Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΑΣΕΠΟΠ: Νέοι δρόμοι ανοίγουν για τα καλύτερα φρούτα της Ευρώπης στην ανατολή - συμμετοχή του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού στη WOP DUBAI

Η συμμετοχή του προγράμματος «FRUITOP – Top Quality European Fruits From Greece» με επικεφαλής τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού στη WOP DUBAI, τη μεγαλύτερη έκθεση φρούτων και λαχανικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ενθουσιασμό να στηρίζουμε τη διεθνή πορεία των εκλεκτών φρούτων μας!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤH «WOP DUBAI»

Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες που έλαβαν χώρα στο Ντουµπάι στα πλαίσια της ∆ράσης «Ενέργειες Ενηµέρωσης και Προώθησης Νωπών Φρούτων στη Σαουδική Αραβία και τα Η.Α.Ε» για την ένωση νοµικών προσώπων στην οποία επικεφαλής εταίρος είναι ο ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και απαρτίζεται από τους Α.Σ. ΖΑΓΟΡΑΣ ΠΗΛΙΟΥ, Α.Σ. ΡΑΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, Α.Σ. «ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ» KAI Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ.
Οι διεργασίες που υλοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 1 έως 4 Οκτωβρίου στο Ντουμπάι περιλάμβαναν συµμετοχή στην έκθεση WOP DUBAI, τη μεγαλύτερη έκθεση φρούτων και λαχανικών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πραγματοποίηση εκδήλωσης τύπου στην αίθουσα Αl Diyafah του ξενοδοχείου Crowne Plaza µε συµμετοχή τοπικών δημοσιογράφων και εκπροσώπων των μεγαλύτερων εισαγωγικών εταιρειών στην Αραβική Χερσόνησο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τύπου, έγινε ενημέρωση για τα προϊόντα και τον τρόπο λειτουργίας των οργανώσεων παραγωγών καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, ενώ δόθηκαν και απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα σχετικά µε την ποιότητα, την ασφάλεια και την πιστοποίηση των προϊόντων.



Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις µε εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Ελληνικά προϊόντα αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα τους ως προς την ποιότητα έναντι των άλλων χωρών. Επίσκεψη στο περίπτερο της έκθεσης και συµμετοχή στην εκδήλωση τύπου είχε και ο εκπρόσωπος των Ελληνικών Αρχών στα Η.Α.Ε. κος Σταμπουλόπουλος Χρήστος τον οποίο και ευχαριστούμε για τη βοήθεια που µας παρείχε κατά τη διάρκεια της παραμονής µας στο Ντουμπάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας