Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ομιλία νεοεκλεγέντα δήμαρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου στην Εκλογοαπολογιστική συνέλευση ΜΟΣ. (Video www.Live-Avles.tv)

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο δεν ξεκίνησες σωστά. Δεν ξέρω πως και γιατί "τσουβαλοποιείς" όλους τους προηγούμενος τοπικούς εκλεγμένους συμπολίτες μας που ασχολήθηκαν με τα κοινά.

Η δήλωση σου "Επιτέλους να τελειώσουμε με το παλιό, το σάπιο, το μαύρο. Μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς" ήταν τουλάχιστον ατυχής

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως κι εσύ έκανες στον χώρο αυτό όπως τον αποκαλείς της βρωμιά. Μπορείς να ισχυρίστηκε ότι τα είδες και έφυγες. Άρα τα κουκουλωσες. Υπήρχε κ εισαγγελέας.

Ανώνυμος είπε...

τοσο πολυ βιαζεσαι να τελειωσεις με τους ανθρωπους της βρωμιας που τους ειχες υποψηφιους στο συνδυασμο σου και χαρη σαυτους εκλεχτηκες, γιατι 29 επιστημονες πλυντηριων δεν τραβουσαν. αντε περαστικα μας και να χαιρομαστε τον αδιαφθορο δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Το σάπιο το μαύρο το παλίο έχασε μόλις με 31 ψήφους διαφορά. Eσεις που είστε αύθαρτοι και κερδίσατε τις εκλογές με χτυπήματα και παιχνίδια βρώμικα θα έπρεπε να βγείτε απο την πρώτη Κυριακή.Θα τα πούμε από τον Σεπτέμβριο.
Με αγάπη
Black Cat.

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι ψωνίζονται στο εξάμηνο και ο Χρήστος πριν καν αναλαβει

Ανώνυμος είπε...

εδω μονο αρνητικα σχολια ξερετε να κανετε ετσι εδρεωθηκατε και στεργιοσατε για αυτο σας ξερουνε και σας διαβαζουνε. Αξιοι !!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν γίνεις θεούλης κύριε ελευθερίου πέρασες από την αγιοσύνη ? είχες καβατζαρισμένη την θέση του θεούλη από πάντα που λένε και οι χωριατες που είμαστε οι μισοί από τους υπηκόους σου?

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Ελευθερίου,μάλλον η έπαρση της αλλαζονίας και της επερχόμενης εξουσίας σε φούσκωσαν πολύ τα μυαλά.Σταμάτησε να χρησιμοποιείς παλαιοκομματικές τακτικές και να διχάζεις τον κόσμο.Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αποκαλούσες γιουρούσι και μαζέματα,τώρα αποκαλείς σάπιο,μαύρο,και βρωμιά το παλιό,εσυ δεν συμετείχες σ'εκείνο μαζί με τον εκλεγμένο συνεργάτη σου; Με τέτοιες συμπεριφορές θα επιδιώξεις συνεργασίες στη νέα αυτοδιοικητική αρχη;Πολύ φοβάμαι οτι θα πάει άλλη μια δεύτερη τετραετία χαμένη για την περιοχή και θα είσαι ο νούμερο 2 αλίμονος....Αλίμονο σ'εμάς που σε πιστέψαμε και σε στηρίξαμε!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Ανώνυμος είπε...

“Μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς» (1:25)

Και το είπε αυτό σε μία συνέλευση του ΜΟΣ όπου πρόεδρος της συνέλευσης ήτανε ο Κος Γιώργος Παπαδόπουλος (π. Νομαρχιακός Σύμβουλος, π. Δημοτικός Σύμβουλος και π. Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων)
Ο Ζάκης, 1ος Σύμβουλος της Γέφυρας, είναι πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική από τα γεννοφάσκια του.
Και τόσοι άλλοι μέσα στην αίθουσα (Η πρόεδρος του ΜΟΣ ο Μαμουνής πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κτλ κτλ)
Το Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν αντέδρασε κανείς (!!!) πλην του Γιάννη του Θύμνιου!.

Και στο τέλος όλοι χειροκροτήσανε τον Δήμαρχο !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κάνουν πως δεν τους αφορά..... και η ζωή συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται. Γιατί γίνεται, γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Είπε και κάτι ακόμη όμως ο νέος δήμαρχος: "Για να αλλάξει αυτός ο τόπος πρέπει να αλλάξουμε κι όλοι εμείς"

Και κάθονται εδώ μέσα 10 κοπριές ΑΝΩΝΥΜΕΣ που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους και μιλάνε.... Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που όλοι γύρω γύρω μας λένε σκατόκοσμο και σκατοκοινωνία, γιατί απλά είμαστε και έτσι θα μείνουμε όποιος και να βγει δήμαρχος.... Ουστ ρε όλοι πίσω στον Μεσαίωνα........
Και θα μου πεις κι εσύ ανώνυμα μιλάς, εγώ μιλάω ανώνυμα γιατί είστε τόσο κοπριές που μόνο κακό ξέρετε να κάνετε....

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και είμαστε σκατόκοσμος και σκατοκοινωνία γιατί όταν ο νέος δήμαρχος λαϊκίζει, τσουβαλιάζει και προσβάλει ανθρώπους που συμμετείχαν στην τοπική αυτοδιοίκηση προηγούμενων χρόνων χωρίς στοιχεία (αν έχει να τα δώσει στον εισαγγελέα αλλιώς σύμφωνα με το σκεπτικό σου κατατάσσεται στις κοπριές)Θεωρούμε οτι έχει όραμα και όταν δέχεται κριτική γι αυτήν του την αστοχία (το λιγότερο) θεωρούμε ότι δέχεται πόλεμο στον αγώνα του.Να μην αναφερθούμε στην έπαρση και το "σύνδρομο θεού" που τον διακατέχει και μιλάει λες και έχει τελειώσει η θητεία του και μας έχει αποδείξει ότι αξίζει την εκτίμησή μας. Και κάπως έτσι αποκτά άλλο νόημα η φράση "Για να αλλάξει αυτός ο τόπος πρέπει να αλλάξουμε κι όλοι εμείς"

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΚΑΣΙΛΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΡΕ 1,31!!!!!!!!!! ΑΙΒΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο κυριος ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ κυριου ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Εχέσθημεν... Ανοικονόμητος και επηρμένος ο κ. Ελευθερίου. Αυτά προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδεύεστε δεν υπερασπίζομαι κανέναν γιατί δεν ξέρω κανένας τους τι σκατά είναι αλλά έχω την υπομονή να περιμένω να δω πρώτα και για τον Ελευθερίου και μετά να κρίνω.... Τα περι εισαγγελέων είναι απλές δικαιολογίες όλοι τους μέχρι τώρα ήταν βρώμικοι κάνοντας τις δουλειές τους όπως τους βόλευαν και ξέρω πολλές περιπτώσεις απο προσωπικές εμπειρίες, γι αυτό πρώτα θα περιμένω να δώ και μετά θα κρίνω.... Ας είναι φαντασμένος, τρελός και ότι άλλο αγαπάτε αμα δω έργο μου κάνει κι ας λέει ότι θέλει κι ας το παίζουν κάποιοι ότι θίγονται μην ξεχνάτε όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται...... Μιλάει κι ο Θύμνιος λες και έκανε τιποτα για τα Σέρβια κάντε μια βόλτα στους δρόμους και μετά γράψτε.... Τέλος πάντων όπως και να χει μας αρέσει ή όχι βγήκε καινούργιος δήμαρχος και καλά είναι να μην περιμένουμε στην γωνία για το κάθετι γιατί έτσι μόνο κακό κάνουμε αυτό πιστεύω..... ~Λήξη συζήτησης~

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δηλαδή θίχτηκες τόσο πολύ που θα απασχολούσες ολόκληρο εισαγγελέα γι αυτό και ύστερα εγώ έχω άδικο γι αυτά που λέω.... Να το στείλεις αλλά επώνυμα.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10.36 ¨ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στείλτην από σήμερα...
Εμένα ας με κρίνει ο εισαγγελέας κι εσένα ο Θεός...
Λήξης...

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ........ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ........

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε την γκρινια και την αντιπαραθεση συνδημοτες και ας ενωθουμε ολοι μαζι για το καλο του τοπου,ολοι θα κριθουν στην πορεια μεσα απο την προσφορα του εργου τους.Σιγουρα και ο νεοεκλεγεις Δημαρχος εδωσε τροφη γι'αρνητικα σχολια με τις τοποθετησεις του.Πιστευω οτι με το περασμα του χρονου θ'αναθεωρησει τις οποιες αρνητικες σκεψεις του και θα κριθει οχι απο τα λεγομενα του,αλλα απο τις πραξεις και τα εργα του...

Το Προφίλ μας