Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

"Επτά προπονητές του ασκούσαν ψυχολογική βία για να τα παρατήσει"

Επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη έστειλε η μητέρα του αδικοχαμένου 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, Κατερίνα Τζιάλλα παίρνοντας θάρρος και δύαμη από την κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και τον παρακαλεί να μην ξαναβρεθεί κανένα παιδί έρμαιο των απειλών προπονητών που λαμβάνοντας χρήματα από γονείς προωθούσαν παιδιά και "έθαβαν" αυτά ποιυ μπορούσαν α φτάσουν ψηλά λόγων των ικανοντήτων τους. 

Οι καταγγελίες στον αθλητισμό συνεχίζονται με τη μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου Μάντη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 2019 να μιλά για όσα συμβαίνουν στο χώρο του υγρού στίβου. 

Η επιστολή στον υφυπουργό, της Κατερίνας Τζιάλλα:

Δείτε τη συνέχεια εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι ανήκουστα φοβερά και πρωτόγνωρα πράγματα! Στον αθλητισμό και κυρίως στον πρωταθλητισμό είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο! Στην περιοχή μας ο ομαδικός αθλητισμός δεν είναι σε κορυφαίο επίπεδο , αλλά έχουμε αθλητικους συλογους που έχουν πολλές επιτυχίες σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο! Ποτέ δεν συνέβη προπονητής να παστρέψει μια τέλεια αθλητική χημεία, ποτέ δεν επηρεάστηκε από παράγοντα . κυρίως ποτέ δεν θα ασκούσε ψυχολογική βία σε αθλητή για να τον ανάγκαση να φύγει! Από την άλλη υπάρχουν και οι αθλητές που είναι εντελώς αδιανόητο κάποιος αθλητής να < πουλήσει> τον φίλο του για ένα ! Και αν υπήρχε έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο υπάρχουν και τα ΔΣ που σίγουρα δεν θα το επέτρεπαν . Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν!! Αν υπάρχει κάποιος που λέει η σκέφτεται κάτι τέτοιο σίγουρα το κάνει εκ του πονηρού η ακόμα ακόμα μπορεί να μην έχει και καθαρό μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Τοση εμπάθεια !! τόση λάσπη!! Αν έχετε κάτι να πείτε πείτε το ξεκάθαρα!!

Το Προφίλ μας