Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Πρόγραμμα Υποψηφίων Βουλευτών του ΚΚΕ στην ΠΕ Κοζάνης

Τρίτη 2/7
·         Στις 6:00 πμ, η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης και στις 12:00 στο εργοστάσιο της «Ζύμη Alfa».
·         Στις 12:00, η Έφη Τσίγκα μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης θα περιοδεύσει στα ορυχεία της ΜΕΤΕ και ΛΑΡΚΟ και στις 4 μμ σε Σούπερ Μάρκετ της Κοζάνης.

Τετάρτη 3/7

·         Στις 6:00 πμ, η Έφη Τσίγκα μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ.
·         Στις 11:00 πμ, η Χαρά Λαμπαδά, μέλος της ΤΕ Κοζάνης και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο..
·         Στις 10:00 πμ, η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΕΔΑΔΥΜ και στις 12:00 στη ΒΙΕΚΚΟ.
·         8:00 μμ. Κεντρική προεκλογική πολιτική συγκέντρωση στην Κοζάνη στην Κεντρική Πλατεία. Ομιλητής Δημήτρης Αρβανιτάκης  μέλος ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ



1/7/2019
Το Γραφείο Τύπου
Της ΚΟ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας