Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ξεκινά δυναμικά η Α.Ε. Ποντίων στην Κοζάνη, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Γ’ Εθνική

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019 στις 5:30 ξεκινάει και επίσημα η ποδοσφαιρική χρονιά για την Α.Ε. Ποντίων στην Κοζάνη. Η πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Ξηρολίμνη και αμέσως θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.


Η ομάδα της ΑΕΠ αποφάσισε την συνέχιση συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με τον ίδιο προπονητή, ο οποίος με επιτυχία ανέβασε την ομάδα στην Γ’ Εθνική τον κ. Κατακαλίδη Νικόλαο, βοηθός του αναλαμβάνει ο Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, ο Κοτταρίδης Δημήτριος  παραμένει προπονητής Τερματοφυλάκων ενώ αναλαμβάνει και χρέη Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ΑΕΠ οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα, ώστε να είναι όλα έτοιμα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Για αυτόν τον λόγο, προχωρά ο προγραμματισμός ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί φιλικές αναμετρήσεις.

#aepkozanis #new_season #olimiaomada #loading

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανανέωσαν και συνεχίζουν στην Α.Ε. Ποντίων για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Γ’ Εθνική

Με τον βασικό κορμό της περυσινής χρονιάς και ανανέωση του ρόστερ κατά 50%, συνεχίζει η Α.Ε. Ποντίων στην Κοζάνη, τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ανανέωσαν και συνεχίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

-Καρακατσάνης Πλάτων
-Πασχαλίδης Δημήτρης
-Ντούκα Κλόντι
-Σερσέμης Χρήστος
-Ταφαρλής Δημήτρης
-Παπαγαθονικου Ρωμύλος
-Κεϊσογλου Χαράλαμπος
-Παπαδόπουλος Γιάννης
-Βοριαζίδης Κώστας
-Παπαγερίδης Γιώργος
-Εμμανουηλίδης Κώστας
-Κεϊσίδης Λάζαρος#aepkozanis #new_season #olimiaomada #loading

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας