρεμένοι κεμπαμπ

Ανώνυμος είπε...

Και ποιο είναι το πρόβλημα, το μέσο η το μήνυμα? . Ειθιστε πλέον μέχρι και ο Πρόεδρος της Αμερικής να διατηρεί επίσημο λογαριασμό στο Twitter και να ασκεί πολιτική μέσω μηνυμάτων και να επηρεάζει καταστάσεις υπέρ της χώρας του.

Ανώνυμος είπε...

Η κα Χονδρογιάννη έχει φροντίσει για την φύλαξη των Βυζαντινών μνημείων στην Καστροπολιτεία όπως ακριβώς των αρχαιοτήτων στην Αιανη με πλήθος ειδικευμένου προσωπικού. Οι αρχαιοκαπηλοι θα συλληφθούν άμεσα.
Ας μην γελιόμαστε. Οι ανεπάρκειες και αδυναμίες της τοπικής εφορίας αρχαιοτήτων είναι πολλές και δεν μπορούν να αποσιωπηθουν πίσω από τέτοιου είδους ανακοινώσεις περί δήθεν ενδιαφέροντος για την τύχη των ευρημάτων.

Ανώνυμος είπε...

Η κα Χονδρογιάννη έχει φροντίσει για την φύλαξη των Βυζαντινών μνημείων στην Καστροπολιτεία όπως ακριβώς των αρχαιοτήτων στην Αιανη με πλήθος ειδικευμένου προσωπικού

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που έχει άλλο λογαριασμό σαν πρόεδρος και άλλο σαν φυσικό πρόσωπο
Επίσης, ναι, το μέσο ΕΙΝΑΙ το μηνυμα. Απορώ που τόσοι επιστήμονες και τσακαλακια τριγύρω, όπως και αυτός άλλωστε, δεν το γνωρίζουν . Μήπως τελικά είναι κατά φαντασίαν επιστήμονες και τσακαλακια;
Πάντως έχουν ένα κοινό με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Και οι δύο μιλάνε εξ ονόματος μιας αρετής που καταπατούν καθημερινά: της ηθικης

Ανώνυμος είπε...

Έλα φίλε δεν ξέρει ο ειδικός σε όλα και ξέρει η έφορος αρχαιοτήτων;

Ανώνυμος είπε...

Σπάει και ο πλανηταρχης αυγά; Μήπως στέλνει και μηνύματα σε πολίτες όπως ο δικός μας;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά κάνουν οι άρχοντες στα Σέρβια και γελάνε όλοι μαζί μας. Εμείς που ζούμε εκτός Σερβίων το ζούμε καθημερινά και ντρεπόμαστε. Γίναμε ανέκδοτο..

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 17:29. Σαφώς και το μέσο είναι το μήνυμα. Θεωρείς ωστόσο ότι το μέσο (Δήμαρχος) ως πηγή εκπομπής μηνυμάτων δεν ειναι αξιόπιστο και ηθικό, ανεξάρτητα με το εάν το μήνυμα στάλθηκε με τον ορθό η όχι τρόπο, θεωρείς τον εαυτό σου ηθικό, ενώ κακολογεις μια κατά τα άλλα ηθική πράξη.

Unknown είπε...

Αφού δεν φτιάχνετε το κάστρο βάλτε Φουρφουρια που είναι και της μόδας ξέρετε πόσο αέρα έχει η χουνη

Ανώνυμος είπε...

Α ρε αρχοντα 00.06 όλο εδώ μέσα είσαι

Ανώνυμος είπε...

Ότι συγκρίνετε τον πρόεδρο της Αμερικής που εκφράζεται από τον επίσημο λογαριασμό του προέδρου και όχι ως φυσικό πρόσωπο με το δήμαρχο Σερβίων με ξεπερνάει. Εκεί έφτασε η αλαζονεία σας;

Ανώνυμος είπε...

Το μέσο είναι το Facebook. ο δήμαρχος είναι ο εκπέμπων το μηνυμα. Το ηθικό το είδαμε πως το εννοεί η δημοτική αρχή στις συνεδριάσεις του συμβουλίου στις αποφάσεις του δημάρχου στους κολλητούς που ευνοούνται και τους δίνει θεσεις. Μια σταλιά τόπος είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση του κιναλ βγήκε προφητική
http://aivres.blogspot.com/2021/04/kinhma.html?m=0
Φαίνεται τον ξέρουν καλύτερα από τους δικούς μας τους συριζαιους που είναι κατώτεροι των προσδοκιών μας και ακόμα δεν τον έχουν ξεφωνίζει.

Ανώνυμος είπε...

Γυρεύοντας πάει η προϊσταμένη να της κόψει τρία μήνιατικα ο κιτσαρας!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω εξώδικο στην κύρια που θέλει να εφαρμοζεται η νομοθεσια

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΔΡΑ ΩΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΟΥΤΕ ΤΟ facebook ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΥΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΆ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ "ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ" ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ; ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ (!!!!) ΧΩΡΙΣ ΕΔΕ; Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (!!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ "ΜΑΓΚΑΣ" ΚΑΙ "ΣΠΑΣ ΑΥΓΑ" ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΙ ΤΣΕΠΗ ΕΧΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ; ΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θυμηθείτε…
• Προïστάμενος μπορεί να διορίζεσαι. Ηγέτης δεν μπορεί να είσαι προτού «επικυρωθείς» στις καρδιές και στο μυαλό των ανθρώπων που θα δουλέψουν με σένα.
• Ο κοινός προïστάμενος κάνει τις δουλειές σωστά. Ο προïστάμενος – ηγέτης κάνει τις σωστές δουλειές.
• Ένας ηλίθιος σε υψηλό πόστο μοιάζει με κάποιον στην κορυφή ενός βουνού. Όλα του φαίνονται μικρά και σε όλους φαίνεται μικρός.
• Ο πιο κακός άρχοντας είναι αυτός που δεν μπορεί να κυβερνήσει τον εαυτό του.

Το Προφίλ μας