Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Οι τρεις πρώτοι των πανελλαδικών στην Π.Ε. Κοζάνης – Δεύτερη με 19.125 μόρια, μητέρα εργαζόμενη από το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης

Από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Ο Δημήτρης Βόγδου με 19.253 μόρια από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, η Σωτηρία Τσίτσα από το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης με 19.125 μόρια και η Αναστασία Κουσίδου από το 2ο ΓΕΛ Κοζάνης με 19.118 μόρια είναι οι τρεις πρώτοι στις βαθμολογίες του νομού Κοζάνης συγκεντρώνοντας και τα υψηλότερα μόρια πάνω από 19.100 και οι τρεις.
 Ο Δημήτρης Βόγδου και η Αναστασία Κουσίδου οραματίζονται την Ιατρική Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο Δημήτρης πήρε 19, 9 στα Μαθηματικά χωρίς να πάει φροντιστήριο!«Τα δούλεψα μόνος μου τα Μαθηματικά. Τ’ αγαπούσα πολύ και τα κατάφερα» δήλωσε στον
«Πρωινό Λόγο» . «Έμαθα καλά να ανταπεξέρχομαι στην ασκησιολογία έχοντας πολύ καλούς καθηγητές και στο σχολείο και στο φροντιστήριο. Διάβαζα σε λογικά πλαίσια» ανέφερε. Γενικότερα βλέπει ως ευχάριστη εμπειρία τις πανελλαδικές. «Διάβαζα ευχάριστα τα μαθήματα. Δούλευα όλα τα υπόλοιπα χρόνια. Αξίζει να δεις τις πανελλαδικές σαν μια ευκαιρία, να ανοίξουν οι δρόμοι σου». Η Αναστασία Κουσίδου μιλώντας στο prlogos ανέφερε ότι: «Ο κάθε μαθητής πρέπει να υιοθετήσει ένα πρόγραμμα , κατάλληλα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του. Το πόσο διαβάζει κανείς εξαρτάται από τις ανάγκες του. Διάβασα όσο έκρινα απαραίτητο. Βοήθησε το σχολείο και το φροντιστήριο. Κι ο μαθητής πρέπει να δείξει ενδιαφέρον και στο σχολείο. Υπάρχει φυσικά και η δεύτερη ευκαιρία»


Ο Γιώργος Τριανταφύλλου, ο γνωστός νέος δημοσιογράφος χαρούμενος για την επιτυχία της μητέρας του Σωτηρίας Τσίτσα ανέβασε στην προσωπική του σελίδα:
«Αρχικά ένα μπράβο!
Τελικά το μεγαλείο το ανθρώπου δεν είναι ούτε το χρήμα, ούτε η δόξα, ούτε η εξουσία, ούτε η αναγνώριση! Το μεγαλείο του Ανθρώπου βρίσκεται μέσα στα πιο απλά πράγματα, η μάνα μου πέρσι αποφάσισε φέτος να δώσει Πανελλήνιες, πήγαινε και αυτή καθημερινά στο σχολείο όπως εγώ, γυρνούσες σπίτι το μεσημέρι έβρισκες φαΐ, τα ρούχα διπλωμένα, το σπίτι να λάμπει, βοηθούσε το μικρό να διαβάσει και μετά έως το βράδυ διάβαζε για τις εξετάσεις. Μετά το μεγάλωμα 4 παιδιών αποφάσισε να πάρει το κουράγιο και να δώσει και αυτή πανελλήνιες όπως τα 2 μεγάλα μου αδέρφια τα οποία βρίσκονται στο ΑΠΘ ο ένας με 18.000+ και η άλλη με 16.000, μεγάλωσε ένα δύσκολο παιδί σαν εμένα και έχει ένα παιδί στην ηλικία των 10 ετών, άγνωστο το από που αντλεί αυτή τη ψυχική δύναμη, αλλά το θεωρώ τεράστιο ότι κατάφερε να μας δώσει κάποιες αρχές αξίες, να είναι συνεχώς δίπλα σε εμάς και στο πατέρα μας και σήμερα μετά από επίμονο διάβασμα έβαλε τα γυαλιά σε όλους και το αποτέλεσμα ήταν 19.125 μόρια! Ακόμα δε μπορώ να τι πιστέψω, ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να γράψω έστω τα 9.000!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας