Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Η Εύη Αμανατίδου υποψήφια στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας – «Οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα Φορέα πιο δυνατό από ποτέ, ένα Φορέα που θα τους στηρίζει και θα υψώνει τη φωνή του για τα δικαιώματα των Οικονομολόγων προς όφελός τους»

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Με δεδομένο πως οι εξελίξεις στην οικονομία συνεχίζονται με πιο έντονο ρυθμό και η αγορά συνεχώς μεταβάλλεται, οι επαγγελματίες όπως και οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα Φορέα πιο δυνατό από ποτέ, ένα Φορέα που θα τους στηρίζει και θα υψώνει τη φωνή του για τα δικαιώματα των Οικονομολόγων προς όφελός τους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή με την οικονομία της χώρας να ανακάμπτει και την αισιοδοξία για το μέλλον να αντικατοπτρίζεται στις πράξεις και στις ενέργειες όλων, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ο.Ε.Ε) πρέπει να μπορεί να διεκδικεί και να επιτυγχάνει τους στόχους του με γνώμονα το όφελος όλων των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αλλά και της ελληνικής οικονομίας ως σύνολο.
Οι εξελίξεις, όμως, είναι ραγδαίες και για τον τόπο μας. Τον τόπο που γεννηθήκαμε, επιλέξαμε να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά. Η επερχόμενη απολιγνιτοποίηση που οδηγεί τη Δυτική Μακεδονία σε αλλαγή παραγωγικού μοντέλου και στην άμεση εξεύρεση λύσεων, ώστε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, φέρνει εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες αλλά και ως μέλη του Ο.Ε.Ε αντιμέτωπους με τις ευθύνες που οφείλουμε να αναλάβουμε.
Το Οικονομικό Επιμελητήριο πρέπει να παίξει σημαντικότατο ρόλο και στο διάλογο για την επόμενη ημέρα της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και στην υλοποίηση των προτάσεων που θα κατατεθούν, οι οποίες πρέπει εκτός από ρεαλιστικές να είναι και άμεσα εφαρμόσιμες.
Βάζοντας τον πήχη ψηλά για να κάνουμε το Ο.Ε.Ε ακόμη πιο δυνατό, στις επερχόμενες εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου 2019, θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό « Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι» (ΔΗ.ΚΙ.Ο) για την Τοπική Διοίκηση στο 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας.
Σας καλώ και σας ζητώ να με στηρίξετε και να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με στόχο τη στήριξη της οικονομίας στο σύνολό της και κάθε μέλους – συναδέλφου του Ο.Ε.Ε χωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας