Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Γιώργος Αμανατίδης: Η επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα σημεία αναφοράς στην αναπτυξιακή πορεία

  Την ιδιαίτερη σημασία που θα δοθεί την επόμενη ημέρα στην επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα του τόπου κατέδειξε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης στις σημερινές του συναντήσεις.
 Ο κ. Αμανατίδης συναντήθηκε αρχικά με τον Πρύτανη του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Στέργιο Γκανάτσιο, με καθηγητές και το
προσωπικό του Ιδρύματος όπου συζήτησε τα θέματα που προκύπτουν στο νέο τοπίο όπως διαμορφώνεται με την συγχώνευση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ υπογραμμίζοντας την προοπτική αλλά και τις πρακτικές διασύνδεσης με την τοπική οικονομία και την έρευνα. 


 Ανάλογη βαρύτητα θα δοθεί όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης Νίκο Σαρρή και μέλη της διοίκησης, στην επιχειρηματική κοινότητα του τόπου. Φορολογικό, επενδυτικοί-αναπτυξιακοί νόμοι, λειτουργία των επιμελητηρίων, στοχευμένες παρεμβάσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νομού συζητήθηκαν στην εν λόγω συνάντηση. «Είναι σημαντικό που συμφωνούμε στο ότι η επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου. Επομένως θα πρέπει να διαμορφώσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αμανατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας