Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Τεράστια επιτυχία του Μακρυγιάννη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Χάλκινο μετάλλιο για τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης Γιώργο Μακρυγιάννη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Ο αθλητής του ομίλου μας μαζί με τον συναθλητή

του Δημήτρη Στασινό από τον όμιλο Ερετών, πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις στο διπλό σκιφ εφήβων. Από τα προκριματικά, με την 1η θέση που κατέλαβαν, έδειξαν πως είναι ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση μεταλλίου. Οι κούρσες ήταν σκληρές, ο ανταγωνισμός μεγάλος, σε ένα άκρως απαιτητικό αγώνισμα με πολλές συμμετοχές από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, στο σύνολό τους 18.

Στον τελικό του αγωνίσματος, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, σε μια δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική κούρσα, μιας και όλα τα πληρώματα βρίσκονταν πολύ κοντά στην πιθανότητα κατάκτησης μεταλλίου, το πλήρωμα της Εθνικής μας ομάδας τερμάτισε τρίτο στη σειρά κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για την μεγάλη του επιτυχία. Ο σύλλογός μας με εξειδικευμένη δουλειά και σκληρή προπόνηση καταφέρνει να στελεχώνει πάντα την Εθνική Ομάδα με άξιους αθλητές που σηκώνουν την χώρα μας ψηλά στο εξωτερικό και τιμούν τα Ελληνικά κουπιά. Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά της αποστολής για τις επιτυχίες τους.

Ευχόμαστε στον αθλητή μας Γιώργο Μακρυγιάννη καλή συνέχεια στις σπουδές του και στην αθλητική του πορεία.

Το Δ.Σ.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας