Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Αντικατάσταση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΔΑΚ Βελβεντού

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Βελβεντού κ. Μανώλης Στεργίου ανακοίνωσε το σημαντικό έργο συνοδευόμενο με τον τίτλο: Αλλάζει το "γερασμένο" μας γήπεδο.
 
"Με το συντονισμό της δημοτικής αρχής και με συστηματική δουλειά από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου κατακτήσαμε άλλο ένα σημαντικό έργο. Αφορά το Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο, προσφορά στη νεολαία και στους συμπολίτες.
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος υπέγραψε σήμερα το έργο: «Αντικατάσταση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στίβου, χλοοτάπητα γηπέδων ποδοσφαίρου και περιφράξεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Βελβεντού» συνολικού προϋπολογισμού 430.00,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Βελβεντού (Ν. Κοζάνης).
Ευχαριστίες οφείλουμε στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο καθώς επίσης και στον βουλευτή του Νομού Γιώργο Αμανατίδη για την όλη του βοήθεια στο θέμα.
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα Σέρβια θα γίνουν επιτέλους οι εργασίες επισκευής; Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη για το χάλι; Δόθηκαν 300.000 ευρώ και μέσα σε έναν χρόνο το ταρτάν έχει γεμίσει τρύπες.

https://ai-vres.blogspot.com/2020/02/blog-post_690.html

Το Προφίλ μας