Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Η πολιτική και αυτοδιοικητική μας διαδρομή είναι άμεμπτη. Περιμένουμε από τον κ. Ελευθερίου να ζητήσει άμεσα και δημόσια συγνώμη

του Β. Κωνσταντόπουλου

Έπαιζα και ξανάπαιζα το video της τοποθέτησης του κ. Ελευθερίου στην Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων και δεν πίστευα τα όσα άκουγα.

Ως νέος ιεροξεταστής αποφάνθηκε με περισπούδαστο ύφος:
«Επιτέλους να τελειώσουμε με το παλιό, το σάπιο, το μαύρο.
Μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς»

Συλλήβδην δηλαδή ο κ. Ελευθερίου χαρακτηρίζει ό όλους όσους ασχολήθηκαν με τα κοινά πριν αυτός εκλεγεί δήμαρχος, ότι είναι άνθρωποι της βρωμιάς, της σήψης, της διαφθοράς.
Προφανώς ο χαρακτηρισμός αυτός αφορά κυρίως όλους όσους διετέλεσαν δήμαρχοι στον πρώην δήμο Σερβίων, στον πρώην δήμο Βελβεντού, στον πρώην δήμο Καμβουνίων  αλλά και στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

Δεν έχω την εξουσιοδότηση να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη των υπολοίπων δημάρχων. Άλλωστε εκτιμώ ότι μπορούν να το κάνουν και μόνοι τους με όποιον τρόπο αυτοί κρίνουν πρόσφορο.


Δεν μπορώ όμως να αφήσω αναπάντητη μια τέτοια ύβρη τόσο στο πρόσωπο το δικό μου όσο και στα πρόσωπα των συνεργατών μου, για το χρονικό διάστημα που υπηρετήσαμε τους πολίτες ως δημοτική αρχή.

Η θητεία μας ως δημοτική αρχή και επιτυχημένη ήταν, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του κ. Ελευθερίου, ενώ ταυτόχρονα κρυστάλλινη και διαυγής υπήρξε η διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων από την παράταξή μας, την οποία μαζί με τον κ. Ελευθερίου ξεκινήσαμε το 2010.
Εκτός και αν θεωρεί τον εαυτό του νέο, επειδή λιποτάκτησε από το καθήκον και εμφανίστηκε 6 χρόνια μετά, ως νέος σωτήρας.

Περιμένουμε από τον κ. Ελευθερίου άμεσα μια δημόσια συγνώμη. Αν αυτό δεν γίνει είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου με κάθε πρόσφορο και νόμιμο τρόπο.

Σε θέματα τιμής και ηθικής θα είμαι άτεγκτος. Το οφείλω πρώτα απ’ όλους στον εαυτό μου, γιατί έδωσα και την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου ως δήμαρχος, αλλά και στην οικογένειά μου, που με στερήθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο Κωνσταντόπουλος . Χρήστο μπορεί την προεκλογική περίοδο να συγχωρούνταν και δυο ακραίοι χαρακτηρισμοί παραπάνω όμως οι εκλογές τελείωσαν. Εισαι ο εκλεγμένος δήμαρχος και πρέπει να εισαι πολύ προσεκτικός στον λόγο σου. Δήμαρχος εκλέχτηκες όχι δημόσιος κατήγορος. όσοι ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν ειναι λαμόγια και βρωμιάρηδες γιατί αν ειναι έτσι αλλοίμονό μας.Αν θέλεις συναίνεση στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να παραδεχτείς το λάθος σου και να είσαι απο εδώ και πέρα πολύ προσεχτικός και να μην θίγεις πρόσωπα. Ο λαός ψήφισε συνεργασίες και οχι κουτσαβακισμούς.
ΕΦ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 1:59. Και μάλιστα, ο λαός ψήφισε συνεργασίες και τις δύο Κυριακές. Απόδειξη η κατανομή των εδρών 9 - 9 - 7. Ξεκίνησε ο Χρήστος να μιλάει για δυναμική νίκη... συνεχίζει σ' αυτό το μοτίβο, του διχασμού και της υπεροψίας. Χρήστο γιατί τον εαυτό σου τον θεωρείς καινούργιο; και γιατί δεν ψεμπρόστιασες το βρώμικο απλά παραιτήθηκες πριν 6 χρόνια;;; πολλά τα ερωτήματα που εγείρεις.. οπως και το ποιοι παλιοί σε στήριξαν κλπ κλπ.... Όλα αυτά όμως δεν οδηγούν πουθενά. Βγήκες για να βοηθήσεις ή για να διχάσεις την κοινωνία; Κινήσου λοιπόν ανάλογα, γιατί τώρα δεν έχουμε και τους βελβεντινούς να λέμε πως μας έφταιξαν αυτοί... επιλογή του τόπου μας είσαι... απόλυτα οριακή!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα αποτελεσματα των εκλογων τι μας δειχνουν...οτι μπορουσε ανετα να βγει τοσο ο Κωνσταντοπουλος οσο και ο Ελευθεριου Δημαρχος...το μπαλακι εκατσε στον Ελευθεριου...δεν μπορει να το παιζει ενωτικκος Δημαρχος τωρα ο ελευθεριου και να κατηγορει τον κωνσταντοπουλο και την σπυριδου (οπως αναφερε στην εκδηλωση του ΜΟΣ, δεν ειμαι ουτε πολιτικος αλλα ουτε και δημοσιογραφος) και να θελει να συνεργαστουν μαζι του! Η καραμελα πρεπει να συνεργαστουμε για το καλο του τοπου, καλη αλλα πλεον ελιωσε!!! Εχω την απορια πως ο ελευθεριου με 9 συμβουλους θα περνα αποφασεις στο ΔΣ, απο τη στιγμη που κατηγορει τους υπολοιπους...για εμενα θα ειναι ανοητοι ο κωνσταντοπουλος και η σπυριδου να βαλουν πλατη και δει ο κωνσταντοπουλος παλι, γιατι και με τον γιατρο το ιδιο γινοταν!!! Ας αφησουν του ελευθεριου με την ομαδα του να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια...οπως λενε αυτοι...γινεται!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χρηστο μαζι τα συζητουσαμε και ελεγες, "τι θελω εγω και μπλεκω με τον Δημο, αφου εχω 53 ωρες μαθημα την εβδομαδα στο φροντιστηριο, ποιος θα προλαβαινει να ασχοληθει", αντε βγηκες...τωρα τι γινεται...παλι περιοδο γιατρου θα ζησουμε...αχ κριμα γιατι εισαι καλο και αξιολογο παιδι...
ΠΧ

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη Κωνσταντόπουλε είναι φυσιολογικό που αντιδράς μόνο εσύ;Κρίμα για τον Ελευθερίου αλλά απογοήτευση και για όλους αυτούς που θα έπρεπε να αντιδράσουνααλλά σιωπούν.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ξεκινάς Ελευθερίου πριν κάν αναλάβεις με το όλοι οι προηγούμενοι είναι σάπιοι και διευθαρμένοι,σκέφτομαι στη συνέχεια τί θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντόπουλε απ’ ότι φαίνεται ο κύριος ελευθέριου τα έχει μαζί σας και είναι οφθαλμοφανές! Ίσως ο λόγος είναι ότι κατά την διάρκεια της θητείας σας ως δήμαρχος δεν στείλατε στα έδρανα των δικαστηρίων κάποιον αιρετό της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Δεν πειραζει! Από τον Σεπτέμβριο θα τα πούμε καλύτερα! Απλώς εγω εδώ από το aivres θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση στον κύριο ελευθέριου! Τσιγκοιδας, Πάσχος Σακης, Τριανταφυλλιδης χρηστος, Κοκολιος Δημοσθένης, Καραντάκος,Χατζηλαζαριδης,γκαμπουρας, καραγιαννης, παναγιωτουλας και πολλά αλλά ονόματα που μπορω να γράφω μέχρι το πρωι... αυτοί όλοι ήταν βρώμικοι, ήταν το παλιο, ήταν το μαυρο; Κύριε ελευθέριου και εσυ ΠΑΣΟΚ εισαι παλιός εισαι, μήπως θα μας εξελιχθείς σε σάπιο και μαυρο; Για να δούμε! Εκλέχτηκες και μπραβο σου κάνατε και τρελή φιέστα! Αλλά το άφθαρτο και το νέο κέρδισε μόνο με 30 και κάτι ψήφους! Ελευθέριου,συγγνώμη κύριε δημαρχε ήρθε η ώρα να το κλείσεις το στόμα και να δουλέψεις!
Με αγάπη...

Black cat!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως με τοσο πόλεμο στη Σπυρίδου και τόση στήριξη των Δεξιών στον Ελευθερίου,το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει .Οριακή η διαφορά του και την πρωτη και την δεύτερη Κυριακή.9 έδρες αυτός 7 η Σπυρίδου.Να δουλεύει το σύμπαν για τον Ελευθερίου Καθαρά και μόνη της η Κυρία.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που κάποιοι (προηγούμενοι) που στήριξαν Ελευθερίου τώρα ακούνε το ευχαριστώ.Πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

7:45 τι εννοεις;

Ανώνυμος είπε...

Μιά ερώτηση μόνο,εσύ Ελευθερίου τί είσαι;το παλιό ή το νέο;

Ανώνυμος είπε...

O EΛευθερίου είναι το παλιό που ήθελε να χώσει μεσα τους Δεξιούς αλλά αυτοί τον τίμησαν και τον έκαναν Δήμαρχο. Είναι αστείοι. Καλά έκανε η Σπυρίδου και τους αγνοησε. Σκέφτηκε καλύτερα την επόμενη φορά Δήμαρχος παρά να έχω τους ¨αχρηστους" μαζί μου.Ξέρει αυτή...

Ανώνυμος είπε...

Ακούσατε για καμιά τρελή φιέστα στο Βελβεντό; Ο Στεργίου πήρε σχεδόν 72% και δεν έκανε τίποτα για να γιορτάσει το αποτέλεσμα. Άντε πάρε κανένα μάθημα σεμνότητας Ελευθερίου από τους γείτονες που τους κατηγορείς. Αυτοί είναι το καινούργιο και εσύ το παλιό.

Ανώνυμος είπε...

όποιος έχει τη Μηγα Μηγιάζετε λένε στο χωριό !!!

Ανώνυμος είπε...

Ψεύτης να βγώ,και αυτή η 4ετία χαμένη θάναι για τον τόπο μας.Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι 9 του Ελευθερίου μόνο για Δημαρχείο δεν είναι.Είδωμεν....

Το Προφίλ μας