Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Εμπορικός Σύλλογος Σερβίων ΕΡΜΗΣ: Διευκρινήσεις


Μετά από επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή θα θέλαμε να μεταφέρουμε τις διευκρινήσεις που λάβαμε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων στη ΠΕ Κοζάνης που παραμένουν ανοιχτά.
- Όι επιχειρήσεις λιανεμπορίου που ΔΕΝ αναστέλλεται η λειτουργία τους , θα μπορούν να λειτουργούν με ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ μέσα στο κατάστημα , δεχόμενοι τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες , τις οποίες θα μπορούν να παραδίδουν κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες τους.
- Τη διαδικασία αυτή μπορούν να ακολουθούν οι επιχειρήσεις ακόμα και ΔΕΝ αναγράφεται ως αντικείμενο τους οι τηλεφωνικές και τηλεφωνικές πωλήσεις.
- Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 1520 για πληροφορίες και διευκρινήσεις .
Τα παραπάνω ισχύουν για το λιανεμποριο (ρούχα,παπούτσια,εμπορεύματα,συσκευές,καθαριστήρια,αναλώσιμα κτλ ) οι υπόλοιπες κατηγορίες πχ εστίαση , φαρμακεία , σουπερ μαρκετ , τρόφιμα , βενζινάδικα , οπτικα , συνεργεια κτλ ) λειτουργούν με τις οδηγίες που ισχύουν ήδη.
Μεταφορές εμπορευμάτων εκτος Νομου επιτρέπεται μόνο για χονδική πώληση , όχι για λιανική.
Εγκύκλιος: “Διευκρινήσεις για τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στην ΠΕ Κοζάνης, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας