Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Επισκέψεις- συναντήσεις της υποψήφιας βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Π.Ε. Κοζάνης Γούλιαρου Θεοδώρας

           Στην πανήγυρη της ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης παρευρέθηκε το πρωί της Δευτέρας  24/06/19 η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Π.Ε. Κοζάνης Θεοδώρα Γούλιαρου .
            Στις 11π.μ. της ίδιας μέρας  η κ. Γούλιαρου επισκέφτηκε τη Σχολή
Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, όπου είχε εποικοδομητική συζήτηση με τον διοικητή Πύραρχο κ. Μαυροματίδη Κων/νο και τον υποδιοικητή της Σχολής Επιπυραγό κ. Ζυγούρη Βάιο .
Ειδικότερα, η κ. Γούλιαρου ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της Σχολής, τις υποδομές, τη σημαντικότητά της για την πόλη και την περιοχή, αλλά και για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Το κύριο πρόβλημα που αναφέρθηκε είναι η αυτοδυναμία της Σχολής, που πρέπει να εξασφαλιστεί, προκειμένου αυτή να εδραιωθεί στην πόλη και να μην κινδυνεύει να μεταφερθεί μελλοντικά σε κάποια άλλη πόλη.
Στη συνέχεια η κ. Γούλιαρου Θεοδώρα επισκέφτηκε τη Σχολή Μαιευτικής του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας με έδρα την Πτολεμαΐδα και συνομίλησε με τον προϊστάμενο του Τμήματος Μαιευτικής κ. Σεραφείμ Σαββίδη για τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Σχολής και που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ενόψει και της λειτουργίας από τη νέα σχολική χρονιά του τμήματος Εργοθεραπείας.

Ειδικότερα, τους ιθύνοντες της Σχολής απασχολεί το θέμα της στέγασης του νέου Τμήματος, το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί για τη νέα σχολική χρονιά με τις υπάρχουσες  κτηριακές δομές, αλλά από την επόμενη σχολική χρονιά, οπότε θα λειτουργήσει και το τρίτο Τμήμα, αυτό της Λογοθεραπείας, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι απαραίτητες κτηριακές υποδομές, τόσο για τη στέγαση των Τμημάτων όσο και για τη διαμονή και τη σίτιση των σπουδαστών στην πόλη. Η δημιουργία δομών Πανεπιστημιούπολης, επίσης, θα συντελέσει, όπως επισημάνθηκε,  στην επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποδομή και το διδακτικό προσωπικό, γεγονός που θα συμβάλει και στην αναβάθμιση του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, αλλά και της περιοχής συνολικά.
Η υποψήφια βουλεύτρια Κ. Γούλιαρου  ευχαρίστησε τους υπευθύνους και των δύο Σχολών, που επισκέφτηκε, για την ενημέρωση και  δεσμεύτηκε, εάν εκλεγεί,  να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες,  προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που τέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας