Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

Σέρβια: "Μεγάλη" παρέμβαση από τη νέα Δημοτική Αρχή!

Η προηγούμενη δημοτική αρχή ολοκλήρωσε ένα δρόμο περίπου 15 μέτρα που καταλήγει σε ένα πλάτωμα και σε αδιέξοδο. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει το έργο  και ήρθε η σημερινή  δημοτική αρχή να τοποθετήσει πινακίδα πεζόδρομου Όχι σε ολόκληρο το δρόμο  που συνδέει την οδό Φλέμιγκ με την οδό Λασσάνη αλλά σ’ ένα κομμάτι  απ το όποιο δεν διέρχεται πότε αυτοκίνητο αλλά ούτε και πεζοί.
Σ’ αυτό το πλάτωμα που όπως είπα καταλήγει σε αδιέξοδο είχαν βρει χώρο στάθμευσης περίπου οχτώ αυτοκίνητα. Αυτό ακριβώς πεζοδρόμησαν.
Κύριοι της δημοτικής αρχής, μην εκτίθεστε.
ΈΧΕΤΕ απολυτό δικαίωμα  για την εύρυθμη λειτουργία  της πόλης να κάνετε και πεζόδρομους. Πεζοδρομείστε όλη την οδό Ψαρών και όχι ένα μικρό κομμάτι  που δεν περπατάει άνθρωπος.
ΤΟ κάνατε με σκοπιμότητα γιατί  στα αυτοκίνητα που παρκάριζαν στον συγκεκριμένο  χώρο   οι  ιδιοκτήτες τους  δεν ψήφισαν  το ψηφοδέλτιό σας .
Γνωρίζω ακόμα πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επί των έργων  δεν γνώριζε για την τοποθέτηση της συγκεκριμένης πινακίδας αλλά ούτε και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ποιος και γιατί ανέλαβε και τοποθέτησε την πινακίδα εν αγνοία όλων ίσως και του  ΔΗΜΆΡΧΟΥ;                                                                                                                         
 Παραθέτω και φωτογραφίες και να διαπιστώσετε  το μέγεθος της παρέμβασης.                                                                                                                 
 Ευχαριστώ                                                                                                                                   Δελινιώτης    Λάμπρος

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος26/11/19 12:41

  Θυμάμαι και τις ταμπέλες που έβαλε ο Κωνσταντόπουλος για να ενημερώνει από τα κάστρα πως δεξιά πηγαίνεις προς το Κέντρο Υγείας. χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος26/11/19 19:17

  Λάμπρο στον φίλο σου τα είπες;Αυτός κάθε λίγο και λιγάκι τους επαινεί και σύ τους καταγγέλεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λάμπρο καλά τα λέει ο φίλος Ανώνυμος 7:17 μμ. Για να μην παρεξηγηθούμε άλλη φορά να ζητάς άδεια πριν μιλήσεις ή γράψεις κάτι.
  Φιλικά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας