Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Κοζάνης της ΚΝΕ ενάντια στα Ναρκωτικά στην Αιανή

Η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ σας προσκαλεί όλους και όλες να συμμετέχετε στο τουρνουά Βόλλευ ενάντια στα ναρκωτικά ,την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στο κλειστό γήπεδο Αιανής και ώρα 19:00. Επιπλέον το πρόγραμμα τις εκδήλωσης θα έχει συζήτηση με θέμα ενάντια στα ναρκωτικά.


Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να αντισταθεί στην πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων κοµµάτων του συστήματος που ανοίγουν διάπλατα το δρόμο της νομιμοποίησης των ναρκωτικών και βάζουν ταφόπλακα στην πρόληψη και την απεξάρτηση.
Να καταδικάσει και µε την ψήφο της όλους όσους της ζητάνε να αντιμετωπίζει τα ναρκωτικά ως «φυσικό φαινόμενο» και να συμβιβαστεί µε τις αιτίες που οδηγούν στη χρήση και την εξάρτηση, αιτίες βαθιά δεμένες µε το εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα.

ΣΥΡΙΖΑ, Ν∆, ΚΙΝΑΛ, ναζιστική Χρυσή Αυγή είναι τα ίδια κόµµατα που είτε από κυβερνητικές θέσεις είτε ως αντιπολίτευση ενίσχυσαν µε τις πολιτικές τους τη φτώχεια, την ανεργία, την εργασιακή περιπλάνηση, την εμπορευματοποίηση κάθε ανθρώπινης ανάγκης για την υπεράσπιση του καπιταλιστικού κέρδους. Όλες, δηλαδή, τις αιτίες που σπρώχνουν τους νέους στη χρήση ουσιών και ταυτόχρονα μειώνουν το κίνητρο των εξαρτηµένων για θεραπεία!
Βαφτίζουν τη χρήση «ατομική επιλογή ζωής» και «δικαίωμα»!

Κανείς δεν επέλεξε να ασφυκτιά σε µια κοινωνία που του στερεί τα όνειρα, τους στόχους, την ίδια του τη ζωή, που παρουσιάζει ως μόνη αλήθεια την εκµετάλλευση, την υποταγή, τον ανταγωνισμό.

Η ΚΝΕ καλεί κάθε νέο και νέα που αγανακτεί από όλα αυτά που µας έχουν στερήσει, να μαυρίσει τις πολιτικές που μαυρίζουν τη ζωή µας και ζητάνε νοµιµοποίηση από το λαό για να συνεχίσουν το αντιλαϊκό τους έργο. Σε όσους επιδιώκουν να στείλουν στο περιθώριο, να «θολώσουν» τη σκέψη µιας γενιάς που έχει χίλιους λόγους να αγωνιστεί για όσα της κλέβουν!
Η μαχητική στάση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, η συνεπής πάλη που διεξάγει όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στις πολιτικές που γεννούν και αναπαράγουν τη χρήση, που διαλύουν την πρόληψη και την απεξάρτηση πρέπει να γίνουν κριτήριο ψήφου και δράσης για τη νεολαία. ∆εν θα δώσουµε λευκή επιταγή σε αυτούς που τσάκισαν τα όνειρά µας!

Οι νέοι να γυρίσουν την πλάτη στη ναρκω-κουλτούρα, στον συμβιβασμό και την μοιρολατρία. Κόντρα στις πολιτικές αθώωσης και ανοχής στα ναρκωτικά, στις αντιδραστικές αντιλήψεις περί καλών και κακών ναρκωτικών, της «ελευθερίας» αυτοδιάθεσης του σώματος, εμείς προάγουμε τις αξίες του αγώνα, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης. Παλεύουμε για ζωή στο μπόι των ονείρων και των αναγκών μας. Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις! Δυναμώνουμε αυτήν τη φωνή παντού, τη φωνή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ! Δίνουμε το "παρών" στο τουρνουά Βόλλευ την Πέμπτη, μικροί και μεγάλοι.  Δηλώνουμε συμμετοχή στο 6979191003.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας