Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΝ θα παραστεί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η Δημοτική Παράταξη "ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ"

H ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Παράταξης "ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ' να μην παραστεί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 14-11-2019 παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη  Τσίπρα, έχει χαρακτήρα απόλυτης πολιτικής ευθύνης απέναντι στους Δημότες μας, αλλά και στο θεσμικό όργανο που τους εκπροσωπεί.
 Δεν θα υπηρετήσουμε, μικροκομματικές σκοπιμότητες, κανενός.
 Η έγνοια μας, εστιάζει στις ανάγκες των πολιτών και η αγωνία μας, κεντράρει σε  αυτούς και μόνο σε αυτούς.
 Δεν είμαστε  κομματικό φερέφωνο. Κρατάμε "Στάση καθαρότητας"   Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού ήταν ξεκάθαρος. Η περιοδεία του,  αφορά στη νέα καμπάνια του κόμματός του και στοχεύει στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

 Το δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων δεν είναι κομματικός δίαυλος επικοινωνίας.
  Η επιλογή επίσκεψής του στα Σέρβια, δεν είναι άστοχη όπως άστοχη δεν ήταν και η προεκλογική του επίσκεψη στο Βελβεντό,αγνοώντας τότε, το δικό μας Δήμο.
 Ερχεται σε μια περιοχή που εδώ και λίγες μέρες φιλοξενεί πρόσφυγες-μετανάστες ,τους οποίους υποδέχθηκε το κόμμα του στο Κέντρο.
 Επιλέγει ένα Δήμο, ανέτοιμο σε επίπεδο διαχείρισης του θέματος και χωρίς επάρκεια δομών και πάντως, χωρίς σχετικού ψηφίσματος Δημοτικού Συμβουλίου.
 Ωστόσο, θα τον υποδεχθεί ένας Δήμαρχος που την προσωπική του άποψη τη διοχέτευσε στη επικράτεια και πέραν αυτής...  "ορίζοντας " τίτλους όπως " Ο δήμαρχος των προσφύγων "μας δείχνει τον δρόμο, χαρακτηρίζοντας τους συνδημότες μας, που εκφράζουν επί του θέματος, έναν προβληματισμό συνύπαρξης  "Τενεκέδες" που φωνασκούν.

 Η ''ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ' Διαχωρίζει τη θέση της.
 Το προσφυγικό, είναι μέγα θέμα και χρήζει ανθρωπιστικών κριτηρίων.
Εδώ, ,κρατάμε ΣΤΑΣΗ αλληλέγγυα.
Το μεταναστευτικό, είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Εδώ, κρατάμε ΣΤΑΣΗ άμυνας.
 Ο δικός μας στόχος, είναι η ευημερία και η ασφάλεια των Συνδημοτών μας!!!
 Η απουσία μας, από την συγκεκριμένη συνεδρίαση,τους προστατεύει.

Εκ μέρους της Δημοτικής παράταξης" ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ"
Λαζαρίτσα Σπυρίδου

Εν αναμονή, του ορισμού της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, με θέμα ημερήσιας διάταξης -Προσφυγικό-Μεταναστευτικό-

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάϊκ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΣΗ που μου ταιριάζει.Επικροτώ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους άρχισε να λειτουργει το Δημοτικό συμβούλιο υπεύθυνα. Μπράβο στη ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ
Μπράβο στη κ. Σπυρίδου

Λ.Ν. είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ; ΠΟΙΟς ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ; ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ. ΜΗΠΩΣ Η ΝΔ Η ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ; ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ "ΟΤΙ ΦΑΕΙ Η ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ".
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ "ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ" ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο συνδιασμός που δεν στηρίχτηκε προεκλογικά σε κόμματα.Η Σπυριδου κυνηγήθηκε απο τουςΝΔ.Το κομμα του Μητσοτάκη δε θέλει σοβαρές προσωπικότητες. Η ΝΔ στήριξε με πολύ σθενος τον Ελευθερίου. Οι μισοί υποψήφιοι του είναι Δεξιοί Σήμερα πρέπει να κρυφτούν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κ.ΣΠΥΡΙΔΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε παιδια.Μακάρι να ήσασταν Δημοτική αρχή.Αλλά φρόντισαν να είμαστε με τους ακατανόμαστους

Ανώνυμος είπε...

e re niko asto ligo se kseph o kosmos.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συνεδριασε το Δημοτικό συμβούλιο για το θέμα και ο Δήμαρχος φέρνει τον Τσίπρα.Κανεις να μην πάει.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά και όλα αυτό που λέει στα κανάλια είναι προσωπικές του απόψεις αλλά τα παρουσιάζει ως δήμαρχος Σερβίων? Μαζέψτετον...

Ανώνυμος είπε...

βάλτε κομματίστηκες ταπελες και προχωράτε θα πάει μπροστα ο δήμος ξανά δεν φορά δεν ψηφίζω

Ανώνυμος είπε...

O Eλευθερίου βγήκε από τις δεξιές ψήφους και τρέχει σα σκυλάκι με την αριστερά.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ήρθε η ώρα να απολογηθούν.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Κομματικές φιέστες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλιου. Οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ θυμήθηκαν τα Σερβια. Και οι Βελεβντινοι κλασικά ήρθαν τωρα. Εκείνος ο Θεοφύλακτος ρε παιδιά μηπως μπερδεύτηκε και έστριψε απο διασταύρωση για Βελβεντοοοο.

Ανώνυμος είπε...

Παντως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Κων/Λος είπε ότι είχε αποφασιστεί ομόφωνα από το Δημ Συμ.η υποδοχη προσφύγων ,μεταναστών
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Δεν ξέρετε τι ψηφίζετε στο Δημ Συμβουλιο;
Και ένα τελευταίο
Η κ.Σπυριδου καλό θα είναι να τιμά την θέση ως Δημοτικός Σύμβουλος και όχι να μεταφέρει τις θέσεις της ΝΔ στο Συμβούλιο.
Αλλά και αυτό να παίζει η ΝΔ δεν μίλησε για αποσυμφόρηση των νησιών; Τι παριστάνει τέλος πάντων Κρίμα που ανήκει και σε προσφυγική οικογένεια....Οι απελπισμένοι που εγκαταλείπουν τη χώρα τους μόνο μέσα από την αλληλεγγύη μπορούν να επιζήσουν.Εκτος και αν τους τσουβαλιασουμε και τους στείλουμε στον αγύριστο
Αν αυτό σας ευχαριστεί πείτε το στον αρχηγό σας να το πράξει.
Και μετά με ένα μεγάλο σταυπροσκυνημα εξυλεωθειτε!!!
Έλεος πια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος ο πρώην Δήμαρχος καθόταν απ'εξω για καφέ γιατί;Για να δείξει ότι είναι με την Ν.Δ;Μα άμα είναι με την Ν.Δ γιατί ψήφισε Ελευθερίου;Σπυρίδου αυτά πρέπει να σε ενοχλούν και όχι ο Τσίπρας.

Ανώνυμος είπε...

Τα Νεοδημοκρατικα τσακαλακια του Ελευθεριου πιστευω να αισθανονται δικαιομενα για την επιλογη τους ,και τα υψηλοβαθμα στελεχη της Ν Δ που εκαναν αγωνα για την εκλογη του ανεξαρτητου Σερβιωτη δημαρχου πρεπει να καμαρωνουν !!!!!! Να τον χαιρεστε τον δημαρχο σας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ουα ουα αξιοσινη

Ανώνυμος είπε...

Το δημοτικό συμβούλιο δεν πήρε απόφαση με την οποία να συμφωνεί με την φιλοξενία των προσφύγων. Το θέμα συζητήθηκε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης του σώματος από τον δήμαρχο, όταν τον είχαν ενημερώσει από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Καμία από τις παρατάξεις δεν είχε αντιρρήσεις για την φιλοξενία των προσφύγων.
Αυτό είπε ο Κωνσταντόπουλος προσθέτοντας ότι η διαχείριση του θέματος από τον δήμαρχο ήταν επιεικώς απαράδεκτη.
Οι παρατάξεις δεν είχαν αντίρρηση για την φιλοξενία, δεν είπαν όμως τον δήμαρχο να ανοίξει την αγκαλιά του στους πρόσφυγες και να αποκαλεί "τενεκέδες" όσους έχουν διαφορετική άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυρίδου στην ανακοίνωση και κατω από την υπογραφή της είναι και σε αυτό ξεκάθαρη,Γράφει ¨Εν αναμονή του ορισμού του τακτικού Δημοτικου Συμβουλίου με θέμα Προσφυγικό-Μετανευστικό. Λέετ με λίγα λόγια -ξερουμε τι καμετε και προστατεύουμε τους πολίτεσ και το θεσμό.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε ο Βορίδης στα Σερβια. Γραμματέας του κόμματος του χουντικού Παπαδοπούλου
Δεν γκρινιαξατς
Και γκρίνιαζετε επειδή ήρθε ο Τσίπρας.....

Το Προφίλ μας