Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Χρήστος Ελευθερίου: Ας μην προτρέχουμε κε Στεργίου

Στη Λαϊκή συνέλευση, που έγινε το περασμένο Σάββατο 16 Μαρτίου στο Βελβεντό, ο κος Στεργίου – πρώην Δήμαρχος και εν δυνάμει υποψήφιος Δήμαρχος Βελβεντού, πιθανόν πάνω στον ενθουσιασμό του, αυτοχρήσθηκε Υπουργός Εσωτερικών και αναφέρθηκε στις διαδικασίες που ΘΑ γίνουν κατά τον διαχωρισμό του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Αναφέρθηκε στην «καυτή πατάτα» των οικονομικών , στους υπαλλήλους και τα …μηχανήματα.

Κατανοούμε τους λόγους για την ανυπομονησία του κου Στεργίου, συμμεριζόμαστε τη χαρά του κόσμου του Βελβεντού για την επιτυχή έκβαση του αγώνα του, αλλά δεν καταλαβαίνουμε την τόση βιασύνη.



Βεβαίως και θα γίνουν όλα όσα πρέπει για την επανασύσταση των Δήμων μας, αλλά με σύννομο και διαφανή τρόπο, ο οποίος θα καθοριστεί με οδηγίες και διαδικασίες του ΥΠ.ΕΣ.

Είναι όντως μια πολύπλοκη, χρονοβόρα και πρωτόγνωρη διαδικασία, που θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα. Ας μη τη δυσκολεύουμε κι άλλο φορτώνοντάς τη με παλαιοκομματικού είδους αρχηγικούς λεονταρισμούς._


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι νόημα έχει η παραπάνω δήλωση του κ. Ελευθερίου;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου κ, Ελευθερίου.Πρέπει να δώσει εξηγήσεις και η σημερινή δημοτική αρχή. 1ον απόφαση τεράστιας αύξησης ανταποδοτικών μετά απο πίεση και αίτημα των παρευρισκομένων Βελβεντινών και ΜΚΟ. 2ον απορόφηση τοπικού πόρου εξ'ολοκλήρου μόνο προς Βελβεντό μεριά. 3ον αποροφηση εξ'ολοκλήρου το ποσό περίπου 450.000 ευρω γι'ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων [ και οχι πληθυσμιακά οπως ήταν και το ποιό δίκαιο ], 4ον να βγεί η προήγουμενη δημοτική αρχή και να μας πεί αν ήταν αυτό το χρέος [ 850.000 ] που μετέφερε στον ενιαίο δήμο,το γνωρίζεις κι εσύ Χρήστο. Ας σταματήσουν επιτέλους το κρυφτό όλοι τους και να πουν την αλήθεια στον κόσμο....Θέλω να πιστεύω οτι θα το δημοσιεύσεις ai vres...

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο κόψε τα χαζά. Το παραέκανες. Ασχολήσου μοναχα με τον προεκλογικό σου αγώνα και ασε τις κουτσομπολίστικες τάσεις που έχεις. Παψε σε πρακαλόυμε να θάβεις τους υπόλοιπους υποψηφιούς δημάρχους.Οι νεολαίοι άρχισαν να δυσανασχετουν για το πρόσωπο σου. Μήπως είσαι ακατάληλλος τελικα για δήμαρχοσ????

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του Κ Ελευθερίου: 1. Εμπάθεια; 2. Μήπως βιάζεται να γίνει Δήμαρχος πριν γίνουν οι εκλογές; Τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα πως είχε ένα μεγάλο όραμα: Να γίνει ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ & ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. Επειδή όμως έχασε το μισό όνειρο στο πρώτο ξύπνημα και φοβούμενος μην χάσει και το άλλο μισό προσπαθεί να μείνει ξύπνιος λέγοντας αυτά που είπε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος - Μάρτιος 18th, 2019 at 13:56

Λαϊκή Συνέλευση, πραγματοποιήθηκε κύριε Ελευθερίου. Με τη συμμετοχή 1.000 και πλέον βελβεντινών. Και σ΄ αυτήν, έγινε από τον κ. Στεργίου συνοπτική αναφορά στα διαδικαστικά του διαχωρισμού, που στην Τροπολογία – νόμος του Κράτους πλέον από τις 7/3 – καταγράφονται.
Αλλά είναι προφανής ο λόγος για τον οποίο αναφέρετε τα παραπάνω. Και δεν έχει να κάνει με τον Στεργίου ή τη διάσπαση του Δήμου, αλλά με τη δική σας ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ «λογική». Απευθύνεστε, δηλαδή, στους πολίτες του νέου Δήμου Σερβίων!
Και μιας και διατελέσατε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού στην πρώτη Θητεία του ενιαίου Δήμου, αντίστοιχη «εμπειρία» (Λαϊκής Συνέλευσης) με πρόσκλησή σας ως δημοτική Αρχή, έχετε να επιδείξετε; Ή εξακολουθείτε νάστε της άποψης/θέσης/αρχής ότι τα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης απλά σκούν ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ και όχι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ με συμμετοχή/έκφραση/συναποφάσεις δηλαδή των δημοτών, μέσα από θεσμικές διαδικασίες και όχι άπαξ δια της συμμετοχής τους στις ανά 4ετία εκλογές;
Μ.

Ανορθόγραφος είπε...

Το " αυτοχρήσθηκε" γράφεται με γιώτα, πολιτευτή εκπαιδευτικέ.

Ανώνυμος είπε...

σωστος. αλλωστε καμία λαική συνέλευση δνε έχει γίνει πουθενά πολην βελβεντού. να υπενθυμίσω ότι λόγος εκπτώσεως από το αξίωμα του δημάρχου

Ανώνυμος είπε...

στη νεραιδα γινετε καθε 6 μηνες

Το Προφίλ μας