Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Κλείνει τμήμα στο Γυμνάσιο Σερβίων – Κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή και σε γονέα

από το Kozanimedia.gr

Κλειστό θα παραμείνει μέχρι και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το Β3 τμήμα του Γυμνασίου Σερβίων, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή και σε έναν εκ των γονέων του.

Στο ίδιο σχολείο πριν λίγες ημέρες είχε εντοπιστεί κρούσμα και σε εκπαιδευτικό, αλλάτο γυμνάσιο τελούσε υπό κατάληψη.

 

To μήνυμα έχει ως εξής:

“Αγαπητοί γονείς καλησπέρα σας Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο λειτουργεί κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης. Την Πέμπτη και την Παρασκευή έγινε καθαρισμός και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου.

Σήμερα Δευτέρα 19-10-2020 με ενημέρωσε γονέας μαθητή του Β3 ότι είναι θετικός στον Covid-19. Αμέσως ενημερώθηκαν οι φορείς και αποφασίστηκε από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης η αναστολή λειτουργίας του τμήματος β3 μέχρι και την Τρίτη 27-10-2020. Μετά από αυτό τα μαθήματα του τμήματος Β3 θα γίνονται διαδικτυακά σύμφωνα με το πρόγραμμα και τα διαλείμματα που είχαν εάν ερχόταν στο σχολείο ( το πρωϊ ), πατώντας στο λινκ του καθηγητή την ώρα του μαθήματος. (Τα λινκ των καθηγητών έχουν σταλεί στα εμαιλ τόσο των γονέων όσο και των μαθητών στο προσωπικό ημαιλ του Πανελληνίου σχολικού δικτύου).

 

Οι μαθητές του Β3 κατά διάρκεια του 14ημερου, παράλληλα με τα μαθήματα πρέπει να παρακολουθούν την υγεία τους και να μας ενημερώνουν σχετικά. Επίσης να σας ενημερώσω ότι οι καθηγητές που έκαναν σήμερα Δευτέρα 19-10-2020 τεστ στην πλατεία Σερβίων και στην Κοζάνη βγήκαν όλα αρνητικά. Σας συνιστώ ψυχραιμία, τηρούμε τα μέτρα κατά γράμμα ( χρήση μάσκας παντού, κρατάμε αποστάσεις σχολαστικό πλύσιμο χεριών) και να μην πιστεύετε σε διάφορες διαδόσεις που κυκλοφορούν και όλα ελπίζουμε να πάνε καλά.

Είμαι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα να σας ενημερώσω για ότι σας απασχολεί.( τις πρωινές ώρες στο τηλ 2464021569 και τις υπόλοιπες στο 6977215462.

Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας