Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Γιώργος Αμανατίδης: Σειρά συναντήσεων με επίκεντρο ανοιχτά ζητήματα

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης. Αρχικά συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλο όπου συζητήθηκαν τα θέματα της Εκκλησίας καθώς και το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη μέσα από τις δομές της και τους ανθρώπους της.
 Τα ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία των νοσοκομείων Μαμάτσειου και
Μποδοσάκειου και γενικότερα της υγείας συζητήθηκαν στη συνάντηση του κ. Αμανατίδη με τον Διοικητή Γιώργο Χιωτίδη. Ο κ. Αμανατίδης έκανε λόγο για μία ποιοτική δημόσια υγεία όπως έχει δεσμευθεί η Νέα Δημοκρατία που θα υποστηρίξει το ρόλο των νοσοκομείων με ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές δίνοντας παράλληλα βαρύτητα και στην προληπτική ιατρική.
Ακολούθησε η συνάντηση με τον Πρόεδρο Βασίλη Ιωαννίδη και τα μέλη της διοίκησης του Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή Κοζάνης όπου αναπτύχθηκαν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του πολίτη-καταναλωτή. Οι συναντήσεις του κ. Αμανατίδη συνεχίστηκαν με την επίσκεψη στα γραφεία του Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας και την συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηιωάννου.
Μία σειρά ανοιχτών θεμάτων για τα ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ συζητήθηκαν και στην συνάντηση με τον Πρόεδρο Θεόδωρο Μιχαηλίδη και τα μέλη της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας