Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ξεκινούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό -Θα διαρκέσουν έως τον Οκτώβριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό της κυκλοφορίας σε τμήμα της Εγνατίας Οδού, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Βέροιας και Πολυμύλου και με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, θα ισχύουν από την Τρίτη 30 Ιουλίου έως τις 8 Οκτωβρίου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη έκαστης εβδομάδας, με εξαίρεση εκείνη του Δεκαπενταύγουστου

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την «Εγνατία Οδό Α.Ε», ο αποκλεισμός του συγκεκριμένου οδικού τμήματος θα εφαρμόζεται κατά τις πρωινές ώρες μεταξύ 7.15 και 9.00.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφασίστηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και είναι απαραίτητες για την ασφαλή διέλευση συρμών υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων-πρόκειται για τμήματα ανεμογεννητριών- από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα Κοζάνης.
Κατά το χρονικό διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής:

    Τα οχήματα μικτού βάρους έως 3,5 τόνων θα εκτρέπονται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας- Κοζάνης (διάβαση Καστανιάς) και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Πολυμύλου.
    Τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων θα εκτρέπονται διαμέσου της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας- Νάουσας, εν συνεχεία μέσω του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου Βέροιας - Έδεσσας - Αμυνταίου - Πτολεμαΐδας και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας δεν θα εφαρμοστεί την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, από 12-08-2019 έως 19-08-2019.

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε» ζητά την κατανόηση των οδηγών και τους συνιστά να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας. Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 1077.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/xekinoyn-oi-kykloforiakes-rythmiseis-stin-egnatia-odo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας