Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού ξαναχτυπά: παύει την Παναγιώτα Μαλιούρα από Αντιδήμαρχο και ορίζει τον Νίκο Τέτο στη θέση της ... για 2 μήνες.

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 156/2019 απόφαση του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού η κ. Παναγιώτα Μαλιούρα παύεται από τη θέση του Αντιδημάρχου και αντικαθίσταται από τον κ. Νίκο Τέτο. 
Η επίσημη δικαιολογία για την παύση της κ. Μαλιούρα είναι, όπως εμφανίζεται στο έγγραφο, η πλημμελής άσκηση των καθηκόντων της και ότι δεν συμμορφώθηκε με το υπ. αριθμ.3132/21-05-19 έγγραφο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. 

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, δείτε εδώ





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι ο φέτος το αποδείχθηκε; μηδέν αξιοπρέπεια;

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα και ο κύριος Τετος είναι ο κατάλληλος;. Τα κόκινα στριγκάκια τα θυμάται κανένας ή να πηδηχτώ από το μπαλκόνι;

Ανώνυμος είπε...

υποθέτω ότι ο νέος Αντιδήμαρχος (και για τα της νυν Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού), όντας γνώστης όλων των προβλημάτων και θεμάτων του Βελβεντού, όπως ο ίδιος μας είπε στον Πολιτικό Διάλογο - με την ιδιότητα του υποψηφίου τότε Δημάρχου Βελβεντού - θα αναλάβει (εκ της νέας του αρμοδιότητας) την πρωτοβουλία συνάντησης με τον εκλεγμένο Δήμαρχο κ. Στεργίου, για ενημέρωση και σχεδιασμό ενεργειών για το δίμηνο της θητείας του. Και ελπίζουμε σ΄αυτό το διάστημα να μην ξαναδούμε τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους να μεριμνούν για την αλλαγή των καμένων λαμπών στις γειτονιές του Βελβεντού, καθώς και για άλλα προβλήματα ποιότητας ζωής και καθημερινότητας των Βελβεντινών. Είναι πλέον ο κ. Τέτος που θα επιλύσει αυτά (κάτι που, προφανώς, εκ της απόφασης του Δημάρχου, εκτελούσε πλημμελώς η κα Μαργιούλα)

Ανώνυμος είπε...

Τα ευρουλακια να πέφτουν....άτιμη κοινωνία. Να μη ξεχάσουμε να πάρουμε και ενα αμάξι τον γιατρό.

Το Προφίλ μας